» »

Kaj se zgodi, ko slo-techu ponudiš pomoč...

Kaj se zgodi, ko slo-techu ponudiš pomoč...

1
2
3

Stepni Volk ::

nejc - ne potrebuje biti uradno, samo malo poglej gumbke pred tabo. Upoštevajoč pravila lahko vsak... čisto VSAK spiše NOVICO, TEMO, ČLANEK.
Torej zadeva ni zaprtega tipa.

BTW... tole npr. je že en test: Slo-tech psiho-test.

gabl136 ::

@Tilen: to kar sem napisal je bilo mošljeno sarkastično...če tega ne dojameš:\

@Mr|ce: do sedj si ti edini ki se ne strinja z mano napisal objektiven odgovor, ostalo je v večini samo šit...sicer so se pa zamere začele tam, ko me noben ni jemal resno, ker naj bi bil ''prodajalec''..kar pa nisem...tukaj se je vse pravzaprav začelo...

@Jinx: če bi meni kdo ponudil brezplačno pomoč, bi mu odgovoril kolikor hitro bi se dalo...sicer pa ponavljam...tudi on (oz. oni - celotna administracija slo-techa) je/so imeli možnost napisat če se s čim niso strinjali, kar se pa ni zgodilo...

Stepni Volk ::

Zakonsko gledano so ti dolžne različne ustavnove na pisemski dopis odgovoriti v 15 dnevih.
Ne vem, toćno kam sodi Slo-tech, a odgovor sta prejela. Predlog je bil vzet na znanje. A glede na vajine reakcije, dvomim, da bo končni odgovor pozitiven.

Vajin namen je bil zagotovo dober, oblika dopisa prav gotovo ne. Moje mnenje.
Za oceno lastnega predloga, vama predlagam, da pošljeta isti dopis poljubni računalniški ali še bolje avtomobiliski reviji / forumu.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Nekaj me zanima kaj rabiš izpoljnjevat da si lahko kaj več na S-Tju? :8)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

hruske ::

jackass88, kot je že naslovnik vajinega sporočila napisal, Slo-Tech ni primoz, ampak team, pa čeprav se to navzven morda ne vidi toliko. In primer tako organiziranega teama, kakršen je slo-techov, imaš tudi v kiberpipi ali pa debian.org. To so prostovoljci, kar pomeni, da bo vrstni red 1. faks, 2. služba, 3. slo-tech in ne obratno.
Če nisi dobil odgovora, to še ne pomeni, da te niso slišali ... pač stvari tečejo ZELO počasi. Tudi jaz že par mesecev čakam članek, da bo šel naprej. Pa se mi ne da težit, ker to ni moja služba, ampak zgolj dobra volja. In ko bo sogovornik tudi dobre volje, se bom spet pogovarjal z njim in stvar bo stekla naprej.
Zakaj bi se sekiral, saj nisi ti na izgubi, če članka ne boš mogel napisat ... ali pač?
Rad imam tole državico. <3

Jinx ::

jackass : Brezplačna pomoč še ni nujno tudi kvalitetna in če nekdo ponuja brezplačno pomoč, še ni potrebno, da bi takoj planili nanjo. Vsaka poslovna odločitev terja tehten razmiselk saj kljub brezplačnosti lahko naredi več škode kot dobrega. To je ena stvar.
Druga stvar pa je: odgovora z njihove strani še nisi dobil, razen, da bo šla zadeva dalje. Roka v katerem "zahtevaš" odgovor takisto nisi navedel.
In kot je napisal pozneje Stepni Volk: Zakonsko gledano so ti dolžne različne ustavnove na pisemski dopis odgovoriti v 15 dnevih.
Ne vem, toćno kam sodi Slo-tech, a odgovor sta prejela. Predlog je bil vzet na znanje. A glede na vajine reakcije, dvomim, da bo končni odgovor pozitiven.


Sicer sem pa malo podrobneje prebrala tvoje replike in imam zate osebno en dobronamerni nasvet: Ko odgovarjaš v zs-je ali na e-maile ali na forum najprej globoko vdihni zrak in se pomiri, nato trezno premisli in iz besednjaka izključi žaljivke in slovnično vulgarne besede. Zakaj? Če se želiš iti nekeg posel (naj bo kjerkoli ali karkoli že) moraš kot prvo imeti vsaj minimalno znanje bontona komunikacije. Z žaljenjem itd. ne prideš nikamor, sam sebi skoplješ jamo itd. Misliš, da te bo kdo jemal resno? Verjemi mi, da ne.
Samodisciplina je prva stvar, ki je pri vsakem poslu pomembna.
Tole lahko sedaj vzameš kot kritiko na tvoje "obnašanje" saj to pravzaprav tudi je a ob tem naj ti povem, da je to le dobronamerni nasvet.
The way is not in the sky, the way is in the heart. -Gautama Buddha

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Jinx ()

gabl136 ::

@Jinx: nikjer ne piše, da se mora nekvaliteten test tudi objavit, se ga popravi, ko pa je zrel za objavo se ga objavi...pa še ti, jest se tukaj ne grem nobenega posla, ker od tega nebi imel NIČ, samo pokazat sem hotel dobro voljo, nič drugega...

Pa preberi si še ostale teme v oddelku slo-tech, da boš vedela kako se je ta stvar pravzaprav sploh začela...enako velja tudi za druge...

Jinx ::

jackass88: tudi, če plačila ne zahtevaš je še vedno posel. V končni fazi dobiš v zameno "privilegij", da se tvoje delo objavi pod tvojim imenom. Kar pa je seveda dobra odskočna deska. Torej nekaj bi le imel. Če pa že tega ne, pa morda moralno zadovoljstvo ob pomoči. Ne kritiziram tega, da si jim ponudil pomoč, pa naj bo tvoja motivacija kakršnakoli.
Sicer pa moje prejšnje besede ne veljajo le za poslovni svet. Žaljenje pač v nobenem primeru ne more pasti na plodna tla. ;)

Si bom prebrala, takoj ko bom imela malce več časa na razpolago.
The way is not in the sky, the way is in the heart. -Gautama Buddha

Keyser Soze ::

Stepni Volk pa Jinx. Kaj pa narediš, če ti ne odgovorijo v 15 dneh? Zjokaš se lahko. Kaj drugega pa ne.:D

A ni to kao instrukcijski rok? (nisem pravnik, tako da me ne linčat - imam zgolj malo pravne podlage - zarjavele)

Primoz ::

Boeing: kar se mene tiče, si si na svoje vprašanje odgovoril sam. Veliko sreče na Slo-Compu.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

urkoman ::

haha, res ste sami strokovnjaki, ko se je treba prepirat :) To leti tudi na tiste, ki mislijo, da s svojimi komentarji, spreminjajo svet na bolje...pametni pravniki :)

ps. Zdej bi blo ze kr nekaj testov narejenih, ampak se je bolje se malo kregat, bomo pol delal za skupno dobro :))
Urko Žurko

Skoky ::

Zanimivo tole branje NOT. Sem res mislu da bo kej pametnega na koncu ven padlo.
Kot pravjo tresla se je gora rodila se je miš..
Očitno je res pomanjkanje dobrih tem, da se na takile zadevi zgublja tolk časa....

PS: Jaz bi pa enga prenosnika testiral , tko ene sto ur od oka.... pa oblubm da bom pazu nanjga.
CARPE DIEM!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Skoky ()

MEDENA ::

itak,da se slotechu ne splača karkoli pomagat.

Boeing ::

Primož, se je bilo tako težko izjasnit, da si rabil 6 polnih dni ?
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Primoz ::

Boeing, jaz se še vedno nisem izjasnil (ker se še vedno nismo do konca zmenili). Edini, ki se je izjasnil si bil ti (in zato se meni ne bo treba).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

DominusSLO ::

Čutiti je, da so nekateri polni ponosa... :\

mtosev ::

Nekaj me zanima kaj rabiš izpoljnjevat da si lahko kaj več na S-Tju? :8)

Lahko kdo odgovori.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mali tapravi ::

Boeing&jackass88

Prepričan sem da je na ST-ju veliko ljudi, ki bi bili pripravljeni narediti test z opremo nekoga drugega, ter napisati kvaliteten članek.
Pa tudi rečti sorry če bi kaka komponenta šla rakom žvižgat.

A sta mogoče vidva razmišljala v drugi smeri.
Da bi dobila komponente od kakšnega uvoznika ali trgovine, naredila test, napisala članek za ST v katerem bi se zahvalila firmi ki je omogočola test. S tem bi naredila promocijo za ST in firmo.
Volk sit koza cela.:))
Pa še ugled na ST-ju bi se vama spremenill.8-O Na boljše.:D

To je samo moje mnenje.
Pa lep dan še naprej....

Doman ::

Zakaj bi morala vsaka prošnja biti uslišana takoj in pozitivno? Jaz vama sedaj nikoli nebi pozitivno odgovoril, saj sama nista imela potrplenja, ter zaradi NEodgovora po nepotrebnem prikazovala Primoža oziroma celoten Slo-tech team v slabi luči.

gabl136 ::

@mali tapravi: nisi ugitivil nič novega...

Tic ::

Doman: Spoki se na stran iz svojega podpisa.
persona civitas ;>

Primoz ::

No daj Tic pomiri se preden te vidi kakšen moderator. Svet je lep.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

V-i-p ::

Jst se tu ne bom postavil ne na eno ne na drugo stran, dasiravno vem, komu dam prav. Edino, kar bi se pa izjasnil in tukaj dal Boeingu prav, je pa odnos adminov do uporabnikov kar se komuniciranja tiče. Pač, jebat ga, moje izkušnje so tudi takšne. Vedno, ko kaj predlagaš, kaj narediš, te noben od vodstva ne jebe. Dobro, dopuščam možnost, da admini samo mene ne jebejo, druge pa, tega pa ne bom trdil, ker ne vem. Če vam kdo kaj napiše, predlaga, bemptiš no, vsaj besedo mu nazaj napiši, da ve kje je, sej pa ni tako težko. Recimo, moj primer, je blo tudi dosti nesramno od vas: imel sem malo veselja, spacal nekaj ozadij za namizje na temo slo-tech, jih vrgel v forum, pa tudi en admin ni napisal niti ene besede. Vsaj "pizda so grda ozadja" bi lahko napisali, da bi vedel kje sem, tud črke niste napisali, kot da sploh ni obstajala tema. Pa verjemite, da to JE zelo nesramno, vzemite kakor hočete. Še enkrat pa pravim, dopuščam možnost, da "ste nesramni" samo do mene, do drugih pa čisto lepo prijazni, lepo komunicirate in ste na sploh skupnost, kot se šika...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Sergio ::

Ocitno je, da je bil ta (sedaj vsem javni) dopis napisan samo iz enega razloga, in to je postaviti Primoza (oziroma vse, ki so ta dopis dobili na vpogled) v nezavidljivo situacijo.

To ni bila nikakrsna ponudba pomoci. To je bilo navadno diletantstvo. Izsiljevanje, manipulacija.

Sram naj vaju bodi.

Boeing, prav zanima me, kako se bos ti pocutil, ko bom jaz objavil najino korespondenco (od testa maticnih plosc ter dlancnikov). To bi te osebno (da o strokovnosti sploh ne govorim) popolnoma diskreditiralo in te pokazalo kot nekega mulca, ki vse dela le iz popolne osebne koristi.

Ocitno se cez leta nisi spremenil.

lp
vas bivsi bwana
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

mtosev ::

Jaz pa en frend misliva da v razvoj Slo-Techa nihče nič ne vlaga.

In to je veliki problem.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

mescaline9 ::

V šestih dneh zagnat tako halo zaradi neodgovora... a sta vidva kdaj vidla roke za podajo mnenja kakršnemukoli uradnemu organu? In slo-tech v tem pogledu ni nič kaj dosti drugačen. Lih tako se mora ekipa zbrat na enem posvetu in razmislit o tem. 6 dni ni nič. Mislim, sploh si ne predstavljata kolk malo je to a? In namesto gnjavit naprej nadrejene na slo-techu, gresta vidva to izpričat na forum. What for? A da bomo z vami pljuvali po slo-techu, ker niso na vrat na nos sprejeli tako velikodušne ponudbe? In skupinsko pritisnit na st-team, da community pa hoče vajine teste? WTF were you thinking? No dejta mi razložit, zakaj sta to objavila na forumu. Motiv.

Gandalfar ::

Nekaj me zanima kaj rabiš izpoljnjevat da si lahko kaj več na S-Tju?


Nic kaj dosti. Kaj vec ratas preprosto tako, da si vzoren clan foruma in pomagas. Glede na to, da se tako moderatorji kot tudi TP in ostali dosti druzimo z uporabniki nas ni tezko pocukat za rokav in omenit, da bi bil 'se kaj vec' oz. da bi pomagal na kaksnem podrocju, kjer rabis vec pravic.

In potem pomagas in postajas del s-tja. Bolj kot si priden, vec pravic in s tem tudi dolznosti dobivas. Naceloma ni tezko, samo par ur dnevno moras vreci v konstruktivno delovanje na S-T-ju.

Hint: vkljucevanje v vecino organizacij tako deluje

bradek ::

Ceprav se strinjam s tem, da je ST trenutno en velik kup zmede in slabe organizacije, se tudi strinjam z ostalimi, da je nacin s katerim sta vidva pristopila k problematiki totalno zgresen. Poskus deskreditacije na tak nacin, sploh pa tako nespretno predstavit svoje ideje, namesto da bi dejansko hotela pomagat skupnosti... zalostno.

Jaz se vedno upam na boljse case ST nekega dne, ampak ne na tak nacin.

mtosev ::

kot tudi TP in ostali

Tajna policija?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jaffa ::

Glede pokvarjene opreme. Trgovina, ki bo hotela posoditi komponente, bo po mojem vzela v zakup, da lahko kaj gre narobe. Sej konec koncev dobijo tud mal reklame. Komponenta se lahko pokvari tudi če jo kdo kupi. Drugo je, če se stvar fizično poškoduje...

O ostalem pa debatirajte brez mene. 8-)
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

link_up ::

fanta vidva raje naredita kaksen test na svojo pest in ga objavita. Ce bodo testi dobri in poucni potem sem preprican, da bo vodstvo premislilo. Ce pa samo nekaj navajata kako bosta pisala in delala oh in sploh clanke ter teste...jah zal to ni dovolj ane. Najprej se mora kaj pokazat, da si prisluzis spostovanje in zaupanje, ki bi bilo v tem primeru nujno potrebno...zdej pa malo premislita, kaj sploh tolceta tukaj...popolnoma brezveze in brez vsake osnove...
In and Out

gzibret ::

Iz malega raste veliko!
Vse je za neki dobr!

Gwanaroth ::

Se strinjam z link_up.

Najprej pokazita, cesa sta sposobna, potem prosita za povisanje.

A v sluzbi tudi preden zacneta delat, fehtarita za placo, sele nato poprimeta za kramp ter motiko? Ce je tako, vsaka vam cast. Zavidljiva sluzba. Ampak ne zaradi krampa. Zaradi placila.
Lights often keep secret hypnosis..

Tilen ::

Mislim, da je Sergio ze dovolj povedal o kvaliteti obljubljenega.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

frenk ::

Slo-tech je res padu čist v druge vode in bo treba še velik nardit predn bo spet po starem, ampak tud jest mislm da sta ubrala mal čudn način da pomagata. Res je verjetno tud da vaja ma vodstvo na piki, ampak tko kot sta začela ne bosta nč rešila. Do zadeve je treba pristopit bol na prefinjen način.

Jest predlagam da se dobimo na nestu vsi ki bi radi s-t spet vrgli na stara pota in izberemo bolj prefinjeno strategijo;)...seveda če je še kdo ki ni podlegel softweru:D

Brane2 ::

IMO živite v iluzijah.

ST obstaja zaradi porsotovoljnega dela. Slednje je za mnoge stvari edini pravi pristop, za mnoge pa nima šans proti plačanemu delu.

Stalen pritok kakovostnih reviewov bo treba plačati, za to pa ni osnove:

- ker ni denarja za to
- ker ni puiblike, ki bi ustvarila denar (kakorkoli že- naročnina/ reklame itd)


As simple as that. Kdorkoli se bo že sprvil kupit en resen kos opreme, bo pregooglal net za kakimi pametnimi reviewi in se ne bo naslanjal na mnenje STja, preprosto zato, ker ST tudi v primeru dotoka denarja enostavno nima teh sredstev za stalne odlične reviewe na vseh področjih.
In review mora biti odlično oprvljen, če naj mu verjameš, ali še raje, preden ga vzameš resno.

Tega pa ni. Ne moreš biti tata-mata za vse, na nivoju, ki bo zadovoljil vsako stranko.
Tudi če bi to lahko, bi bil preboj STja v reklamnem smislu bolj kilav. Tudi če bi imel kakovostno publiko, kaj pomeni slovensko govorno področje na spletu ? Bolj malo, če sploh kaj.

Vsako siljenje v profi vode z amaterskimi (= hobističnimi, ne slabimi) predispozicijami je IMHO obsojeno na propad. Škoda časa in truda.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

dela ::

Slo-techu v zadnjem času res manjka novih testov. Ampak če se ponuja pomoč, se ponavadi ne zahteva ničesar v zameno. In kar iz jasnega sta "splanirala" sama vse od pogojev testiranja, rokov, "nagrad", še preden je sploh kaj dogovorjeno- seveda je v takem primeru frustrirajoče čakat na odgovor 6 dni ali celo več.

Pogoji so sigurno jasno določeni s strani S-T teama, nagrade pa pridejo šele zatem in to same od sebe.

Glede hardvera (vsaj normalnih testov) pa itak ne vidim problema. Če je z opremo ravnano dovolj primerno (v skladu z garancijskimi pogoji) in ta zataji, potem se itak uveljavlja garancija in se kos zamenja v trgovini. Krivica se recenzentu ne bo zgodila. Pred tem ga varuje garancijska politika trgovine (kot vsakega kupca), iz katere izvira kos opreme . Če se pa pred tem že pokaže strah ocenjevalca, pa se lahko resno podvomi v njegovo kompetenco. Za navijalske in ostale članke, ki jih garancija ne pokriva, pa je najbolje, da jih spiše sam lastnik komponent.

Predlagam, da se vidva malce skulirata in spremenita odnos, v samo kvaliteto vajinih morebitnih prihajajočih testov, mislim, da prav nihče ne dvomi. S-T team pa bi jima lahko dal priložnost (NE zameril tega threada), seveda pod S-T pogoji, saj sta nedvomno zainteresirana in celo prekomerno zagreta, da bi spisala par testov.

mogoče opravičilo za ta thread in je zadeva rešena.

In kaj smo se naučili iz tega? NE OMENJAJ POROKE NA PRVEM ZMENKU :D

Res imam preveč časa, pardon... LP :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dela ()

gamer ::

mislm da bi moralo vodstvo ST odreagiralo pravilno, saj je bilo rečeno da so "ponudbo" vzeli naznanje in da bodo premislili

jackass v tej temi izpade kot 15 letn mulc k na usak način hoče doseč svoje, s svojimi nepremišljenimi odgovori
čez boeing-a razn skupne odločitve o razkritju privatnega pogovora celemu forumu nimam kaj rečt


jackass: take sporočila, kot si ga ti poslal (mislim da daedalusu), sm js poslau samo unmu mulcu kle s slotecha k mi je skurjeno 9800XT poslau, ampak js sm bil opravičeno razkurjen ker sem bil tudi materialno odškodovan (čeprau na koncu samo za bencin do ajdovščine, ampak že to je nekaj)
kva hočem s tem povedat? umir se ker s takimi izbruhi ne dosežeš drugega kot to da izpadeš bedak

PS: js tud že mal pogrešam teste na slo-tech...

poweroff ::

Še enkrat pa pravim, dopuščam možnost, da "ste nesramni" samo do mene, do drugih pa čisto lepo prijazni, lepo komunicirate in ste na sploh skupnost, kot se šika...
Kot je nekdo že omenil, so večini ljudi ki delamo tukaj najprej slušba/šola, potem pa ostalo (Slo-Tech). Zatokakšne stvari potekajo bolj počasi.
Ne vem kaj ti razumeš pod nesramnost, vendar sem tudi jaz že doživel zavrnitev novic in člankov, pa tudi na objavo člankov sem že dolgo čakal. Pa je preteklo nekaj vode, preden sem dobil povratno informacijo.
In so mi jih tudi skritizirali - seveda sem to vzel dobronamerno in zadevo izboljšal, ne pa tekel v kot jokat.
Pač, ljudje se ukvarjajo tudi z drugimi zadevami in komunikacija je včasih počasna. Je treba zaradi tega biti takoj užaljen?

mtosev: Jaz pa en frend misliva da v razvoj Slo-Techa nihče nič ne vlaga.
In to je veliki problem.

Jaz pa en frend pa misliva, da se v razvoj Slo-Techa veliko vlaga. Torej to zdaj ni več problem. :-))


Kot je rekel Brane2, Slo-Tech obstaja zaradi prostovoljnega dela. Nekateri prostovoljno ne znajo delati, pač pa povsod vidijo le denar (lahko tudi v prikriti obliki - recimo da greš prosit za službo in napišeš, da si "Slo-Tech tester" - to je dobra referenca in konkurenčna prednost, ne?). Hkrati tudi opažam, da je veliko ljudi prepričanih v lastno velepomembnost, pridejo in zahtevajo veliko plačo, službeni mobitel, avto,... firma naj bi pa kar dol padla pred njimi še preden se oni sploh kaj dokažejo.
Po moje nekateri preveč filme gledate. Primerov, ko bi nekdo iz nule prišel v firmo in postal top manager ni ravno veliko. Zato nekateri ne veste, da se je treba dokazati s (trdim) delom, preden postanete direktor.
sudo poweroff

mtosev ::

Jaz pa en frend pa misliva, da se v razvoj Slo-Techa veliko vlaga. Torej to zdaj ni več problem. :-))

Kje ti vidiš da se vlaga v Slo-Tech?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

perci ::

Jao mtosev, jst ne vem a ti nalašč delaš budalo iz sebe al si pač umetnik. Fantje, uradno imamo novega Jebediaha.

Keyser Soze ::

Offtopic:

Jaz sem videl, da so se zadnjič vlagale kumarice? Morda je to to. Sam ne vem če jih je vlagal Matthai?:\

Sej je vse OK, ampak že dolgo časa gledam oz. berem poste, ki so brez vsakega pomena oz. so najbrž ustvarjeni zgolj z namenom nabijanja statistike. Zdej ne vem, a je z mano kaj narobe, ali tudi ostali tako mislijo. Čisto brezveze, samo zato, da se vzbudi ena pozornost oz. prežene dolgčas???

:offtopic OFF

Damjan Jagar ::

Fantje, uradno imamo novega Jebediaha.

Uff, pa res! Kam je pa ta poba izginil?
http://jagar.si

Gwanaroth ::

Zdolgočaseni otroci betona, ki so 24/7 za pcjem in ne uvidijo dnevne svetlobe tudi ob najmočnejšem sončnem obsevanju.
Lights often keep secret hypnosis..

BigWhale ::

Koliko je tajnih policajev? Pet, sest, vec? Pa se ostalih, ki imajo posebne nazive, primoz, pajo, etc.

A dejansko pricakujete, da se toliko ljudi po emailu zmeni eno tako kar veliko stvar v dvanajstih urah? Dvanajst dni mogoce.

MitkoVIP ::

Ljudje sploh mi ni jasno kaj se greste se. zadeva je ocitno zakljucena z odgovorom ne. Jackass88 je pa omenil da je dobil drugacen odgovor na slo-comp. in tu naj bi se debata koncala. ce pa se nimate dosti tega pol se pa mal zamislte kaj je narobe z vami. skoda pa je da ocitno bomo se morali cakat nekaj casa preden se spet pojavijo kaksni testi na ST,ali pa bom (tudi vecina ostalih) moral obiskovati ostale forume kje lahko razpolagajo z njimi. to naj gre tudi v poduk ekipi ST. zal je tako.

LP

Keyser Soze ::

Sicer pa mi je nekaj upalilo. :\ Na ja, mi že nekaj časa pali, pa je šele zdajle Bilobil prijel.

Zakaj taka gonja za testi? Ko pride določena oprema v naše loge je že tako ali tako temeljito pretestirana na tujih straneh, ki se bavijo z testi. Kakšen point je še enkrat testirat opremo na S&Tju. Saj ne rečem, da bi bil ravno nek fascinanten odziv oz. zahteva publike po takšnem testu. Ampak zaradi par ljudi, ki jim je nek fetiš gledat slikce in brat teste v slovenščini, pa zaradi par ljudi, ki bi radi testirali opremo in se še malo poigrali z njo, pa res ni potrebe po nekih testih.

Kao, da bodo testi, ki so delani na slovenski zrak in v slovenski vlagi, pa toliko bolj objektivni.0:)

St@jler ::

se strinjam..

Bolš bi blo če bi se pisal kšni članki. Je bl koristno pa tud ni jih tok kukr teh testov. :D

Stepni Volk ::

Keyser Soze - se pravi, da je skrivnost uspeha, v testiranju opreme, ki jo ni še nihče drug... oz. v kombinacijah, ki jo še ni nihče drug.
Za zadovoljitev tega je torej potrebna:
- ideja
- izvedba

Glede nato, da so finance omejene, beri: priskrberi si jih moraš sam, mora biti ideja res močna.
Idealno bi bilo seveda testirati v smislu avtomobilskega "Top Gear-". :)

PRVA IDEJA:

Ustvarite temo oz. anketo: KAJ ŽELITE VIDETI TESTIRANO in kaj lahko vi storite za uresničitev le tega?

Zgodovina sprememb…

BaRtMaN ::

Na Keyser Sozejev komentar:

Zelo res. Zato se bolj splača pisati novice, ki opozarjajo na kvalitetne opise. Teh pa tudi ni. Pogrešam slycerja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BaRtMaN ()
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako si daš slikico v slo-techu. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Slo-Tech
42431155 (23583) Mr_Globus
»

Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
856507 (4211) Stepni Volk

Več podobnih tem