Forum » Zvok in slika » [Hi-fi] - Servisi?
[Hi-fi] - Servisi?
zavajon ::
Mi lahko kdo priporoča kakšen relevanten servis hi-fi komponent v Ljubljani ali okolici?
Pod 'relevanten' razumem tak, ki:
1. Če reče, da je popravljeno, je to res.
2. Če se ne da popravit oz. bi bili stroški popravila nesorazmerni z vrednostjo naprave, ti to povejo, zaračunajo vloženi trud in mirna bosna.
3. Akcije pod 1. ali 2. opravijo v razumnem roku.
lp
Pod 'relevanten' razumem tak, ki:
1. Če reče, da je popravljeno, je to res.
2. Če se ne da popravit oz. bi bili stroški popravila nesorazmerni z vrednostjo naprave, ti to povejo, zaračunajo vloženi trud in mirna bosna.
3. Akcije pod 1. ali 2. opravijo v razumnem roku.
lp
- spremenilo: Stepni Volk ()
Trancedeejay ::
HI
Uradni serviser za NAD,Gryphon, Onkyo...itd. je DUEL , ki je v Bitnjah pri Kranju. Ce slucajno kaj pomaga.
Have a nice Day
Matt
Uradni serviser za NAD,Gryphon, Onkyo...itd. je DUEL , ki je v Bitnjah pri Kranju. Ce slucajno kaj pomaga.
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Poldi112 ::
In izpolnjuje vse zahteve, ki si jih nastel.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
neres ::
Trgovina Vklop, na Parmovi (pri bilijardu).
Ljudje so resni in jaz sem imel z njimi dobre izkušnje.
Ljudje so resni in jaz sem imel z njimi dobre izkušnje.
destiny ::
Da ne odpiram nove teme, si bom sposodil kar to.
Iščem dober servis na gorenjskem ali v ljubljani za avtoradio Kenwood.
Pred letom mi je namreč odpovedal displey, najprej le osvetlitev, potem pa še tipke. Baje se to zgodi zaradi dotrajanosti ploščatega podatkovnega kabla kateri povezuje displey z elektroniko (displey se ob zagonu avtomobila obrne na "pravo" stran, ob tem pa se ta kabel zvija).
Iščem dober servis na gorenjskem ali v ljubljani za avtoradio Kenwood.
Pred letom mi je namreč odpovedal displey, najprej le osvetlitev, potem pa še tipke. Baje se to zgodi zaradi dotrajanosti ploščatega podatkovnega kabla kateri povezuje displey z elektroniko (displey se ob zagonu avtomobila obrne na "pravo" stran, ob tem pa se ta kabel zvija).
Poldi112 ::
Duel?
Ceprav zdaj ga ne boš dobil ker je na dopustu. Pride čez cca 1 teden (moram tudi jaz tja).
Ceprav zdaj ga ne boš dobil ker je na dopustu. Pride čez cca 1 teden (moram tudi jaz tja).
Where all think alike, no one thinks very much.
kokos25 ::
za kenwood je avs iz mengša...poklič, pa ti ne bo žal....
Ne mi ponujat celeronu 366mhz za 70€....hvala...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razbil sem iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10379 (979) | IPHONE4S |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15869 (12478) | Damjan Jagar |
» | LCD Display predelava osvetlitve na modroOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1654 (1385) | zlabo |
» | LCD displayOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1973 (1496) | HardwareMaster |
» | mimimalc za MP3-je furat ALI kako priklopit PC na avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 3980 (3289) | jRk0 |