» »

KYRO II

KYRO II

sheep ::

ALo... jest pac mam kayrota lepo instalerangaz gonilniki iz origi cdja! IN sm mal testeru q3a in mi nardi na 1024X768 okol 50FPS sumliv ,ce pa na istm racunalniku testeram v3 3000 mi pa nardi 65FPS nemorm vrjet kako ej to mozn da dela v3 3000 bols k KYRO II. Sej ce pogledamo vecje resulucije ej kul recimo 1600X1200 nardi 61FPS na 32bit! amoak amsne resuluciej em zezajo!!! in kuko ej elhko v3 3000 bolsi???!?!!!!! Aja racunalnik pa mam ABIT SA6, Clereon II 700MHZ in 265 rama... povejte kaj bi blo narobe!! (driveri graficna v slotu vs eje kulll ,vse je prav) TNX ajde ajde:\:P:O

OZZY ::

kyro2 ima že nove drajverje, ki jih dobiš na netu. Probaj z njimi, saj naj bi bili boljši.
Go with the flow.

o ::

probaj v v 3d optimization z force texture compression

Paramedic ::

Po moje texture compression naredi lahko še večje napake. Kar poigraj se z nastavitvami, pa referenčne gonilnike še probi (od STMa).
End transmission.

D.J. ::

igrej v vušjih resolucijah v 32 bitnih barvah.:D

probi tole

when running any Quake 3 engine based game, performance is greatly improved with texture compression. Texture compression in Quake 3 is enabled by editing the q3config.cfg file in your Quake3/baseQ3 directory. The specific line is seta r_ext_compressed_textures "1"

YO mam driverje samo se instal jih sam nevem ce bojo kj pomagal! JAh pa se neki v 3D MARK 2001 mi nardi tm okol 800 in to ni normaln ce v Jokerju88 pise da CII 700 in GE FORCE MX nardi 1800 in jaoooo jest bom "popizdiv" in.... nevem...mam jest ene probleme... ahaha dejte s ekj predlagat,z nastavitvamis ms e poigrav AGP 4X in ta shit pa...ANTILIZING pa to... pa en pomaga... Igram pac na 1600X1200 32BIT in dela vse najbosl sam nerazummm kako na 1024X768 32BIT naredi mn kot na 1600X1200????????????????????????????????????????????????:\8-O8-O;((8-O

D.J. ::

in ti se pritožuješ?? bodi vesel!:))

HALOOOOOOOOOOOOO bo kdo helpu...:P:O:O

luni ::

si sploh odinstaliral gonilnike od stare kartice?
Artificial Intelligentia

OrlyTM ::

Sheep: Sm se tok namuču, ko sm dekodiral tvoje pisanje, da mi je zmanjkal energije za pomoč. Dej probej pisat razumljivo.

Povej ker OS maš in če si naredil svežo instalacijo sistema, al si sam kartico zamenjal?

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

kyro procesorji se bolj slabo odrezejo v 3dmark2001 zato ne pricakovat nevem kaksin rezultatov sploh pa ne na celeronu,vazno da igre dobro laufajo
najbolje je ce naredis svezo instalacijo windowsov tako bos dobil veliko boljse rezultate

Hjm... Mam na novo sestavlen,sveze 2 tedna... ABIT SA6,CII 700, 265rama CAS2, IBM 40GB 5400 ,... In na novo nalozene WIN2K,... pa mal drkanje ene 5 odstranu driverje pa nove gor pa sm ter tja.. pac ubistvu vse je sveze! glih zart tega nc vec nerazumm kakos e lahko primerja z V3 pac tega mam pas e na enm racunalniku... nima nc v zvezis tem! please8-O8-O:D:D:D tell me.... P.S. sory za napake pac nahitr napism in pol nc ne pogeldam!

kaj te sploh moti a je slucajno voodoo enako hitr v quake kot kyro v 1600-1200

OrlyTM ::

Pač ne na hitr napisat in mal poglej. Ker to je katastrofa.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Senitel ::

A si inštaliral vsaj service pack 1 za Win2k??

mobisuxguru01 ::

hej sheep eno vprašanje, ki se sicer ne tiče tvojga problema ampak mi lohk pomagaš, namreč kupujem novo plato in me zanima ali tvoja SA6 2 IDEja (4 IDE naprave) al 4 IDEje (8 IDE naprav), ker SA6R ma 4 IDE kanale (z RAIDom), sam je tud dražja, tko da please help

lp

Ola sory za zamudo sm zaposlem:) Jah ABIT SA6 ma 2IDE(4 naoreva za IDE) in je brez HIGH POINT in RAIDa!!! grdo ej samo UDMA33, pac SA6R ma pa neki izbolsan in se 4IDE (8naprav za IDE) in ma ATA100 in RAID in ej ZAKON!!!!!!!!!!!1 to ej to ajde

hot-stuff ::

Sheep pa kolk si imel ti slovenscino v osnovni soli?

Makaron_hater ::

Ej SHEEP!
A se norčuješ, al si duševno prizadet!!!
Men nardi Kyro II v Q3 na 1024X768 in 32 Bit color 102,9 FPS. Drugač pa... Duron 900, 192 Mb rama, Msi matična.

Dexxx ::

tuky bi znal bit problem v celeronu
....jebi, jebi,jebi....cenzorja....

Ej Makaron_hater dej nebot prevec pameten! mal pomisl... jest ma celeron..lahko je res v tem problem.. kaksne mas driverje? pa pol k si tok pamtn pomagi...kok ti v sandri nardi procesor FPU? ALU? pa kok ti nardijo rami? oki ajde;((

Makaron_hater ::

Sheep, najprej bi ti rad sporočil, da tvojih sporočil še v pentagonu niso sposobni dešifrirati... Dej mal bl na izi !!!

Driverje mam une, k so zdej na voljo na Hercules.com.
Probej uštekat kompresiranje tekstur, pa W-buffer.

Pa za quake3 si potegn dol kkšn patch.
;(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
1017588 (6461) Doc
»

GRAFIČNA KARTICA!

Oddelek: Pomoč in nasveti