» »

Swat 4

Swat 4

mtjz33 ::

Swat, za tiste redke ki neveste, pomeni special weapons and tactics. Da bi obvladali taktiko in uporabo specialnega orožja, ter dodatkov kot so npr. Mini kamera, ki jo potisnemo izpod vrat, da vidimo kakšna je situacija na drugi strani, lockpick za odklepanje zaklenjenih vrat ali svetlobne bombe., je priporočljivo da opravimo kratki trening. Trening pričnemo s streljanjem v tri različno oddaljene tarče. V prvo ki nam je najbližje streljamo s pištolo po navodilih inštruktorja, ki nam priporoča dva strela v prsi, ter enega v glavo. V naslednji dve streljamo s puško oz avtomatskim orožjem. Trening se nadaljuje z metanjem treh vrst granat oz. Po domače bomb. Posebej bi le opozoril na svetlobno bombo in sicer ko vržete bombo se morate takoj obrniti, drugače boste za trenutek oslepeli. Sledi učenje odpiranja zaklenjenih vrat z lock pick-om oziroma veliko glasnejšim razstrelivom. Preostane nam še učenje vodenja dveh enot;blue ter red tim. Vsak tim ima po dva swatovca. Imamo pa še tretjo enoto in sicer siera oz. Sniper tim. Vse tri enote lahko spremljamo in tudi vodimo na manjšem ekrančku v desnem zgornjem delu monitorja. Po želji ga lahko izklopimo. Poveljevanje enotam je enostavno. Npr, ko stojimo pred sobo v katero bi radi vstopili, izberemo željeni tim(tipka tab)pogled usmerimo v vrata, na spodnjem desnem delu ekrana se nam izpiše povelje, v tem primeru"open & clear, nato samo še pritisnemo tipko "space". Ko vstopamo v sobo, si lahko pomagamo z npr. Svetlobno granato, pogled usmerimo v vrata, kliknemo desno miškino tipko, ter izberemo povelje "bang& open&clear". Naloge imajo zmeraj isti cilj-rešiti talce, ter onesposobiti kriminalce. Če je mogoče, najprej opozorimo "zlikovca" naj odloži orožje(tipka f). Če tega ne stori streljamo. Ko smo onesposobili nasprotnika, moramo takoj pobrati orožje, ter poslati sporočilo(pogled usmerimo na orožje + f, ter pogled na nasprotnika+f). Če se zlikovec preda, ga vklenemo v lisice(h+lmb). Vkleniti moramo tudi rešene talce, ter predati poročilo. Talce najprej opozorimo, da dvignejo roke, če tega ne želijo storiti, jih poškropimo s sprejem(6), ali odvržemo svetlobno bombo oz. Granato. Nikoli ne pozabite pobrati orožja, vkleniti talca oz. Zlikovca, ter v obeh primerih predati poročila, sicer ne boste zaključili naloge.
Ps igro lahko igrate tudi preko spleta
  • polepsal: Matek ()

Airskull ::

in poanta tega sestavka je???

Sej je lepo da si tako navdušen nad SWAT 4 samo da greš pa opis traininga napisat je pa prow smešno.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

mtjz33 ::

Imam pač veliko časa, drkat se mi ne da, pa sem se odloču trening malo bolj opisat. Če te moti, pošli modu zs, pa naj zbriše, ker jaz ne bom.
Aha, če to leti na neopis misij, jih nisem opisal, ker ne bi rad komu kvaril presenečenja. Sicer sem pa komaj v peti ali šesti, pa se mi ne da več. Čeprav je igra čisto ok.

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Matek ()

speed machine ::

Pa če si se že spravu pisat, bi lahko lepo odstavke delal, pa za piko je ponavadi presledek. Ker tole je izredno težko brat.
Drugače če pa hočeš igro predstavit je pa boljše da daš kakšen link do igre ali pa kakšno sliko:
.

Drgač trening si bo pa že pogledal tisti, ki se bo hotel ukvarjati z igro.
//

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Matek ()

IceBreakr ::

Če vas zanima online igranje (vsaj 1x tedensko, zvečer) se nam pridružite na http://www.natosoldier.com oz. kmalu tudi http://www.vojak.si
IceBreakr

Futsal ::

mene zanima če lahko igraš ena na ena. Neki sem gledal z neki hostom, kaj to jst kao nardim server pa se lahko ker mi pridruži, kaj pol on smao moj ip napiše pa je al kaj


prosim če mi malo to kdo pove
Janko in Metka

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Futsal ()

Hux ::

Ti pises tak kot da bi za joker delo. Ahahahah :\


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Deus Ex: Human Revolution (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
62080774 (42748) Bor H

Večigralstvo za začetnike :]

Oddelek: Igre
1451955 (25291) Tilen
»

Zasebni varnostniki in nošenje orožja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10321393 (19643) PaX_MaN
»

ZDA razmišljajo o uvedbi elektrošok zapestnic za letalske potnike (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Varnost
11316949 (13336) Utk

Klišeji v ameriških akcijskih filmih (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16916578 (10648) Looney

Več podobnih tem