Forum » Pomoč in nasveti » help=)
help=)
Scooty ::
hmm..jas bi vprasal zakaj se mi sredi igrce resetira racunalnik...pa to vedno..pri vsaki...kaj naj naredim??
Denis
- spremenil: Scooty ()
Myth ::
Ja, kot prvo bi lahko naslov teme bil drugače postavljen. Imaš prav navodila za to v tem oddelku. Drugo bi bilo zelo dobro da poveš kaj več. Torej opišeš problem. Kakšen računalnik imaš in kakšen Operaciski Sistem uporabljaš. Potem pa ti bomo znali pomagati.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
aham....no windows Xp pro-slovenske mam...AMD Athlona 2600+....sam sem ze probal drivere na novo nalozit(obnovil)..pa se vedno enako..mogoce pa me graficna kartica kaj nea dela...nwm..
Denis
Gandalfar ::
Za zacetek zacni pisat normalne stavke. Potem pa povej kaj vse imas v racunalniku in kaksen napajalnik mas.
Nevem kakega mam-napajalnik.Imam AMD athlonaXP2600+,512mb RAM-a.Veliko krat pa mi tudi antivirusni program Panda iz high gre na low,kot da bi nekaj zastekalo ali kaj.
Denis
Gandalfar ::
Gremo se enkrat. Napisi po tockah kaj imas v racunalniku npr.:
- trdi disk western digital 160Gb
- ta pa ta graficna
- ta pa ta neonka
itd.
Na napajlniku pa poglej koliko waten (W) je. Ce ne najdes na njem poglej na racun.
- trdi disk western digital 160Gb
- ta pa ta graficna
- ta pa ta neonka
itd.
Na napajlniku pa poglej koliko waten (W) je. Ce ne najdes na njem poglej na racun.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Graficna kartica ?!Oddelek: Kaj kupiti | 2247 (1691) | IksPEEkju |
» | Nova matična, procesor in RAM-iOddelek: Pomoč in nasveti | 1361 (1230) | Valvoline |
» | kateri procesor kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14869 (10619) | xnnx |
» | Grafična kartica in napajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 977 (837) | opeter |
» | navijanje winfast A 380 Ultra GF FX 5950 UltraOddelek: Navijanje | 1323 (1030) | killah bee |