Forum » Izdelava spletišč » rabim en program ki bi mi pomagal pri kopiranju .....
rabim en program ki bi mi pomagal pri kopiranju .....
Netrunner ::
Ok ... mene zanima e kdo pozna kak free program ki bi mi omogočal kopiranje spremenjenih datotek na server ...
Primer: spremenim določen template, pa popravim malo CSS ki se nahaja v enem DIR pa popravim še malo javascript k se nahaja spet v drugem DIR .. ipd ... pa da bi z enim klikom mi skopiralo vse spremembe na server da mi ne bi bilo potrebno kopirat vsakega fajla posebaj na ftp ... ??
sem bil dovolj jasen kaj rabim?
a kratko: rabim en program ki bi mi sinhroniziral datoteke na lokalnem disku in serverju.
a ve kdo?
Primer: spremenim določen template, pa popravim malo CSS ki se nahaja v enem DIR pa popravim še malo javascript k se nahaja spet v drugem DIR .. ipd ... pa da bi z enim klikom mi skopiralo vse spremembe na server da mi ne bi bilo potrebno kopirat vsakega fajla posebaj na ftp ... ??
sem bil dovolj jasen kaj rabim?
a kratko: rabim en program ki bi mi sinhroniziral datoteke na lokalnem disku in serverju.
a ve kdo?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Ziga Dolhar ::
Ni ravno to, kar iščeš, pa vendar doseže približno enak rezultat: v mnogih programih lahko v "projektu" določiš, da ob vsaki shranitvi dokumenta tega še uploada na spletni strežnik. (oz. na neko drugo lokacijo - ftp, lokalna mreža ...).
Jaz konkretno to uporabljam v Dreamweaverju in PhpED-u, sem pa to videl tudi v UltraEditu.
Jaz konkretno to uporabljam v Dreamweaverju in PhpED-u, sem pa to videl tudi v UltraEditu.
https://dolhar.si/
mte ::
winscp npr. je pa res da gre za stvar preko ssh protokola namesto ftp, mogoče se dobi kak server ki tega ne podpira...za ostale pa bojo drugi več vedeli..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 253072 (27737) | miko22 |
» | Postavitev mySQLOddelek: Programiranje | 2232 (1810) | M01O |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6225 (5413) | webfreak |
» | Dodajanje .sql datoteke v Mysql bazo!Oddelek: Izdelava spletišč | 1329 (1116) | Nox |
» | FTP over HTTPOddelek: Programiranje | 1389 (1119) | rc-car |