Forum » Zvok in slika » novi zvočniki in napaka pri zvenenju zvočnikov - test
novi zvočniki in napaka pri zvenenju zvočnikov - test
waters ::
Nedavno sem kupil nove zvočnike Logitech sistem 2.1. Ob zagonu winsov in še ob določenih drugih frekvencah mi ne delajo, tako kot bi morala in to samo pri enem zvočniku
Kako naj jih testiram, tako da bom na srevisu lahko jasno in glasno pokazal pri kateri frekvenci je napaka. Zanima me ali obstaja kakšen test za zvočnike - določene frekvence kot so to za monitorje.
LP.
Kako naj jih testiram, tako da bom na srevisu lahko jasno in glasno pokazal pri kateri frekvenci je napaka. Zanima me ali obstaja kakšen test za zvočnike - določene frekvence kot so to za monitorje.
LP.
A. Smith ::
Ja, seveda se da. Instrument, ki ga potrebuješ je funkcijski generator.
Se pa postavlja vprašanje, kateri del tvojega ozvočenja ne deluje dobro; zvočnik ali ojačevalec, ki ga poganja (jaz bi na slednjega stavil).
Predvidevam, da si imel na računalniku priklopljeno pred tem drugo ozvočenje, kar ovrže sum na zvočno kartico. Upam, da imaš pravilno nastavljeno.
Se pa postavlja vprašanje, kateri del tvojega ozvočenja ne deluje dobro; zvočnik ali ojačevalec, ki ga poganja (jaz bi na slednjega stavil).
Predvidevam, da si imel na računalniku priklopljeno pred tem drugo ozvočenje, kar ovrže sum na zvočno kartico. Upam, da imaš pravilno nastavljeno.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
waters ::
Obstaja fukcijski generator kot program ali je to externa zadeva.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: waters ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 5294 (3676) | Spy |
» | Skatla za ZVOCNIKEOddelek: Zvok in slika | 2070 (909) | fulgur |
» | dovoljena meja obremenitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 10913 (8859) | čuhalev |
» | Domača izdelava zvočnika :-> (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 37708 (21167) | čuhalev |
» | Aktivni zvocniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7455 (6082) | Zvezdica27 |