Forum » Programska oprema » Mreža
Mreža
c0dehunter ::
Kako bi lahko naredil takole mrežo, naprimer v photoshopu? Vneseš objekt in klikneš na opcijo, ki ti ustvari njegovo mrežo? Ali pa obstaja kakšen določen program?
Hvala in lep pozdrav, P
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Self-Defence ::
Tej mreži se reče mash, ponavadi se uporablja v 3D programih za prikazovanje nerenderiranih objektov. Mislim, da photoshop ne zmore ločiti objekta od ozadja in kar generirati mreže 3D objekta, ki sploh ne ostaja(lahko pa da obstaja kak dodatek za katerega ne vem).
Lahko pa to, oziroma podobno(kot imaš na sliki) narediš s kakim 3D programom, seveda moraš imeti sceno narisano v 3D prostoru in ne 2D.
LP
Lahko pa to, oziroma podobno(kot imaš na sliki) narediš s kakim 3D programom, seveda moraš imeti sceno narisano v 3D prostoru in ne 2D.
LP
Myth ::
A bi mogoče napisal nekaj 3d programov? Zdajle malce googlam pa najdem samo 3d ozadja oz. slike.
edit: mogoče sem nekaj našel. Link. A so to mogoče dobri programi?
edit: mogoče sem nekaj našel. Link. A so to mogoče dobri programi?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()
CCfly ::
Tej mreži se reče mash, ...
mesh
Ne poznam algoritma, ki bi iz ene same slike uspel sestaviti celotno mrežo. Mogoče, če bi imel objekt slikan pod več koti.
mesh
Ne poznam algoritma, ki bi iz ene same slike uspel sestaviti celotno mrežo. Mogoče, če bi imel objekt slikan pod več koti.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
hruske ::
"mreža" se, kot je rekel ccfly, imenuje mesh.
Sam uporabljam blender, ker je prost program in ker deluje pod linuxom. Drugi, ki še deluje pod linuxom vem da je maya, ampak se mi ne da ubadat z ilegalijami. Oba delata tudi pod windows. Še en za windows je recimo 3D studio max.
Kaj več se jih ob tej pozni (zgodnji) uri ne spomnim.
Sam uporabljam blender, ker je prost program in ker deluje pod linuxom. Drugi, ki še deluje pod linuxom vem da je maya, ampak se mi ne da ubadat z ilegalijami. Oba delata tudi pod windows. Še en za windows je recimo 3D studio max.
Kaj več se jih ob tej pozni (zgodnji) uri ne spomnim.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D modeliranje in textureOddelek: Programiranje | 2257 (1437) | slovenec_89 |
» | Program za izdelavo animejevOddelek: Programska oprema | 4430 (4175) | bluefish |
» | kero programje za to animacijo?Oddelek: Programska oprema | 1638 (1484) | opeter |
» | Kje začeti z programiranjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7923 (5527) | BigWhale |
» | Windows ali Linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4870 (4108) | moj_nick |