» »

Najboljša vzmetnica - Jogi je?

Najboljša vzmetnica - Jogi je?

1 2 3
4
»

SkIDiver ::

@qwertyy imaš latofleks spodaj?

@trancer01 jaz te pogoje razumem, da so si pustili precej maneverskega prostora za izmikanje pri uveljavljanju garancije.

gruntfürmich ::

perci je izjavil:

Hehe.

Je pa en downside, če imaš preveč dobro ležišče doma.

Kamorkoli greš (tudi, če je res dober hotel) slabše spiš.

jst ne bi rekel da imaš dobro ležišče, ampak da imaš ležišče ki tebi najbolj ustreza. tako kot sem povsod na tajskem zanič spal ker imajo prevelike vzglavnike, ne zato ker imajo slabe...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: mancini ()

trancer01 ::

@SkiDiver: Seveda, a tako ohlapno napisani pogoji so dejansko dvorezni meč za prodajalca, ker iz njih sledi, da bi povsem verjetno sodišče odločilo v prid kupcu pri uveljavljanju garancije. Igrajo na karto, da se kupcem ne bo ljubilo zajebavati s tožbo, kar je v veliki večini primerov itak res.

SkIDiver ::

@trancer01 defenitivno se mi z njimi ne da po kakem sodišču preganjat. Pravzaprav za uveljavljanje garancije nisem pripravljen nameniti niti 1€ ali 1 ure svojega časa.

trancer01 ::

Zato pa je tako, ker se nobenemu kupcu ne ljubi ukvarjati s tem.

qwertyy ::

SkIDiver je izjavil:

@qwertyy imaš latofleks spodaj?

@trancer01 jaz te pogoje razumem, da so si pustili precej maneverskega prostora za izmikanje pri uveljavljanju garancije.


Imam ja, zakaj?

Škoda mi je, ker je drugače super jogi in na začetku je bilo res zakon, ker sem se ugreznil samo v tistih 2 cm spominske, zdaj pa se jogi kar konkretno upogne.. Če ga imam zdaj na mehki strani imam hrbet cel upognjen in slabo spim.

IL_DIAVOLO ::

Kaj pa kupujete mehke jogije, kupite trde jogije. Ker se potem še itak malo pogrezne in je idealno.

SkIDiver ::

Jogi tudi približno ni bil mehek. Očitno je kvaliteta pene bolj v riti in temu primerno je stanje sedaj.

lara2 ::

Pozdrav,

kje se dobi jogi, ki je iz žepkastih vzmeti, tanka plast pene in kokosova vlakna? Oziroma čim manj pene ter, da ima snemljivo pralno prevleko.
Se da kje dobiti takšen jogi, za cca. 200 EUR? 20 Eur gor ali dol. Sem gledala Jysk, vendar bi rada želela še vaše mnenje.

hvala, lp lara.

IL_DIAVOLO ::

lara2 ::

To je kar visoka cena, okoli 200 EUR ni nikjer? Je kje kakšna akcija npr. 50 % znižanje?

hvala, lp lara.

00mare00 ::

Tudi jaz sem v fazi nakupa vzmetnice in letvenega dna.

Ali mogoče kdo pozna firmo Moba in če ima kakšne izkušnje z njihovimi vzmetnicami?

bauci ::

Moba izdeluje samo letvena dna oz po domače latoflexe. Zelo kvalitetni. Jih imam doma in na vikendu in sem zelo zadovoljen.

sloxl8 ::

lara2 je izjavil:

Pozdrav,

kje se dobi jogi, ki je iz žepkastih vzmeti, tanka plast pene in kokosova vlakna? Oziroma čim manj pene ter, da ima snemljivo pralno prevleko.
Se da kje dobiti takšen jogi, za cca. 200 EUR? 20 Eur gor ali dol. Sem gledala Jysk, vendar bi rada želela še vaše mnenje.

hvala, lp lara.


Slovenska postelja

bozicek ::

Ona išče za 200 evrov ti linkas SP kjer je najcenejsa vzemtnica 300 evrov

Sem gledal da bi jo vzel (eno sem že imel) pa sva se na koncu odločila za Meblo Dinamic
Darila letos samo za poredne

00mare00 ::

bauci je izjavil:

Moba izdeluje samo letvena dna oz po domače latoflexe. Zelo kvalitetni. Jih imam doma in na vikendu in sem zelo zadovoljen.

to je res. Svojih vzmetnic nimajo, latoflexe pa tudi ostali pohvalijo. Imajo pa vzmetnice iz latexa ki pa so za dimenzijo 160x200 cca 750€. Jim pa jih dobavlja kooperant (se moram še pozanimat kdo)

Hoden ::

Sam imam izjemno dobre izkušnje z BIOS ležišči - https://www.spalnistudio.si/kategorije/...
So izjemno strokovno podkovani in znajo odlično svetovati.

LuIK ::

Pozdravljeni,
odločam se za nakup nove vzmetnice. In sem opazil Sleeptex oziroma Hespo (baje naj bi bilo isto, tudi internetne slike pokažejo, da je isto - prodaja Lesnina). Odločam se med
- Comfort Sleep (https://hespo.hr/collections/madraci/pro...5838691388)
- Exclusiv Feel (https://hespo.hr/collections/madraci/pro...5860711484)

Eno je žepki, drugo bonel. Ve kdo kaj več o teh jogijih, kako se obnese, koliko hitro je zmahano vse skup?

hvala in lp

FTad ::

Vprašanje za tiste, ki ste kupili novo vzmetnico. Torej vzmetnica je že pri vas doma, na njej spite nekaj tednov/mesecev.... Koliko časa bi dali, preden si rečete "ne, napačno sem kupil, ta mi je pretrda/premehka"? In jo potem vrnete.

Namreč vzel sem trdo vzmetnico v Slov. postelji in se je po slabih dveh mesecih še vedno nisem privadil. V križu me vsako jutro boli.

Mi je pa zanimivo, kajti naj bi bila v trgovini ista trdota, na kateri sem testno lezal, ampak po spominu je bila tista veliko bolj udobna

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FTad ()

blackbfm ::

Probat v trgovini je eno, drugo je ko ležiš celo noč.. Po dveh mescih bi se mogel ze navadit, torej je verjetno napacna trdota

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

FTad ::

blackbfm je izjavil:

Probat v trgovini je eno, drugo je ko ležiš celo noč.. Po dveh mescih bi se mogel ze navadit, torej je verjetno napacna trdota


hvala za odgovor. Upam, da jo po tem času še vedno lahko zamenjam.

neocodexx ::

Kakšna mate pa kaj mnenja o vodnih posteljah? Ne vem če je to prava tema za to, je pa to nekaj kar sem jaz na koncu jaz izbral.

Ko sem cenovno primerjal ceno kvalitetnejših (dražjih) jogijev + nove (kvalitetnejše) letvice bi vse skupaj zneslo skoraj toliko kot osnovni model vodne postelje. Potem je tu še krajša življenska doba jogija in umazanost/alergeni, ki pa niso faktor pri vodni, se ti po kratkem izračunu na dolgi rok kar izplača in nisi nič na dražjem. Sem šel preizkusit to vodno, prvi vtis mi je bil zelo všeč in sem se odločil.

V križu me zjutraj več ne boli to je 100% (prej me je vedno). Me pa še vedno boli čez dan od dela, sedenja, itd. In zvečer še nekaj časa boli dokler ne zaspiš, ampak zjutraj mine, kar je bilo bistvo tega nakupa.

Ima pa postelja, če spiš direktno na vodnem jedru brez nadvložka (al kako se mu že reče, tista plast pene po vrhu) precej pomankljivosti, ki me motijo. Saj ga bom verjetno v kratkem nabavil, zdaj sem tako 1 leto brez nadvložka imel pa sem ga začasno tudi preizkusil, mislim da bi moral biti skoraj obvezen. Samo potem se že malo zgubi tisti občutek da si na vodni, sem hotel za začetek vsaj malo preizkusiti samo to. In bom rekel tako, če bi bila širša kot jo imam (180) bi mogoče še ostal na temu, ker ima vodna določene hibe in dejansko dobiš manj uporabne površine kot je vidno.

So točno tisti klasični stereotipski problemi, ki jih pričakuješ, in morda celo še slabše: je premehka (od začetka - dokler se ne "posedeš" potem se ti popolnoma prilagodi ampak to traja dokler ne zaspiš, npr. zjutraj si pa tako lepo zasidran v njej da se sploh nočeš ustat:)), prelebdeča in skratka nikakor primerna za kaj drugega kot ležanje vsak na svoji polovici, bog ne daj poskušat na sredini. Če rad sam spiš na sredini zakonske postelje, vodna z ločenimi jedri za to res ni primerna, razen če mogoče še nabaviš tisti nadvložek. In nasplošno se vse skupaj preveč pogreza, da bi bila udobna za še kaj drugega kot samo spati.

Je pa res da so težave s križom nekako čudežno minile. Prej me je vedno vse bolelo od ležanja, pa naj je bilo to od cele noči ali pa samo čez dan ko sem hotel "spočiti križ", se šel uležt in je bilo samo še slabše; pri vodni zdaj vsaj tega ni.

Me pa zelo moti pogrezanje, ampak to je finta vodne postelje; ja od začetka se res pogreza ampak ko se enkrat namestiš se nekako utrdi in potem sploh več ne čutiš da bi bil jogi pod tabo, ravno tista prava idealna trdota je. In tudi to da je postelja ožja od klasičnega jogija, ker imaš tu še 10cm roba trdega bazena na vsaki strani, ki zmanjša skupno uporabno površino 180 širine na 160, s tem da tudi na sredini ne smeš ležati ampak točno vsak na svoji polovici mora bit. Ni fajn. Mogoče bo z nadvložkom bolje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: neocodexx ()

Invictus ::

Ne pozabi na čiščenje vode v vodnih posteljah...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zelenko ::

Glede na to, da sem se zaradi izkušenj z vzmetnicami odločil prebrati precej teh starih tem, bom tule zapisal tisto, kar sem sam iskal. Problem je verjetno le v tem, da se časovna obdobja kometiranja malce raztegnejo, informacije o lastnostih, kvalitetah in izkušnjah pa tudi spreminjajo. V temi Katero vzmetnico kupiti sem npr našel kar dobre informacije, saj sem v podobnem časovnem obdobju "preskušal" svojo "kvalitetno" izbiro.

Z ženo sva pred nekaj leti zamenjala staro vzmetnico, ki sva jo imela, me je kar sram povedati, 21 let. Bila je narejena po naročilu, nekje na gorenjskem. Priporočil mi jo je bratranec, ki je poznal izdelovalca in tako vzmetnico uporabljal. Na oko ni bila neka lepota, ležalo se je pa dobro.
Menjala pa sva vzmetnico zaradi tega, ker se je potrgalo nekaj tistih gumbov (ali kako se temu reče), ki so vmes povezane strani, poleg tega pa je bil toliko star, da bi ga morala že ala vsaj 1x vmes zamenjati - vsaj kakor ti vsak prodajalec pove.

Tokrat sta nama prijatelja povedala, da sta nekaj pred nama kupila vzmetnico pri Slovenska postelja, da sta zadovoljna in da nama priporočata.

Seveda sva do takrat že preverjala vzmetnice po trgovinah in ugotovila vse sedaj po forumu našteto (težko se v nekaj minutah testiranja odločiš, preskusiš - pa še oblečen si drugače, kot za spat). Ko sva v Slovenski postelji preskušala, sva že imela nekaj vprašanj in seveda ti prodajalka na vse odgovori tako, da si samo bolj zadovoljen.

1. garancija je 10 let (seveda ni povedala, da pada z vsakim letom vrednostno, kar zame ne pomeni garancijo ampak normalen amortizacijski čas izrabljanja izdelka, čeprav je naju zanimalo samo dejstvo, koliko časa lahko uveljavljaš garancijo, da se izdelek zamenja, konkretno v primeru, če nastane udrtina, pa če je to samo 2 leti). Torej sva dobila napačno informacijo oz nama je bila povedana prilagojeno, da nisva vedela za podrobnosti, seveda pa v trgovini nisva brala garancijskih pogojev, dokler ni nastal problem. Po dobrih 4 letih so že nastale udrtine, kljub temu, da vzmetnico res vsakih 14 dni obračava, kot je bilo priporočeno. Ko sem želel uveljavljati garancijo, je še ista prodajalka povedala, da se garancija obračunava le po odbitkih na leta, tako da bi plačala vsaj polovico menjave ali popravila, strošek pa bi bil spet kot za novo vzmetnico! Takrat sem šel prvič prebrati garancijske pogoje - MOJA NAPAKA!

2. LETVENO DNO sva imela novo in nisva hotela vzeti še od Slo. postelje, ker pa so bile letve take kot njihove, naj bi to bilo OK. Ko pa je bilo pri uveljavljanju garancije povedano, da nimava njihove firme za letveno dno, nama garancija ni veljala, češ da so najine letve zanič in zaradi tega nastale udrtine! A RES!!?? Jaz sem konkretno dobil udrtine pod nogami, pod petami pod glavo! Ne bi rekel, da imam trebuh za 50 kil - nimam! Ampak da je peta naredila udrtino, ki ne izgine, je pa čudno! Sva dala vzmetnico na parket v dnevni in od strani poslikala relief udrtin in poslala njim na mail.

3. vseeno sem poklical še na servis, kjer mi je serviser rekel, da bi priznal garancijo z odbitki za leta, če dava pri njih popraviti ali pa menjava za novo vzmetnico. To se mi je zdelo še kar profesionalno, nikakor pa se ne srtinjam, da je to PRAVA GARANCIJA.

4. Vzmetnica v trgovini je bila boljša, mehkejša, kot najina, ki sva jo dobila čez kak mesec, čeprav sva hotela prav tako, kot sva jo testirala. Zame je bila trša, manj udobna. Imam 182 cm in nihajoče od 70 do 75 kg, žena pa je manjša in 15 kil lažja (o odstopanjih ne smem, ker bom potlej še slabše spal! ;) ). Mislim, da to ni prehude teže na 160x200 vzmetnici. Že v trgovini pa nama je prodajalka povedala, da se bo potrebno NAVADITI na novo vzmetnico - po moje zopet NAJINA NAPAKA!

Odločila sva se, da Slovenske postelje ne vzameva nikoli več.

Potlej sva nekaj časa preskušala in preverjala druge vzmetnice, ker se nisva hotela prenagliti in ponovno narobe kupiti in je letos prišla korona, ki sva jo prebolela, med tem pa malo preverjala prek spleta, kar pa je težko kupiti, tako da se sedaj že kar malce mučiva in rabiva drugo vzmetnico.


Neke pametne informacije nisva dobila niti v trgovinah prej niti sedaj na spletu, saj ima vsak svoje mnenje in ne veš, če konkurenca šimfa konkurenco ali so res vsi proizvajalci lahko enako slabi ali dobri. Zdaj je še večji problem, da sploh nisva potrdila najine izbire ala pametne ampak sva zopet popolnoma neodločena. Jaz se nagibam bolj k dejstvu, da bo pač potrebno menjati vzmetnico na 2 do 3 leta in s tega vidika želim najti neko ugodnejšo varianto vzmetnice, ki mi tisti trenutek v trgovini ustreza in tako po 2 do 3 menjavah pridem na ceno ala kvalitetne vzmetnice s cca 15 letno garancijo, ki pa se ne izkaže za takšno, ko se uporablja. Seveda pa smo morda nekateri uporabniki preveč potrpežljivi, v tožbe se pa itek ne mislimo spuščati, ker je potlej sploh predrago, za kar pa niti nimamo toliko dohodkov. Na žalost tudi tisti dobri rek, da nimam dovolj denarja, da bi kupoval poceni, ne velja več. Najina vzmetnica je bila okoli 800 € s sejemskim popustom, potlej pa naju je prišla okrog 700, ko sva še malo dodatno pobarantala. Ali naju je to stalo kvalitete?

Ali pa sva imela samo smolo!?

Če obstaja kak predlog z iskušnjo, dobrodošel!

Pa lepo spite na svojih vzmetnicah! Jaz upam, da najdeva primerno!

Kvinta ::

Jaz predn sem kupo sem tud bil v Slovenski postelji in so mi dali ceno za najtršo varjanto 200x180 1200€ katera sploh ni bla tak trda to je blo enkrat spomladi nakar sem šel še v vse trgovine in nisem našel za sebe primerne torej trde vse vzmetnice katere sem probal kratkomalo padeš v njih meni je to premehko vse. Nazadnje sem šel še v Harvey Norman in tam probal vse njihove pa mislim da majo daleko najboljšo izbiro spet vse premehko a čakalna doba 1 leto LOL ... polj pa so meli tam čisto v kotu trgovine na steno naslonjene vzmetnice pa vprašam prodajalca pa mi je reko ,da je to neka škart roba sicer se dela na Hrvaškem testno pri njih pa da je za mene brezveze ,ker kao ljudje full vračajo ker so pretrde ,ko sem ga še naprej gnjavo so mi ustregli in blo je točno to kar sem iskal trdo podobno kot da spiš na tleh. Stala je 500€ v velikosti 200x180 ima snemljivo pralno prevleko pride v enem kosu polj sem še neki popust dobil tak ,da na koncu je stala 430€ z dostavo vred zdaj jo mam približno 7 mesecev in sem brez pipomb upam da bo zdržala vsaj 5 let firma pa je Medicohome. Harvey Norman jih nima več ;(( al pa jih majo pa so tam na steno zadaj naslonjene tak kot v mojem primeru :)) enako je s poštrom najlepše spim na ajdovih luščinah to je top pošter za mene :D
A.C.A.B

FTad ::

Zelenko je izjavil:

Glede na to, da sem se zaradi izkušenj z vzmetnicami odločil prebrati precej teh starih tem, bom tule zapisal tisto, kar sem sam iskal. Problem je verjetno le v tem, da se časovna obdobja kometiranja malce raztegnejo, informacije o lastnostih, kvalitetah in izkušnjah pa tudi spreminjajo. V temi Katero vzmetnico kupiti sem npr našel kar dobre informacije, saj sem v podobnem časovnem obdobju "preskušal" svojo "kvalitetno" izbiro.

Z ženo sva pred nekaj leti zamenjala staro vzmetnico, ki sva jo imela, me je kar sram povedati, 21 let. Bila je narejena po naročilu, nekje na gorenjskem. Priporočil mi jo je bratranec, ki je poznal izdelovalca in tako vzmetnico uporabljal. Na oko ni bila neka lepota, ležalo se je pa dobro.
Menjala pa sva vzmetnico zaradi tega, ker se je potrgalo nekaj tistih gumbov (ali kako se temu reče), ki so vmes povezane strani, poleg tega pa je bil toliko star, da bi ga morala že ala vsaj 1x vmes zamenjati - vsaj kakor ti vsak prodajalec pove.

Tokrat sta nama prijatelja povedala, da sta nekaj pred nama kupila vzmetnico pri Slovenska postelja, da sta zadovoljna in da nama priporočata.

Seveda sva do takrat že preverjala vzmetnice po trgovinah in ugotovila vse sedaj po forumu našteto (težko se v nekaj minutah testiranja odločiš, preskusiš - pa še oblečen si drugače, kot za spat). Ko sva v Slovenski postelji preskušala, sva že imela nekaj vprašanj in seveda ti prodajalka na vse odgovori tako, da si samo bolj zadovoljen.

1. garancija je 10 let (seveda ni povedala, da pada z vsakim letom vrednostno, kar zame ne pomeni garancijo ampak normalen amortizacijski čas izrabljanja izdelka, čeprav je naju zanimalo samo dejstvo, koliko časa lahko uveljavljaš garancijo, da se izdelek zamenja, konkretno v primeru, če nastane udrtina, pa če je to samo 2 leti). Torej sva dobila napačno informacijo oz nama je bila povedana prilagojeno, da nisva vedela za podrobnosti, seveda pa v trgovini nisva brala garancijskih pogojev, dokler ni nastal problem. Po dobrih 4 letih so že nastale udrtine, kljub temu, da vzmetnico res vsakih 14 dni obračava, kot je bilo priporočeno. Ko sem želel uveljavljati garancijo, je še ista prodajalka povedala, da se garancija obračunava le po odbitkih na leta, tako da bi plačala vsaj polovico menjave ali popravila, strošek pa bi bil spet kot za novo vzmetnico! Takrat sem šel prvič prebrati garancijske pogoje - MOJA NAPAKA!

2. LETVENO DNO sva imela novo in nisva hotela vzeti še od Slo. postelje, ker pa so bile letve take kot njihove, naj bi to bilo OK. Ko pa je bilo pri uveljavljanju garancije povedano, da nimava njihove firme za letveno dno, nama garancija ni veljala, češ da so najine letve zanič in zaradi tega nastale udrtine! A RES!!?? Jaz sem konkretno dobil udrtine pod nogami, pod petami pod glavo! Ne bi rekel, da imam trebuh za 50 kil - nimam! Ampak da je peta naredila udrtino, ki ne izgine, je pa čudno! Sva dala vzmetnico na parket v dnevni in od strani poslikala relief udrtin in poslala njim na mail.

3. vseeno sem poklical še na servis, kjer mi je serviser rekel, da bi priznal garancijo z odbitki za leta, če dava pri njih popraviti ali pa menjava za novo vzmetnico. To se mi je zdelo še kar profesionalno, nikakor pa se ne srtinjam, da je to PRAVA GARANCIJA.

4. Vzmetnica v trgovini je bila boljša, mehkejša, kot najina, ki sva jo dobila čez kak mesec, čeprav sva hotela prav tako, kot sva jo testirala. Zame je bila trša, manj udobna. Imam 182 cm in nihajoče od 70 do 75 kg, žena pa je manjša in 15 kil lažja (o odstopanjih ne smem, ker bom potlej še slabše spal! ;) ). Mislim, da to ni prehude teže na 160x200 vzmetnici. Že v trgovini pa nama je prodajalka povedala, da se bo potrebno NAVADITI na novo vzmetnico - po moje zopet NAJINA NAPAKA!

Odločila sva se, da Slovenske postelje ne vzameva nikoli več.

Potlej sva nekaj časa preskušala in preverjala druge vzmetnice, ker se nisva hotela prenagliti in ponovno narobe kupiti in je letos prišla korona, ki sva jo prebolela, med tem pa malo preverjala prek spleta, kar pa je težko kupiti, tako da se sedaj že kar malce mučiva in rabiva drugo vzmetnico.


Neke pametne informacije nisva dobila niti v trgovinah prej niti sedaj na spletu, saj ima vsak svoje mnenje in ne veš, če konkurenca šimfa konkurenco ali so res vsi proizvajalci lahko enako slabi ali dobri. Zdaj je še večji problem, da sploh nisva potrdila najine izbire ala pametne ampak sva zopet popolnoma neodločena. Jaz se nagibam bolj k dejstvu, da bo pač potrebno menjati vzmetnico na 2 do 3 leta in s tega vidika želim najti neko ugodnejšo varianto vzmetnice, ki mi tisti trenutek v trgovini ustreza in tako po 2 do 3 menjavah pridem na ceno ala kvalitetne vzmetnice s cca 15 letno garancijo, ki pa se ne izkaže za takšno, ko se uporablja. Seveda pa smo morda nekateri uporabniki preveč potrpežljivi, v tožbe se pa itek ne mislimo spuščati, ker je potlej sploh predrago, za kar pa niti nimamo toliko dohodkov. Na žalost tudi tisti dobri rek, da nimam dovolj denarja, da bi kupoval poceni, ne velja več. Najina vzmetnica je bila okoli 800 € s sejemskim popustom, potlej pa naju je prišla okrog 700, ko sva še malo dodatno pobarantala. Ali naju je to stalo kvalitete?

Ali pa sva imela samo smolo!?

Če obstaja kak predlog z iskušnjo, dobrodošel!

Pa lepo spite na svojih vzmetnicah! Jaz upam, da najdeva primerno!


Pri tej tocki imam isti problem. Po slabih dveh mesecih se mi hrbet se vedno ni navadil na novo vzmetnico in po spominu je bila tista mehkejsa, kot pa ta, ki sem jo potem dobil po narocilu.

Kar se tice ledvenega dna, pise v garanciji, da jo podaljsajo za eno leto na vzmetnico, ce ob nakupu kupis tudi ledveno dno.

Nikjer pa v garanciji ne pise, kako je z zamenjavo za mehkejsi model. Zdaj pa so itak na kolektivnem dopustu do 3. januarja, tako da ne morem izvedeti kako je z menjavo.
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8129025 (6623) matobeli
»

Nakup vzmetnice (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5410392 (8047) AgiZ
»

Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20678265 (14023) Ganon
»

Nakup vzmetnice - nasveti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7725037 (11343) amigovespuci
»

postelje in vzmetnice

Oddelek: Loža
3510188 (8161) t1grica

Več podobnih tem