» »

Filmi v mp3jih?

Filmi v mp3jih?

BlackHole ::

Verjetno vas je kaj takih, ki snemate mp3 z www strani ali ftp-jev. Opazil sem nekaj zanimivega oz. čudnega. Getright omogoča, da snemamo datoteko z več serverjev hkrati, če ima alternativne naslove. In če imaš poleg tega še srečo, da ta mp3 komad ni kakorkoli arhiviran (zip, rar,...) in če ga še nisi posnel v celoti, ga lahko prav tako poslušaš v Winampu npr. Fora pa se pojavi, ko ga poslušaš. Od začetka se dogaja, to kar pričakuješ, torej pesem, potem pa kar naekrat, recimo na eni tretjini komada pesem prekine in se začne "govor", kot bi bilo iz kakšnega filma. Zadnjič sem poslušal nekaj časa in ugotovil, da je "odlomek" iz filma Final destination, čeprav pesem (trance) ni imela nobene veze s tem filmom. To sem že večkrat opazil, pa me zanima, če je še kdo in če kdo lahko pojasni tole.

DivX ::

to se tut men dogaja ampak ke devam dol iz morfijuza je komad pol pa kr en drug!!! To se dogaja takrat ke ti nis še dau ceuga komada dol sej pol ke maš ceuga je QL!!! Nevem a nardi program al kej uglavnem de ni tišine kr neki da umes!!! Usaj tko je pr men!!! Pol ke pa daš ceuga dol pa je lepo ceu komad tko ke more bit!!!
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com

BlackHole ::

Ja to sem še pozabil povedati, ko pa komad posnamem do konca, je pa v redu.

DivX ::

poznam to ja!!!
Ke dol uleces ti komada prekopera neki od začetka neki naster neki nakonc itd .... umes pa kr neki rukne program se mi zdi!!! To se ponavad nardi ke ulečeš dol od večih uporabnikov!! Tko de ni panike sam de je na konc ceu!!!
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com

BlackHole ::

Saj ni panike, mene samo zanima od kot potegne tisti govor, ki je vmes.

DivX ::

nevem pr men mislem de je s hdd mi musko dau zravn!!! mal pomisl če je pr tep najdu kak mp3 al pa kak avdio file??
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com

BlackHole ::

Meni ne da nobene muzke zraven, saj sem rekel da mi da neke odlomke iz filmov. Hecno je, ko sem rekel da sem opazil da je bil pogovor iz filma Final destination, ker sem ta film gledal na tem istem računalniku, samo iz cd-ja pred kakim letom, tako da na disku ni nič.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4115 116 117 118 )

Oddelek: Sedem umetnosti
58521018434 (12881) HotBurek
»

SLO rap (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
6415473 (8499) benc_gedo
»

Ne morem zbrisat filma

Oddelek: Pomoč in nasveti
5909 (825) Serial
»

bepop? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17213677 (7751) jRk0
»

BS Player

Oddelek: Zvok in slika
121478 (1266) CaqKa

Več podobnih tem