Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj ??????
Zakaj ??????
DR4G0N ::
Že zelo dolgo časa mi v igrah ko imajo video kot npr. Prince Of Persia 2 mi non-stop
prekelto štekajo
no v glavnem igra dela cisto normalno ampak ko pride vmesni video je pa hudic
pri videu ko je zvok video šteka pol zvok zašteka pa video gre normalo ko video steka pa zvok gre normalno
Prosim,Prosim Pomagajte
spec. mojga rač.
Intel P4 2500
1024mb ram
Nvidia Geforce 6600 128mb
Hercules Game Theater 7.1 (zvocna)
prekelto štekajo
no v glavnem igra dela cisto normalno ampak ko pride vmesni video je pa hudic
pri videu ko je zvok video šteka pol zvok zašteka pa video gre normalo ko video steka pa zvok gre normalno
Prosim,Prosim Pomagajte
spec. mojga rač.
Intel P4 2500
1024mb ram
Nvidia Geforce 6600 128mb
Hercules Game Theater 7.1 (zvocna)
Myth ::
Predlagam sledeče.
Prvo skini vse programje in dokumente, datoteke in file, ki jih ne uporabljaš in niti nikoli ne boš. Tudi tiste ki jih misliš da boš pa jih ne, zbriši.
Drugi korak. Mape si preuredi tako, da takoj veš kje imaš kaj. Z dobro organizacijo boš tudi sebi pomagal.
Tretji korak. Namesti si nekaj programov za čiščenje nesnage. Moj komplet je MS AntySpyware, SpySweeper, Spy Search & Destroy. In vse zaženi vsaj enkrat mesečno.
Četrti korak, vedno posodabljaj WIndows. Če te zanima kako je na stvari in če imaš zares vse nameščeno , si lahko z neta potegneš MBSA. Microsoft Baseline Security Agent (če sem prav napisal).
Peti korak. To je bolj opcija. Vedno posodobi pravtako gonilnike. Išči optimalne rešitve.
Pa še nekaj nasvetov glede česa drugega, če želiš. Za gledanje filmov si dol potegni BsPlayer. Na slo-techu je celo nekje tema, katere kodeke uporabljajo oziroma priporočajo. Jaz imam nameščene te , DivX, XviD in AC3.
Za še kakšen predlog, vprašaj. en LP
edit: ups... zdaj šele videl da imaš v igrah probleme... no, upam da se najdejo tisti ki vedo kako boš znal rešit težavo. tole pa puščam, bo komu v pomoč
Prvo skini vse programje in dokumente, datoteke in file, ki jih ne uporabljaš in niti nikoli ne boš. Tudi tiste ki jih misliš da boš pa jih ne, zbriši.
Drugi korak. Mape si preuredi tako, da takoj veš kje imaš kaj. Z dobro organizacijo boš tudi sebi pomagal.
Tretji korak. Namesti si nekaj programov za čiščenje nesnage. Moj komplet je MS AntySpyware, SpySweeper, Spy Search & Destroy. In vse zaženi vsaj enkrat mesečno.
Četrti korak, vedno posodabljaj WIndows. Če te zanima kako je na stvari in če imaš zares vse nameščeno , si lahko z neta potegneš MBSA. Microsoft Baseline Security Agent (če sem prav napisal).
Peti korak. To je bolj opcija. Vedno posodobi pravtako gonilnike. Išči optimalne rešitve.
Pa še nekaj nasvetov glede česa drugega, če želiš. Za gledanje filmov si dol potegni BsPlayer. Na slo-techu je celo nekje tema, katere kodeke uporabljajo oziroma priporočajo. Jaz imam nameščene te , DivX, XviD in AC3.
Za še kakšen predlog, vprašaj. en LP
edit: ups... zdaj šele videl da imaš v igrah probleme... no, upam da se najdejo tisti ki vedo kako boš znal rešit težavo. tole pa puščam, bo komu v pomoč
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD Posnetki štekajo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9715 (3641) | showsover |
» | Štekanje preview videa v Adobe Premiere CS6Oddelek: Strojna oprema | 761 (567) | Trancedeejay |
⊘ | Počasen laptop in poškodba na ohišju - uveljavljanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1124) | dzinks63 |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3026 (2672) | slovenec_89 |
» | YouTube začenja prekodiranje videoposnetkov v WebM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 30673 (27155) | Lonsarg |