Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z re-instalacijo nVidia driverjev
Problemi z re-instalacijo nVidia driverjev
Opanka ::
Imam 6600gt Agp, do sedaj mi je vse delovalo ok, enkrat sem že nadgradil driverje brez
problema, tokrat pa po tem, ko sem odinštaliral staro verzijo ne morem več namestiti
nove verzije. Mi ispiše, da je med inštalacijo prišlo do napake (kakšne ne piše). Seveda
sem poskusil namestiti prejšno verzijo, pa naredi isto.
Ali se je komu že to zgodilo in ima rešitev ?
hvala
problema, tokrat pa po tem, ko sem odinštaliral staro verzijo ne morem več namestiti
nove verzije. Mi ispiše, da je med inštalacijo prišlo do napake (kakšne ne piše). Seveda
sem poskusil namestiti prejšno verzijo, pa naredi isto.
Ali se je komu že to zgodilo in ima rešitev ?
hvala
Brudol ::
Jst bi kr formatiru. Sej vem da je brez veze slišat ... sam vsake tolk je treba (se nabere vsega sorti) . Mam tud jst 6600 GT AGP in sm enkrat neki z driverji zajebu pa sem na koncu mogu še enkrat na novo XP-je naložit.
LP Brudol
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual 6600GT problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 805 (707) | kixs |
» | kako naviti procesor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4380 (4083) | biokill |
» | WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 48821 (22323) | AtaStrumf |
» | Hladilnik za XFX 6600GTOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2764 (1623) | Urke |
» | 6600 GT AGP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 13088 (7105) | bastadu |