» »

Artefakti ko prižgem kompjuter, vedar jih lahk zrihtam, wtf

Artefakti ko prižgem kompjuter, vedar jih lahk zrihtam, wtf

Lori ::

Lap pozdrav vsem, imam en problemn ki se mi je začel dogajati zadnje cajte. Stvar je naslednja imam 64 3000 athlona 512 rama gecube 9600 xt 256 XP SP2 160 maxtor 8mb; in začelo mi je delat da ko prižgem kompjuter ko npr čez noč ni bil prižgan se potem ko ga prižgem pojavijo na desktopu artefakti oziroma je grafično vse zjeb... Nato sem včeraj na novo naložo sistem in kaj se zgodi dans ista pizd.... Včasih morem samo restart nardit pol pa je vse ok(ker včasih zjeb... vse zel zaslon pa vse kaj nardim kot da bi bla grafična skurjena) včasih pa je treba sam naložit sliko od desktopa na novo. Zaj me pa zanima vaše mnenje, kajti grafična ni bila nikoli navita niti malo, in tudiko vse uredim lahko igram brez problema brez napak oz. artefaktov, če pa pustim tak kot je pri vklopu pa nitit špilov nemrem igrat ker vse zlaga kot bi bila grafična skurejna :(, če ma kdo kakšne ideje, tudi če grem na servis verjetno ne bodo nč ugotovili (kupo sem pri comtronu) in ko bom tab prižgal bo vse ok, hvala za vsak komentar so dobrodošli, lep pozdrav.

gfighter ::

Si poskusil z drugimi gonilniki?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Lori ::

Probal sem z drugimi gonilniki na novo sem naložo windowse pa še vedno isto, in to se samo zgodi če kompjuter ni na napajanju več kot 4 ure, svašta v glavnem.

Sparky69 ::

Men je isto delal! Pa sem mislil, da imam preslab napajalnik, pa ni bilo nič bolje tudi z boljšim napajalcem. Ponavadi sem 1x restartal in je zadeva špilala. Sem pa imel GF5900 in sem ji bios flashal na GF5950, tako da sem prepričan, da je prišlo do teh problemov zaradi tega. Ker ti nisi nič kaj podobnega počel z grafo, je po mojem najbolje, da jo neseš zamenjat. Lahko pa še probaš, če se isto dogaja na kaki drugi matični.
World is my playground

pviran3 ::

Mislim da se pregreva grafična.

Meni se to dogaja če je navita: r9200

hunter01 ::

Kolega ima 4200ti in mu je pac crknu ventilator, pa je zaradi tega dal v ohišje tik pod grafično en 80mm vent (malo simple modanja pa to) i od takrat mu dela isto kot tebi. po nekaj urah vgasnjenega compa mu prvic cel ekran zasuje z artifaktih pol kot pa da restart je pa ql... Je možno da je grafična prehladna na začetku? 8-O

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hunter01 ()

Dejancek ::

Imaš garancijo ? Ok, imaš ...

Nesi vrnit, rami gredo počas v penzijo ;)

pviran3 ::

rami pa mislim, da niso krivi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pviran3 ()

AndrejS ::

Morda se ti pri prvem vlkopu ne zažene ventilator na grafični.

Dejancek ::

Če ti grafa dela artefakte, so rami ali pa kaki kondezator na njej, sam očitno še ni tok na koncu grafa in se nekak še drži, ampak menji in je mir ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nenadni reset/crash/blue screen

Oddelek: Pomoč in nasveti
121601 (1280) Red_Mamba
»

Problem z grafično kartico

Oddelek: Strojna oprema
191223 (1014) solatko
»

7900GT v aciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Navijanje
44329110 (14188) Primoz78
»

Nenavadna težava: obešanje sistema

Oddelek: Pomoč in nasveti
151395 (1092) para!
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

Oddelek: Pomoč in nasveti
421864 (1227) Mirč

Več podobnih tem