» »

Kašni,testi, članki na obzorju?

Kašni,testi, članki na obzorju?

asPeteR ::

Moram napisati, da pogrešam kakšne članke, teste na slo-techu. Zdi se mi, da je vse neki zamrlo; da ne bo pomote, kar se tiče člankov&stuff zadeve!

:)

OldSkul ::

Nič ne bo že cele počitnce moram gledat teste na drugih straneh.!!!!;((;(

Tomi ::

Obeta se test diskov, kolikor jaz vem.
Se pa strinjam, da je bila suša;((
metrodusa.blogspot.com

luni ::

Ok, tako je:
- birdy je napisal clanek o postavljanju in uporabi RAM diska, ki bo objavljen danes ali jutri
- osebno poskusam dobiti vse potrebno za test DDR cipovij za AMDje, vendar je SiS 735 plato skoraj nemogoce dobiti ker jih takoj vse prodajo, tako da vam ne morem dati nobenega datuma
- Sergio ze pol leta packa svoj test zvocnikov in preden ga spaca do konca ne bo testiral nic drugega, je pa obljubil da bo dokoncal do konca tega tedna, torej do jutri
- Primoz ima za napisati test enega mini streznika, ki ga je tudi obljubil za konec tega tedna

V nacrtu za ta mesec pa je se vsaj primerjalni test trdih dikov.
Artificial Intelligentia

burekar ::

Emm, luni, danes že ni več jutri od tvojgea zadnjega posta tule, članka pa še vedno ni. Jst bi rad še kdaj pa kdaj v slovenščini kej pametnega prebral.

luni ::

Najnovejsi update:
-birdijev clanek caka na predelavo v ST obliko... jaz tega do ponedeljka NE MOREM narediti ker mam druge stvari za delat
-Sergiotov test je tudi koncan in je isti problem kot zgoraj
-Primoz je lenuh 1 sorte in je rekel da svojih testov niti ne bo napisal
Artificial Intelligentia

Binji ::

luni: jaz sem pripravljen se enkrat napisat uni test od mamaplat ker skoraj vsi pomembni podatki manjkajo. Edin mi nabavte tiste plate.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

OldSkul ::

Plate ti bomo nabavljal!8-O
Drgač pa se mi je kar smejat začel ko vidim da ste vsi!!! eni lenuhi.Tiste teste pacate po pol leta.Kr neki,če ne boste kaj ukrenil bom Slo-tech napadu!
Kaj ćem če sem heker!:O>:D

Binji ::

Nabavljal.. sposodit si jh pr podjetjih ki dobjo za to tud neki reklame. Isto ku pr vseh testih.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

burekar ::

sadarj79:
Kak boš napadu slo-tech?
A boš firewalle porušu al kaj?

OldSkul ::

Pa kaj je z vam.Saj se samo hecam!:))

Jebiveter ::

OK fantje, nebi rad tezil ampak me samo zanima koliko case vam vzame "pretvorba" v ST format? Urco, dve? Torej kaj za boga pocnete ta trenutek?!?!?!?;(( Samo ne mi rect, da nobeden od 365 adaminov nima zvecer to urco casa, da vi vrgu gor en hudicev clanek!;((
A se vi spoh zavedate, da imate vsak dan manj obiskovalcev? Pravim obiskovalcev zato ker sem mnenja oz. to vidim tudi pri sebi, da tisti ki so (smo) "zvesti" veckrat dnevno pregledamo ST po dolgem in pocez, da bi najdli kaj novega! Torej osebno pogledam na ST 5x na dan!

Fantje, dejte se zresnit! Sej vem kako je! Sola, pa starsi, pa everiday rutine, itd itd. Pa pol se novice (ki jih vec al manj tudi ni) na ST-ju! Pa kdo se najde cas (1 urco), da bi se kej druzga naredu! Jejej! Luni, ce bos to slucajno prebral, ne mislit, da ne razumem polozaja itd. vendar ste se do zdaj vec al manj drzali nekih obljubljenih rokov pri vseh clankih! Ne vidim razloga zakaj se nebi tudi sedaj! Sicer ne vem kako poteka sama postavitev clanka na stran vendar ce ne gre drugace naj Primoz napise eno skripto, da bo mogoce tudi nekim zunanjim sodelavcem nekje bogu za leđima, da lahko vrze gor en clanek vsaj za majhno popestritev! Ce pa to ze mate zakaj za boga ne UPORABITE? Dejte se zamislit! Ne! Ne vec mislit, to ste delali do zdej! Sm hotu rect, da dejte kej nardit! Pa hitro! Obcinstvo, ki se dolgocasi je najslabse obcinstvo! [Ce ne boste pazili boste izgubili se tisto uporabnikov, kar jih je ostalo po ST reformi glede nazivov in kreganja okoli te teme!

Pa brez zamere!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

SLOWWWeb.net ::

SE V CELOTI STRINJAM Jebiveter-om IN DODAJAM: POSLUŠAJTE GA, VE O ČEM GOVORI!!!
Tako sem namreč tudi sam stran večkrat obiskoval [4-5x dnevno], sedaj pa ravno če se spomnim oz. želim uporabiti forum ali pa mi je doplgčas.

MOJE MNENJE O SLO-TECHu: UMIRATE NA OBROKE:'( !!!
__________________________________________________
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security solutions
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani

Vanich ::

Ja...zgleda da gre zadeva res pomalo že ukurac.....žal.
Dejte vsaj že ta Anarchy enkrat odpret, da se bo folk hodu vsaj zmerjat, če se jim že glih čist n'č drucga ne da. In obisk bo spet narastel...se grem stave.

sketch ::

Pepca to nikoli ne deluje.... poglej samo Jokerjev forum. :)

Se mi pa tut zdi, da so se uporabniki rahlo razvadili - naj vas vse skupaj spomnim, da moderatorji in ustvarjalci te strani od tga nimajo nič. Nichts. Nada. Nema. Niet. Vse informacije, članki in test, kar jih dobite, so zastonj. Ne rečem, da bi stvari ne mogle biti boljše, kot so - ampak postavite se za trenutek v njihovo kožo.
Recimo Jebiveter - predstavlji si da furaš eno veliko stvar, da ti požre veliko časa in živcev in da za to nisi plačan, edina nagrada ti je občutek zadovoljstva,. ko ugotoviš, da so ljudje zadovoljni s tvojim delom. Potem pa, ko slučajno kaj zaškriplje, ti pa ljudje začnejo ekstenzivno srat po glavi. Jaz verjamem, da fantje pac delajo kolikor morejo (no, ali pa malo manj :) ). V bistvu sem presenecen, da je stvar tako dolgo zdrzala s proracunaom 0,00 SIT.
Samo malo potrpljenja je treba met. :)

lp
s
Adapt and overcome.

Simko ::

sketch...to, da je zastojn ni izgovor. Mnogo jih po moje en ku*ac boli, če je zastojn, saj je polno strani na netu, ki so podobne slo-tech, le da niso v SLO.

Ne res, mene je slo-tech tako navdusil, da sem ga dal pod home page....zdaj pa ga komaj še kaj pogledam, saj ni nič novega...žal! Članki bi res morali bit! Bojim se ,da bo propadel...upam, da ne bo.

SLOWWWeb.net ::

Nažalost se ne strinjam z tem, ko pravite da nimajo nič.Kot prvič imajo plačane oglase :\ in kot drugič, lahko bi jih imeli več, če bi se slovensko občinstvo spet navadilo na ta [bivši] portal. Skratak, več testov prinese več obiskovalcov. Več obiskovalcov pa sponzorje !
__________________________________________________
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security solutions
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani

Pretorijanec ::

Kot prvo: oglasi niso plačani! Oglasi so del izmenjave med sponzorji in ST. Naprimer kaj misliš, da smo dobili za oglas za Elektro? Jst sm dobil nov monitor? Ne... Sergio je dobil novega Athlona? Ne... En srečnež (bralec in NE član ST teama) je dobil neko nagrado na Raztaljotki! To je use. Kar dobimo od sponzorjev damo vam. Sponzorji dajo server, ki je dejansko za uporabnike. Mi, Slo-tech team pa nismo dobili čisto nič. A mi boš ti plačal, da TI bom usak dan pisal po 15 novic?

SLOWWWeb.net ::

Prosim preberi še enkrat zadnja dva stavka. Si,...sedaj pa na sami strani objavi ponudbo oglaševanja in vsaj enkrat na teden objavite kakšen test. Naprimer: če ste štirje, se lahko domenite, da mora vsak vsaj enkrat na mesec en napisati en test. Tako bo imel tisti ki je objavil sedajšni test navoljo štiri tedne za drugega. Če ne veste kaj bi pisali probajte tole: eden matične plošče - veliki test [trenutno njbolj popularne za AMD in Intel], nato pa dodajate opise svežih. Isto velja za grafične,...

Priporočam vam tudi, da se odločite kdo naj bi bil "glavni" ki bo držal celo ekipo skupajo. Kajti sedaj po teh pisanjih se mi zazdeva, da niste nič kaj organizirani in članek napišete takat ko vam paše. Kar se tiče novic, pa jih naprimer 2x3 nabiješ na stran in to je to.
__________________________________________________
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security solutions
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani

Predator ::

you wrote: Kajti sedaj po teh pisanjih se mi zazdeva, da niste nič kaj organizirani in članek napišete takat ko vam pašekot jaz vem ni na slo-techu nihče zaposlen in mogoče preprosto nimajo vedno časa in ne volje ker hodijo v šolo/faks in imajo mogoče tudi po pouku določene obveznosti npr. učenje in naloge, čudno da tega ne poznaš >:Dkar pa se tiče teh testov a misliš da oni pridejo noter v trgovino, potegnejo ven značke da so od slo-techa, prodajalci pa pred njih na kolena nato pa takoj prinesejo najnovejše stvari:D ?

Tomi ::

Predator, tale mi je pa všeč:D Z značkami, seveda..
Imaš pa prav, kar se tiče faksa. Sicer imamo študentje malo več počitnic, če si jih seveda naredimo, samo med letom pa vse grabi ali SŠ ali pa faks. Pa še tako je, da večina trgovin ne posoja rada opreme, ker bi vsi radi desetke za svoje izdelke. Kar pa seveda za bralca ne bi bilo pošteno, tako da so testi red thin line..
metrodusa.blogspot.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj se zgodi, ko slo-techu ponudiš pomoč... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1017971 (5080) hruske
»

Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
856507 (4211) Stepni Volk
»

A se Slo-Tech prodaja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1077661 (4883) Ziga Dolhar
»

<b>Ali SLO-TECH izgublja na kakovosti?</b> (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
564318 (3355) whatson

Več podobnih tem