Forum » Pomoč in nasveti » WinXP in Dr watson (drwatson.exe)
WinXP in Dr watson (drwatson.exe)
kanabis ::
dogaja se mi da recimo hočem neko datoteko označit za kopiranje pa zgine namiztje..pride nazaj in tako vsakič ko ponovim željeno kopiranje.
Pol pa če pogledam v task managerju (upavitelj naprav) imam prižanih več procesov drwatson.exe??
Kaj mi to povzroča.
Najprej sem pomislil na okvaro diska..pol sem ugotovil da dela tudi na drugih diskih?
Pol pa če pogledam v task managerju (upavitelj naprav) imam prižanih več procesov drwatson.exe??
Kaj mi to povzroča.
Najprej sem pomislil na okvaro diska..pol sem ugotovil da dela tudi na drugih diskih?
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!
Dzuro10 ::
Tega dr watsona se da ugasnt (v registru) ne spomnm se točn kuko ampak poglej mal na netu boš že kej najdu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 zmrzuje ob prenašanju podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3817 (3061) | simon7426 |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13431 (10845) | hojnikb |
» | Spremembe v uporabniškem vmesniku Windows 8 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 46844 (39901) | Jst |
» | počasen USB ključek - Corsair Voyager GT 16GBOddelek: Pomoč in nasveti | 3462 (2949) | tsatthoggua |
» | Trdi disk deluje počasi.Oddelek: Strojna oprema | 1847 (1570) | fabi1 |