Forum » Na cesti » Yakumo avtoradio
Yakumo avtoradio
bobbek ::
Sem bil včeraj v Comtronu in videl Yakumo avtoradio za 27.900.00 SIT. Design je kar cool.Ima režo v katero lahko vtakneš SD kartico in USB ključ kjer imaš posnete MP3 komade. Po kratkem premisleku sem se odločil da ga bom vzel, ker me stari radijo kar vredu zvfrkava. Zadevo sem zmontiral in špila kot bomba. Vtakneš USB ključ v radijo in kar začne špilat komad. Sound je super. Displej je obarvan modro (zgleda kar cool). Če je kdo že nabavil taki avtoradijo naj pove če je z njim zadovoljen..
P.S.
Glede na to da mi DVD Yakumo DX4 špila kar v redu, si mislim da te bil to kar vredu nakup.
P.S.
Glede na to da mi DVD Yakumo DX4 špila kar v redu, si mislim da te bil to kar vredu nakup.
Sem za kolega klical na Comtron MB in so rekli da so že zmanjkali. Upam da bodo še kje v Sloveniji za dobit.
sajmonmofo ::
heh sem vedo da bo prva pošiljka 50kom odločno premalo.
folk kr pada na to ceneno robo. neverjetno
folk kr pada na to ceneno robo. neverjetno
50 kom je za vse poslovalnice po slo.
samo po takem navalu bodo ziher narocene vecje kolicine.
samo po takem navalu bodo ziher narocene vecje kolicine.
teska bo... ti avtoradii so bili tak za poskus naroceni cist mala kolicina, torej bos moral pocakati na naslednjo ki bo po vsej verjetnosti vecja.
ha ha, na trgu svobode v MB jih še imajo. zaj pa kar pot pod noge, dva od petih sta moja!!!
ja meni DX4 od yakumota špila OK. torej odločitev za Yakumo avtoradio pomojem ni bila napačna. sicer pa jaz se bom odpeljal na trg svobode in poslušal mp3 iz mojega usb ključa kaj pa vi????
xabre ::
@bobbek
Kako ima pa kaj iskanje MP3 komadov in direktorijev urejeno? Po številkah a po imenih oz. naslovih?
Kako ima pa kaj iskanje MP3 komadov in direktorijev urejeno? Po številkah a po imenih oz. naslovih?
Mp3-je lahko iščeš po številki komada ali po imenu. Z določeno tipko nastaviš način iskanja (po številki ali po imenu) nato z tipkami kjer so ponavadi shranjene radijske postaje izbiraš med številko komada ali imenom MP3 fila.
Cuoresportivo ::
je poskusil kdo priklopi na ta avtoradio trdi disk v ext ohišju preko usbja?
lep pozdrav(best regards)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76955 (32653) | M.B. |
» | Kateri avtoradio?Oddelek: Na cesti | 6243 (4423) | Vikking |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15871 (12480) | Damjan Jagar |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5986 (4880) | Boky |