Forum » Igre » Americas Army 2.5 - HOOAH!
Americas Army 2.5 - HOOAH!
DOOM_er ::
Link
AA offical site
AAO tracker
to je to ostale linke pa vi postajte al pa jih bom še dodal, nova verzije je na voljo kot patch iz prejšnje 2.4 > 2.5 ali pa cela 2.5
AA offical site
AAO tracker
to je to ostale linke pa vi postajte al pa jih bom še dodal, nova verzije je na voljo kot patch iz prejšnje 2.4 > 2.5 ali pa cela 2.5
Robots will steal your job. But that's OK
Gorth ::
Zelo dober špil, realističen in use to ... samo ena zadeva me moti .. špil je nardila ameriška vojska, in to zier zato da dela reklamo da bi več folka se upisal u vojsko, zato tam najdeš 75% folka k so ene navadne republikanske svinje
mtosev ::
In kake veze ma to z igro??
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Gorth ::
sam tko pravm... takrat ko so ble ameriške volitve pa to si vidu u chatu skos govort ene budale govort Islam is evil pa ne vem kaj no ... ne veš a bi se jim režu na ves glas al bi ga nekm poslow...
Špil mi je pa zakon drgač ...
Špil mi je pa zakon drgač ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gorth ()
DOOM_er ::
Tale 2.5 men laga ko sam hudič ne morem normalno igrt, po mojem mnenju je 2.3 še zmeri najbolša
Robots will steal your job. But that's OK
VASkO ::
za lag treba pocakat kak teden, dva, da se porihta, to je se vedno bilo tako ob izidu nove verzije.
ce te pa mmotijo republikanske svinje pa se spravi igrat na serverje, ki niso v USA. as easy as that. pa to itak vsak normalen clovek nardi, zakaj bi sploh spilal po USA serverih...
ce te pa mmotijo republikanske svinje pa se spravi igrat na serverje, ki niso v USA. as easy as that. pa to itak vsak normalen clovek nardi, zakaj bi sploh spilal po USA serverih...
Zajeban ::
ja morm rečt, da sem bil kar presenečen nad vsemi spremembami, ki jih je špil doživel od 2.4. najbolj mam probleme s pain efektom, ker takoj ko te nekdo zadane ti aim dobesedno sfuka(pardon izrazu), da sploh nimaš možnosti strelat nazaj. samo počasi se bom že privadil. drgač je pa super, da so kar nekaj bugov odpravili, pa tudi novi mapi se mi ne zdita slabi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Max Payne 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 19496 (3300) | ahac |
» | Coca Cola - sprememba okusa? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25419 (19086) | RejZoR |
» | Americas Army 2.3 - Drugi trainingOddelek: Igre | 1317 (1142) | zvery1 |
» | Fly igreOddelek: Igre | 2490 (2148) | San |
» | Linux- par nastavitev kernela 2.4 (VM, latenca itd...) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3821 (3219) | Brane2 |