Forum » Loža » Slo-tech zadnja dva dneva?
Slo-tech zadnja dva dneva?
Tomi ::
Hm, ta Netsonic...
No, preden mi je netsonic tako vehemetno napisal, da ne morem poslati posta, sem napisal tole:
Zadnja dva dneva se mi je dogajalo, da sploh nisem prišel do foruma.. Najprej sem mislil, da je kaj narobe z linijo, potem, ko je pa vse ostalo delalo, pa se mi je zazdelo, da je nekaj na strani..
Torej, se vam je zgodilo kaj podobnega?
Tomi
No, preden mi je netsonic tako vehemetno napisal, da ne morem poslati posta, sem napisal tole:
Zadnja dva dneva se mi je dogajalo, da sploh nisem prišel do foruma.. Najprej sem mislil, da je kaj narobe z linijo, potem, ko je pa vse ostalo delalo, pa se mi je zazdelo, da je nekaj na strani..
Torej, se vam je zgodilo kaj podobnega?
Tomi
metrodusa.blogspot.com
DrSergioDJ ::
Tomi a si ti cist tko, micken zaostal??? Al si mamici prevečkrat iz rok padu, k si bil še majhen?? Al si sam nepismen. Vse ti lepo piše in kaj in kdaj in kej je blo.
...
DoBri ::
drserđ: ju sux... peezda kaj mislš da si ful lep k si opazu novico, on je pa ni? ne se pametnga delat, ti ne paše...
Več nas je, manj nas ni.
EASYdoor ::
DoBri: ce malo pogledam tvoj nick in tale tvoj komentar - sploh ne paseta skupaj a si slucajno iz skocjana, ker tam majo tak lep izraz: PEEEEZDA
lp!
lp!
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN friends! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5582 (2523) | Dekinio |
» | Predlogi glede Slo-Tech kepanja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 15368 (11375) | Pepe |
» | Roza? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5478 (4044) | Klemenn |
» | KYRO IIOddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (884) | Makaron_hater |
» | vn Brazilije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4768 (4206) | Freak |