Forum » Programska oprema » Flash animacija
Flash animacija
anddrej ::
Imam eno kratko flash animacijo, kjer napiše "welcome"...zdaj bi pa rad jez ta napis spremenil v "dobrodošli" v službi imam vsa orodja od Macromedie...ampak z Flashem si nisem znal pomagati. Dolgo nazaj mi je eden rekel, da obstaja program, ki naj bi ti flash nakako razčlenil/rastavil......in potem lahko v flashu spet popravljač. Sej ne vem, če sem najbolje razložil, ampak vseeno bi mi pomoč prišla prav.
Lp
Andrej
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
animacija je free z neta potegnjena in ni nikjer omenjeno, da je avtorsko zaščitena...
Lp
Andrej
Gandalfar ::
anddrej: VSE je avtomaticno avtorsko zasciteno. Ce se jim avtor eksplicitno ne odpove, tega ne smes uporabljat.
Brilko ::
Kako bo pa vedel da je uporabil to animacijo, saj lahko 100% identično naredi sam.
Če najdeš stvar jo kar izkoristi, dokler negreš predaleč!
Če najdeš stvar jo kar izkoristi, dokler negreš predaleč!
Mah jest bi sam rad meu zadevo v slovenščini...sej tut ni ne vem kolk velka (celih 25k)...tko da mu ne bom naredu zihr nobene škode.
Lp
Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox bo privzeto blokiral vse vtičnike razen Flasha (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20222 (17768) | gendale |
» | Izdelava Flash strani, koliko bi racunali?Oddelek: Izdelava spletišč | 2961 (2285) | #000000 |
» | Kako se vam zdi ta stranOddelek: Izdelava spletišč | 2654 (1608) | strictom |
» | Iščem Izdelovalca spletne strani!!!!!!!!!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 3192 (2327) | Matev |
» | Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4545 (3704) | kleDo |