» »

Kje naj dobim določeno pesem?

Kje naj dobim določeno pesem?

Matek ::

A si ti al nisi ti moj ljubi, slovenski prevod znane pesmi Is you is or is you ain't my baby. Angleško pesem imam, zelo si želim tudi naše. Kolikor mi je znano, jo izvaja Mia Žnidaršič, ne vem pa, kje bi jo dobil. Vsi moji cvetlični viri so odpovedali, našel sem CD v CDDB bazi Gracenote in naj bi se imenoval Preblizu Predalec. Kje bi lahko kupil ta CD, ga ima kdo doma in ga proda/posodi, pozna kdo kak drug vir, da bi dobil to pesem? Na googlu ne najdem ničesar...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Gwanaroth ::

Pogledas pri kateri zalozbi je bil izdan in kontaktiras tisto zalozbo ? Oz. vsaj kak cdshop ki kupuje od tiste zalozbe..

edit: sem se zdaj spomnu da je ta komad zapela Mia enkrat v humoristicni oddaji Teater Paradiznik.. na tvslo1[2]. Imam posneto na VHSju, bom scekiral.
Lights often keep secret hypnosis..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gwanaroth ()

BigWhale ::

Ce bi se prej zjasnil, ko sem z Mio se psa skupaj sprehajal, bi jo lahko vprasal... :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko naj stane e-knjiga? Amazon: 10 dolarjev

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
2010340 (7664) M.B.
»

Simultane policijske preiskave prostorov The Pirate Baya v več državah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
10141313 (37408) ABX
»

Dva milijona dolarjev za 24 skladb (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Tožbe
10813064 (9524) PrimozR
»

Na Wikileaks objavljen predlog multilateralnega sporazuma o intelektualni lastnini (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
5712829 (9676) gzibret
»

220.000 dolarjev za 24 pesmi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
21220847 (15641) Brane2

Več podobnih tem