» »

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

««
12 / 30
»»

SynTax64 ::

Piše mi samo da sem naredo 62 misij nikjer v statu pa ne pise kolko procentov sem naredo!Kolko misij pa ste vi dokoncali? ? ? ? ?:D :D

V-i-p ::

Mene pa zanima, kako je s tem skakanjem s padalom? A je to fora, da pač pri vsakem avijonu lahko pritisnem določeno tipko in če, katero, ali pa je to odvisno samo od kakšne misije in točno določenega avijona? Thnx.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Myth ::

Smrkec, piše piše, samo najt moraš. ;)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

marnit ::

Piše mi samo da sem naredo 62 misij nikjer v statu pa ne pise kolko procentov sem naredo!Kolko misij pa ste vi dokoncali? ? ? ? ?:D :D

79

Paramedic ::

Kaj naj jaz naredim: v misiji, ko sem moral raztrelit turbine na jezu, nisem mogel pobrati noža, pa sem šel dvakrat probat jo naredit. Ker tudi drugič ga ni bilo, sem uporabo cheat, ki mi je dal nož. Sedaj pa mi vsakič zateži pri shranjevanju, da imam aktiven cheat. A se ga da kako izklopit?
End transmission.

sile01 ::

Ena čisto nevmesna: konjske dirke so kul po cca. 1 uri shranjevanja in loadanja sem si nabral 13 000 000 ter nekaj drobiža. Všeč mi je toti San Andreas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sile01 ()

ChraseR ::

Hehe, zdej sm končal dirko z japoncem in potem še z novim tipom od Cataline . Dobro so to pogruntal da so dal tud junaka iz starejšega GTA-ja ;)

rolihandrej: pri uni misij z cisterno, ko jo priklopiš se zapelji 2 m naprej stopi vn in ustreli unga k te lovi. Fora pri banki je da si čim bližje ženski ko bežita z motorji, ker je potem na koncu lažje pobegnit, tretje se pa trenutno ne spomnem ( že 4 ure igram in sem čist blentav)

xabre ::

Oh yeah, Denise :D 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xabre ()

LoL. 8-O

ChraseR ::

Sam je pa res zanimiva ta igra ... rečmo pr unmu The Truth, ko požgeš travo . No zdej sm v San FIeru in sm na Radio X slišu uno babo k reče nek tazga" Have you heard about allthe weed that was burned out? I might get on hard stuff" :D

roli ::

Bom probal zdej.

Na konjskih dirkah pa nikdar nič ne zaslužim:'( .
Sem probal stavit na najslabšega in najboljšega pa je vedno tretji;( .
http://www.r00li.com

Mih ::

Jaz pa imam eno tezavo pri misiji tm k ti da sweet za lowrider misijo jo ne morm nardit k ne vem kako skacem k zmesan v tiste smeri k mi puscice kazejo pa mi noce nardit sam se sweet mi je ostov vse druge misije sm ze naredu pa mi gre ze mal na zivce.A mi lahk kdo razlozi kako se jo nardi pls :'(

Skačeš pa z puščicami pri numeriki (4,6,8,2) za digonale pa stisneš obe tipki npr. 4,8 naenkrat.

Mih ::

oh hvala ti :)

xabre: kaj si ti samo patch pognal al si še kej okrog main.scm pa script.img šaril??

Kaj bi morali na vsakih 10 postov pisati naj nazaj gledajo? Glede statsov so že zdaj 5 vprašali, glede bouncanja tudi. :) Dajte spremenit naslov v GTA:SA , beri od začetka!! :D

Zdej sem naredil vse misije za tisto žensko sam tiste,ko
moraš roparje ujet pa ne.Tistega hudička je zaj**** upravljat.

Sam do konca jim moreš sledit ker se itak ustavjo pa jih pol pobiješ.

xabre ::

@sile01
tukaj

Potegneš dol hot coffe v2, skopiraš main in script v ustrezno mapo in zažneš sacensor med delovanjem igre za odklep. Version 1 je pa da imaš vse miške že od začetka in ti ni treba čakat.

Have fun:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xabre ()

Končno sem naredil.
Zdej me pa spet zaj*** tista misija,ko moraš dirkat;(( .

steev ::

Kako vam je uspelo narest tisto misjijo k na vlaku stojijo, ti pa še z enmu na krossli.
:|

BaRtMaN ::

Meni po štirih poskusih ni uspelo, mi je pa v peto!

hunter01 ::

Steev: nebi bil rad zaljiv sam ocitno ne znas brat!! To kar ti sprasujes je bilo ze vsaj 15x omenjeno v tej temi zato si vzemi par minutk casa pa preberi stare poste iz te teme!

Za vse tiste ki ne znajo služiti z konjskih dirkah bom napisal kratek vodič ki zagotovo deluje! ! 8-)

1. naberite si 15k z različnih misijah kot so: gasilec, reševalec, pimp.
2.kupite nejbližjo hišo ki je kakih 5 ulic stran od konjskih stav za 10k
3. shranite
4. pejte stavljevat po jurja na zadnjega konja.
5.če dobite pojdite hitro shranit in potem stavljujte po 3-5k, če zgubite ves denar... load game...zopet stavljevat po jurja dokler ne dobite!
6.VSAKIČ ko dobite obvezno shranit in potem stavljujte po več. Npr: imate 70k...stavljujte po 20k.
7.POTRPEŽLJIVOST JE POGOJ ZA VELIK ZASLUŽEK!!

No na tak način sem v pol ure dobil 1.5 miljona! 8-) Potem je probal še brat...rezultat je bil isti.

PS: že vidim čez kakšnih 15 postov ko bo en reku da se z konjskih stavah ne da zaslužiti.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hunter01 ()

hunter1, jaz nimam potrpežljivosti. :D No, bom vseeno probal v ponedeljek to foro, da vidim kako bo...

Mr|ce: sej ko boš zadel pa boš dobil recimo 60-70k boš dobil voljo! VERJEMI!!! :D

Konjske dirke so zakon, jaz sem na enak način kot hunter01 zaslužil 13 miljonov. :))

keko ::

Pizda meni nitit nikakor in nikakor mi ne uspe naredititi une misije, ko treba z avtom skakat.
Pa čeprav skačem po puščicah z num tipkami pa vendar mi ne uspe.
Skupaj mi uspe zbrati 1200 točk pa kar in kar piše mission failed.
Aja pa vzgoraj piše "BAD" , ne vem v čem je problem?

Jao jao ne vem kaj naredim narobe res ne vem, zdej sem šeenkrat probal pa enostavno ne gre naredititi te misije.
Že od zjutri se jebem s to misjo pa niakkor ne gre narediti.

Keko: moraš pritisnit ko je puščica čim bolj v sredini kroga in ne ko se ga sele "dotakne". Probaj bos vidu da bos mel na hitro okrog 1500+

S tem plesom je tako. Tisto "bad" "great"... napiše za vsak korak, kako si ga zadel, tako da ne glej tistega, ampak se skoncentriraj na naslednje poteze, da čimveč jih prav zadaneš.
Jaz sem na konjskih stavah iz 35k dobil 450k, ko sem stavil na spodnjega konja. Ampak sem vsakič, ko sem zgubil reloadal, pa spet vse stavil na spodnjega. Je dost prej po moje...Ene petkrat sem moral probat.
End transmission.

Hvala vam za nasvete grem tagoj probat, ker jaz sem že vnaprej delal poteze!

perci ::

sam tole s temi dirkami je goljufanje - zakaj si pol raj kar cheata za keš ne vklopte

Po tej logiki bi lahko še vklopli cheat za preskok ene misije, s katero se je++++ , potem za vsa orozja, ce gremo v bolnico, etc. :\

Ni goljufanje ampak iznajdljivost :8) . Tebe ko ubijejo al pa aretirajo pr kakšni misiji a greš vedno od začetka al kdaj loadaš.

Zato, ker se število cheatov shrani v stats :\.
End transmission.

Jst sem se pa zaposlil kot komunalc... :))

Kje pa si dobo vilicara?

Ehm. Je ena misija. Pa mi ni uspela pa sm šu dam s temu. Drgač pa ne igram tolk.

BaRtMaN ::

Ta je kul misija, kradeš orožje od vojske. Mi je uspela v drugo, ko sem pač vedel, na kaj moram pazit.

Mislis rect nedelske vojske? :D Ah, od tam... jaz sn mislo da je še kje drugje v mestu.

KnOw FeAr ::

a je ze kdo naredu misijo BLACK PROJECT ko mors vojski jetpack ukradit??? s to misijo se tut fu_ _ š lep cajt;(( ;(( ;(( .like me

Zgodovina sprememb…

loup-a vprasaj, par strani nazaj je slikco kazal ko je ukradel 60 000 000 dolars projekt. :D

speed machine ::

Ah ta misija ni nič kaj posebnega. Ne vem če sem dobil dva zadetka v celi misiji (res pa je da sem hitman z AK47 :D ).
Skratka prvo popokaš stražarje s snajperko. Se postaviš pod luč, splezaš čez jašek. Prideš v notranji del baze, potem pa samo v glavo meriš. Ne jim pustit da bi začel žagat po teb z M16, pa bo. Pa velik sreče želim.
//

]Fusion[ ::

mogoče kdo ve kje lahko dobim šprej za grafitije? :8)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

V bajti ko si začel. Tam pri sweety-ju.

Tam, kjer je fotoaparat.

njok ::

Se ne strinjam s sejvanjem pri konjskih dirkah.

Vedno stavis na zadnjega vsoto, vredno 1/20 tvojega premozenja (priblizno). Torej, prides z nekaj cez $20k, stavis po jurja. V priblizno petih poskusih zadanes, dobis $110-120k, stavis po $5k, dobis $550-600k, stavis $20k...

Samo matematika, nimas kaj zgubit. V povprecju dobis vsakih 5 dirk, ko zmagas pa dobis 11x ali 12x vlozen denar, torej vec kot dvakratni zasluzek.

Njok sam se vleče na tvoj način, in ko dobiš dobiš malo več kot si mel, še sejvaš pa loadaš pa po tem ko recimo 3x dobiš imaš milijon!

stealth ::

evo vam, mal za lušte...
Multiplayer mod za SA:
Klik

Pa en home-made filmček ;)
Klik
««
12 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12024446 (475) dronyx
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390458776 (25392) Kayzon
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

69250952 (15555) Heavy
»

Gta san andreas kode

3815727 (4164) Cold1
»

GTA: IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
508680 (6958) roli

Več podobnih tem