» »

Problem s SATA diskom

Problem s SATA diskom

paradoxxx ::

Na komp mam prklučene 3 diske. Če windowse zaženem iz kateregakoli od dveh drugih diskov, moj računalnik ne pokaže particij od sata diska. Med zaganjanjem pa vidim, da računalnik ta sata disk prepozna.
ALi mogoče veste kaj bi bilo treba narest, da bi mi sata disk pokazalo v My computer??????

profii ::

formaitrat v computer managmentu.

Fora je v tem, da sem že imel na sata disku windowse in je use u red delal(torej mam podatke gor, ki jih nujno rabm), zdej pa noče več v winse pridt sm pa na nov disk inštaliru winse in hotel potegn podatke iz sata diska. zato ne bi rad formatiru.

Ja pa drgač, ga tud v computer managementu ne zazna.

profii ::

jst tud če sm dal ata disk not so se winsi bootal z ata sam potem je zaznal tud sata.

No ne vem pr men ni to tko. zazna mi vse ata diske, samo sata dela probleme!

A ma kdo pametno rešitev?

Opkow ::

Druga dva diska sta pa PATA?
Ce sem te prav razumel... Potem moras instalirat v winsih driverje za SATA kontroler.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Opkow ()

In kje ga dobim?

Disk je pa Seagate 7200 baracuda

Opkow ::

To rabis driverje za plato na kateri je SATA kontroler in ne za disk. :) Tako, da moras it na prozvajalcevo stran maticnih plosc. Izberes model plate, ki jo posedujes in tam zraven so obicajno tudi povezave do driverjev.

A zraven plate nimas nobenega CD-ja ali diskete z driverji?. Ker bi mogu to dobiti zraven...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IDE master / SATA slave

Oddelek: Strojna oprema
313102 (1416) Duhec
»

Se mi ga splača nadgrajevati?

Oddelek: Kaj kupiti
261913 (1152) cpu
»

Problemi glede SATA diska...

Oddelek: Strojna oprema
141514 (1327) schwabspenk
»

instalacija xpjev na 250gb disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
402377 (1740) PIII850
»

Abit NF-7s v2.0: Nastavitve BIOS-a za bootanje.

Oddelek: Pomoč in nasveti
122808 (2685) jELKO

Več podobnih tem