Forum » Zvok in slika » povprečen video bitrate
povprečen video bitrate
JC_DENTON ::
ok kok bi mogu bit povprečn bitrate za video 800x600 DivX ?
probleme mam s 3 fajlm k majo bitrate okol 1500 in se v Windows Media Player "zatika" ( preskoč 2 krat po 5 sekund na različnh mesth zvok pa dela normaln ).
probov sm tut z bitrate 900 pa je isto sranje.
probov sm v DivX player pa BS Player in pr obeh dela normaln ( pr enmu sm mogu dvignt CPU usage priority ).
probleme mam s 3 fajlm k majo bitrate okol 1500 in se v Windows Media Player "zatika" ( preskoč 2 krat po 5 sekund na različnh mesth zvok pa dela normaln ).
probov sm tut z bitrate 900 pa je isto sranje.
probov sm v DivX player pa BS Player in pr obeh dela normaln ( pr enmu sm mogu dvignt CPU usage priority ).
My Ignorance Amuses Me :)
JC_DENTON ::
nč ?
če odštejem:
MSN
NOD 32
G mail notifier
vse te stvari porabjo ful mau. še nkol se mi ni nardil da bi zarad tega štekov film.
film se da gledat spodobno tut če mi laufa Adobe Acrobat pa Photoshop pa še Unreal ED zravn.
če odštejem:
MSN
NOD 32
G mail notifier
vse te stvari porabjo ful mau. še nkol se mi ni nardil da bi zarad tega štekov film.
film se da gledat spodobno tut če mi laufa Adobe Acrobat pa Photoshop pa še Unreal ED zravn.
My Ignorance Amuses Me :)
gumby ::
cudno... 1500 kbps ni neka abnormalno velika hitrost. za 800x600 je mogoce se premalo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Več filmov na 1 dvd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (829) | Spajky |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5522 (4350) | m1h4 |
» | Kompresija filmov v DivXOddelek: Zvok in slika | 1421 (1170) | JC_DENTON |
» | Snemanje dogajanja na ekranu...Oddelek: Zvok in slika | 1231 (1029) | JC_DENTON |
» | GeForceOddelek: Zvok in slika | 1272 (1068) | Huey P |