» »

Eurosong 2005 / Omar je dobil svoj "stop"

Eurosong 2005 / Omar je dobil svoj "stop"

1
2
»

Myth ::

rofl. Da, fredy bi vsaj mel koreografijo. :D
pa dosti o njem.

Kako so se vam zdele druge države?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Daedalus ::

>JOKER - slovenska glasba sama po sebi ni zanič... meni osbeno v zandjem času zelo godijo Melodrom, Olivija...
Problem je v tem, da se Slovenija zelo redko drzne v čem rizkirati... politično, kot tudi ES.

Točno tako. In pol se pošiljajo na Evrovizijo slabe kopije trenutno popularne muske - folk se pa čudi, zakaj nikamor ne pridejo... Dajte pogledat mal izbor zadnjih par let - z izjemo Sester (precej provokativno) so bili vsi izvajalci obupni, stereotipni, na trenutke bebasti (Na na na...blah) pa še kaj bi se našlo. Tale Omar pa...oponaša imiđ Wiliamsa, že videno, prežvečeno in predvsem neizvirno.
Obup in zapravljanje denarja - slovenska estrada pa misli, da je Boga za jajce prijela. V resnici pa niso niti na desetini poti do jajc našega Stvarnika, bi rekli tisti bolj religiozno razpoloženi.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

JOKER ::

@Daedalus:
popolnoma se strinjam !
Mislim, posle je****a nema kajanja ! Kaj je je, nima smisla več razglabljat kaj in kako, zakaj ni tako ... itd. Je že mimo. O tem bi lahko debatirali do naslednjega evrosonga, na katerega bo pa spet poslan na podlagi žreba starih babic zmagovalec v bitki talentov v oddaji M. Galuniča. Torej toliko z moje strani o evrosongu in lep pozdrav do naslednjega izbora 2006. ;)
________________________________________________________
Ka te češ ....

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: JOKER ()

tx-z ::

Jst sicr nism gledu nastopa od omarja....mogoče kdo ve kdaj bo ponovitev?
ampak pomojm ni zmagu zarad njega pač kakršn je....slovenc? omar nevemkva-neki čudnga naber....pa še dela se da je neki posebnga + kao slabo mu je blo pa je MOGU dobit hotel z 5imi zvezdicami...ma da bi ga u smetnjak poslau pa gor 5zvezdic narisu...
tx-z

Stepni Volk ::

Zalo jasno dejstvo zakaj Slovenija nikoli ne bo ponosna sama nase: Kdorkoli predstavlja Slovenijo, mu Slovenci ne pustijo, da bi spal več kot v sobi s 3 zvezdami.
Veliko manjšim državicam in tudi ostalim narodom je to samoumevno, da ne moreš iz "blata" predstavljati svoj narod in državo.

Bečki konjušari... z dvemi besedami je povedal vse :)

Zgodovina sprememb…

JOKER ::

Spet moram dodat svoje mnenje, ko vidim te komentarje.
Popolnoma se strinjam z zigam ! Ima se za ne vem kaj.
@Stepni Volk: ne primerjaj druge države z našo. Vsi imajo večji standard kot mi !
Praviš iz blata predstavljat državo !!
Kaj ocenjuje izvajalca po hotelskih uslugah, ki jih uživa ali po njegovi pesmi ?
________________________________________________________
Ka te češ ....

UNIVERZUM ::

Je pa že bol da posnema Williamsa in da je skladba sveža - neslišana, kot pa slabi posneki ABBA (BiH) bratov Olssen (Latvija) in ostalih. To pa je prežvečeno.

Pa nimam nič proti omenjenima državama sta zgolj dve ki se ju trenutno spomnim.

Zame so mel letos dobr komad zgolj Avstrijci in Madžari.:D :D :D

Imamo pa tudi izjeme (Derenda, Švajger, 1x Band).

Pa še nekaj. Raje vidm da smo zadnji brez točk in izvirnim komadom, kot pa da zmagamo s slabo kopijo.:P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

UNIVERZUM ::

Sm pozabu.

Logičn da je v SLO več jugo predstavnikov kot pa naših pri njih.

Naši nastopajo v Avstriji, Nemčiji itd... ker si jih v Slo zaradi Višine Honorarja težko privoščimo.;((
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Stepni Volk ::

JOKER - karikiraj svojo trditev: Pride predstavnik iz XY države in ne najame hotela, temveč živi v šotoru pred koncertno halo.

A - zelo izvirna propagandna poteza
B - država res nima denarja in vsem se ljudje smilijo.
C - Slovenci to vidijo in zahtevajo, da so vse ambasade naše države od sedaj naprej v šotorih, prihranjeni denar pa naj se da za znižanje davka na alkohol...
(da bomo lažje prenašali nadaljne ES pred in izbore doma in v tujini >:D)

Univerzum - good point... raje nastopaš tam, kjer dobiš več.

Zgodovina sprememb…

Tarzan ::

Kot sem rekel, najboljša komada sta mi bila:
Tisti z bakico na bobnih - nekaj popolnoma novega! Genialna ideja!
Tisti KISS imitatorji :D . Tudi nekaj precej novega, da se upaš pokazat tak na eurosongu, sploh pa ni pogosto, da bi na evrosong spustili take manijake. Navijam zanje in za babuško!
Če se ne motim gre za Moldavijo in za Norveško.

Tu se gre samo za show! Sestre so bile Evrosong material, drugi pa malo manj. Kar se Omarja tiče je pa realno bil letos najboljši možni kandidat. (Rebeka in njena UAA UAAAAA je pa milorečeno - za zjokat)

SasoS ::

Tipična slovenska fovšija in ksenofobija. To da dajo Joksimoviću pa Ruslani 5Mio za 3min petja je kul, ampak da bi pa Omarju privoščl spodobn hotel, to pa ne. Sploh ker je čuden in se piše Naber pa malce bolj črn po polti...

BigWhale ::

Khm, Moulin Rouge, ti stejes med kvalitetne izvajalce? Um,. te lahko spomnim? Ti si moj bomboncek, citroncek, baloncek...

Se hecas, ne?

THOMPSON ::

Ok za moj okus se Omar mal prevec nosi, pozer je, pred kamero je domac sam pustmo zj kaksen je. pesej je dobro zapel, glas ma hud sigurn najbolsga v tem predfinalnem izboru, pesm je kr ok ta bl rokerska izvedba. glede na pesem bi bilo pricakovano da pride naprej, glede na drzavo pa ne:)

Lp
The best theory is not ipso facto a good theory. The solution to a problem changes the nature of the problem.

dela ::

Meni Omarjev komad ni bil všeč, vsekakor pa se mi je zdel boljši od lanskega. Osebno sta mi bili do zdaj najbolj všeč pesmi Sester in Stavčeve, sami nastopi so pa itak vedno odlični, ali ste kdaj že slišali Mojco Mavec govoriti: "to je pa slab nastop za naše" ? :)

Sem pa gledal E+ in me boli glava. "Drugi interesi prevladali nad glasbo", se je razburjal voditelj, ker eni izmed slovenskih novinark ni šlo glasovati za Slovenijo iz Kijeva. Me prav zanima s kakšne številke je ta novinarka v Kijevu glasovala. S telefonske govorilnice ali hotela? Potem je vse jasno. Poleg tega je pa moralno gledano itak goljufanje (čeprav je tehnično možno), če si le zdoma in glasuješ za svojo državo. Oh, kako nepravično, da ji ni uspelo! Razveljavit Evrovizijo! TAKOJ!!!!

V prihodnje se izogibam kanala A, razen, ko bodo vrteli Scrubs.

Tako, zdaj bom pa mogoče lahko spal, ko sem se tako lepo izpovedal. Prav odleglo mi je.:D

Asgard ::

Kot prvo Omar je dober de je sploh pršu not, glede na to da pred enim letom ga ni nihče poznal , razen staršev pa frendov :D pa nism njegov fan sam vsaka mu čast. Ta evrobong pa je itak sama politika. Še bolje za davkoplačevalce de nkol ne zmagamo ka pol smo v rit. Lepo pa bi blo ka bi šel Fredy ka je model pa še mal breakdance pa bi bil zakon. :D
We hate Duplicators !

boštjan ::

jaz sem za atomik harmonik,verjetno bi dosti avstrijskih in nemških glasov dobli saj je frajtonarca tam zelo populer
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Matej_K ::

@Boštjan -- Sej so bli avstrijci na letošnjem eurosongu z harmonko,pa kokr jest vem niso naprej pršl!!!!

Utk ::

Sej se ne gre za to, če pridemo naprej ali ne in do kod. Gre se za to, oz. se bi moralo it, da pošljemo tam komad v takem stilu ki ga tu poslušamo. Letos bi to lahko bil atomik harmonik če bi meli dober komad, pa v njihovem stilu, itak bi najbrž izpadli enako kot Omar, ampak vsak pokazali bi nekaj svojega, ampak vredu, kaj smo pa z Omarjem pokazali...takšne muzike nihče ne posluša, razn nekaj najstnic, samo za na ES zmeraj nekaj takega spacamo. Sej je bil Omar tudi dober pa vse, ampak nč posebnega, niti ni nič predstavljal niti pokazal nč novega, takšnih komadov je milijarda. Sestre so ble dobre, pa čeprav niso nč nardile, tist komad se je 2 leti skoz vrtel, ampak tam je bil pa nastop res slab.

boštjan ::

Matej_K,eh tisto ni blo nič posebno,AH bolj zažiga,pa osterajheri ne morejo zase glasovat,nemvi pa jih ne marajo preveč.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Matek ::

Matek_K, avstrijci so meli čist drugačn stil, ne tak turbofolk, ampak bolj moderno, če rečem jazzovsko bo preveč, ampak vsekakor v drugačni smeri kot atomik harmonik, čeprav oboje temelji na narodnozabavni. Meni je bilo vsekakor všeč, pa tut babnica je super odpela.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

A. Smith ::

Meni se je zdela skladba, s katero se je naša država predstavila kvalitetna in dobro odpeta. Zakaj ni šla naprej? Glejte link, ki ga je prbil Ziggga.
Edino, kar Evropo vrže iz tirnic je pomoje nekaj tako kontroverznega, kot so bile sestre. Zakaj pa mislite, da sta bili članici TATU lani al predlani drugi?! Zato, ker so oddajo predvajali z zamikom. Ker so se bali kaj bo. Pa ne mi govori, da je imela skladba Ruslane kakšno umetniško vrednost:D Evrovizija se je spremenila. Tako kot pop prizorišča drugje po svetu. Kdo proda več albumov - Enya ali Spearsova? In katera ima bolj kvalitetno glasbo? EV iz cajtov Abbe in dandanašnja sta narazen ko sonce in luna, naj bo to prav ali narobe (meni se zdi tako kot je, bedno :( ).
Zato jim pač pošljimo kaj bolj populističnega (Atomik harmonik) al pa kontroverznega, karkoli, kar bo izstopalo. Pa glejmo, če bo kaj počilo >:D
Jaz bi neizmerno užival, če bi jim poslali Fredija. Kakšno čudovito sporočilo bi to bilo, kaj si mislimo o njih.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

A. Smith ::

Tudi sam saem za AH. Pomoje bi naredili rastur!
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Ziga Dolhar ::

> Zato jim pač pošljimo kaj bolj populističnega (Atomik harmonik) al pa kontroverznega ...

Heleno Blagne! 0:)
https://dolhar.si/

boštjan ::

zigga,to sem tud jaz razmišlal,kaj če bi helenca šla,pa bi ono masko mela gor,pa malo operni stil. Drugač pa sem za,poleg AH,fredija,al pa kocka,al trkaj.malo repa ne bi škodlo>:D
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

tx-z ::

kaj pa siddharta?
tx-z

Tarzan ::

Zmelkoow al' pa Big Foot Mama

Ziga Dolhar ::

Ježek.
https://dolhar.si/

boštjan ::

korado in brendi
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Myth ::

Nehajte glumit neke no. Rajši povejte mnenje o eurosongu. Meni so redke pesmi bile všeč. Recimo danska in švica , ... so imeli kar dobre pesmi. In spet se je videlo koliko nas je pravih Slovencev. Malo!! Totim na balkanu se nekaj dobre delamo. In pol naši pravijo, kak smo evropski in to. Kak te? Če rinemo nazaj na Balkan... >:D Za moje pojme, bi blo treba prebivalstvo očistit. Samo to je že druga tema. :8)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

monster-x ::

Eko Grčija zmagala ... ,)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

volkec ::

12 slovenia 69 točk

Točke po državah pa to mate pa tuki

Myth ::

Mislim da sem naštel 9 držav, ki niso dobile 12 točk, kakor mi. :\
za pojasnilo glejte tabelo za semi-finals.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Myth ()

Utk ::

Hehe, zadnje 4 države v finalu so tiste, ki majo itak garantirano. No, za Španijo nism sigurn.

Ziga Dolhar ::

https://dolhar.si/

Keyser Soze ::

Jejhata. Pa ne bo menda kdo kupoval tega.:D Škoda denarja.

Drugače pa... Sem slišal, da je Omarček nekaj komentiral oz. šinfal čez Evrovizijo. Čudi me, da se je je sploh udeležil in se trudil naredit nekaj v tej smeri.:\

Alexius Heristalski ::

Jaz sem že pred glasovanjem uganil, komu bo Slovenija dala 8, 10 in 12 točk in to v pravilnem vrstnem redu.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

gzibret ::

Kaj je to evrovizija? Kaj je to pesem evrovizije??? :\
Vse je za neki dobr!

Myth ::

Keyser: Da, komentiral je v oddaji Spet doma. Potožil se je Mariu, ki mu je odgovoril, da to oni vedo že nekaj let. Pa to tak vsi vemi. Da je zadaj politika in da se sploh ne ocenjuje pesmi na nek način.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Keyser Soze ::

Zanimivo. Čeprav vemo to še vedno rinemo tja? In se trudimo z izborom pri nas(stane mastne pare) ter potovanjem cele delegacije na Evrovizijo(še bolj mastne pare)? Čeprav vemo, da je v ozadju politika.

Smo bebavi al kaj?:\

hunter01 ::

Osebno so mi bili dobri komadi od Norveške (čuden izgled, vendar dober komad >:D ), Ukrajine, Švice(Estonije:D ), Slovenije.

Najbolj mi je bla pa všeč Izraelka 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O

Lp

Myth ::

Keyser: To vprašaj tiste ki rinejo tja in ne nas. :D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Keyser Soze ::

Veš, saj to niso čisto vprašanja v pravem pomenu. Samo nisem hotel biti direkten, kaj si mislim o vsem tem.:\ Pa navsezadnje sem Slovenec. Slovenci pa rinemo tja.

A. Smith ::

O tem sem tudi sam premišljeval. Imejmo EMO, pa ne pošljimo zmagovalce nikamor. Še bolj zanimivo bi bilo, če bi EMO kar prestavili na kakšen datum po evroviziji. Pomoje bi se jim strgal, evrovizijcem. Vedeli bi pa takoj, za kaj gre.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

BigWhale ::

Zakaj bi sem jim strgal? Briga jih. 24 drzav so jih imeli v finalu, who gives a fuck... :P
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EMA 2010 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6712578 (10719) Spc
»

EMA 2007 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410609 (6721) Matev
»

Eurosong 2006 - Atene (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
536462 (4933) whatever
»

EMA 2006 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16412041 (8563) Utk
»

EMA 2005 (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
666580 (5226) Myth

Več podobnih tem