Forum » Operacijski sistemi » Pingo 3.1 Linux inštalacija
Pingo 3.1 Linux inštalacija
ulms ::
Pingo 3.1 Inštalacija Zanima me, če mi lahko nekdo pomaga, pri inštalaciji Pinga 3.1. Namestiti ga želim poleg windows XP. Sam sem že večkrat poskošal namestiti SUSE Linux ter UBUT Linux, a mi je pri obeh po koncu inštalacije,
ko sem ponovno zagnal računalnik, ni zagnal noben operaciski sitem. Pojavilo se je samo GRUB loading in tako je tudi ostalo. Da sem to odpravil sem moral formatirat računalnik, ker se GRUB zagonilnega menija ni več dalo odstranit. Imam disk Maxtor, če je to pomembno, ker je mogoče kaj narobe z mojim diskom, da ne spusti skoz GRUB boota.
P.S.:Poskusil sem namestiti tudi drugi zaženilni sistem, a se je pojavilo enako.
Pleas help!!!!
Andrej
ko sem ponovno zagnal računalnik, ni zagnal noben operaciski sitem. Pojavilo se je samo GRUB loading in tako je tudi ostalo. Da sem to odpravil sem moral formatirat računalnik, ker se GRUB zagonilnega menija ni več dalo odstranit. Imam disk Maxtor, če je to pomembno, ker je mogoče kaj narobe z mojim diskom, da ne spusti skoz GRUB boota.
P.S.:Poskusil sem namestiti tudi drugi zaženilni sistem, a se je pojavilo enako.
Pleas help!!!!
Andrej
- spremenilo: ulms ()
civic_ ::
a si naredil 2 particiji?
pač dve particiji in more delat!
pingota še nisem ampak če ga je ****** informatik v našem domu..
pač dve particiji in more delat!
pingota še nisem ampak če ga je ****** informatik v našem domu..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8369 (5906) | opeter |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97336 (24993) | Skrat |
» | GRUB in potem???Oddelek: Operacijski sistemi | 1063 (891) | Skrat |
» | ntfs in linux? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6804 (5348) | SkIDiver |
» | pingo dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 1194 (1034) | InnerSelf |