Forum » Pomoč in nasveti » Zbrisdal sem vse Audio / Video Kodeke!. Kako jih dobim nazaj?
Zbrisdal sem vse Audio / Video Kodeke!. Kako jih dobim nazaj?
cortez ::
Iz :
Start>Nastavitve>Nadzorna plošča>zvoki in avdio naprave>Strojna oprema>audio codecs>lastnosti>lastnosti
sem zbrisal vse kodeke (gsm,motorola,sipro lab)
Kako bi jaz sedaj te kodeke ponovno inštaliral z Originalnega Windows Xp diska, oziroma katero cab datoteko, bi moral odpreti, da bi našel te audio kodeke?
Hvala za informacijo.
Start>Nastavitve>Nadzorna plošča>zvoki in avdio naprave>Strojna oprema>audio codecs>lastnosti>lastnosti
sem zbrisal vse kodeke (gsm,motorola,sipro lab)
Kako bi jaz sedaj te kodeke ponovno inštaliral z Originalnega Windows Xp diska, oziroma katero cab datoteko, bi moral odpreti, da bi našel te audio kodeke?
Hvala za informacijo.
Corleone ::
Mislim da bo bolj enostavna rešitev obnovitev sistema na čas ko so bli kodeki še na računalniku.
I'll give you an offer you can't refuse!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17457 (10342) | GrimReaper |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12692 (10547) | Jst |
» | program za kompresirat VideoOddelek: Programska oprema | 1448 (1147) | Jakka |
» | divx>>mpegOddelek: Programska oprema | 982 (932) | punisher16 |
» | glasnost movijev --> čist bom pop****Oddelek: Zvok in slika | 1105 (901) | Heisenberg |