Forum » Zvok in slika » mp3 id3 v2 tag v winXP
mp3 id3 v2 tag v winXP
mangaldar ::
V windowsih XP (RC1) mi vsakič ko updejtam id3 v2 tag v mp3ju odreže zadnjo črko v vsakem polju (Title, Artist...)
Sem probal direkt iz windowsow, iz wmp in winampa, pa je zmerom enako.
Pozna kdo kako rešitev?
Sem probal direkt iz windowsow, iz wmp in winampa, pa je zmerom enako.
Pozna kdo kako rešitev?
JLP ::
Probej s kakim novejšim buildom Windowsow XP. A u WinAMPu ti kaže prov vse tage?
Live long and prosper!
Ne v vseh programih je enako
Sej sem proval RC2 naložt pa mi je po inštalaciji pokazal moder enkran z napako pa se pol nisem kej preveč s tem ukvarjal
Sej sem proval RC2 naložt pa mi je po inštalaciji pokazal moder enkran z napako pa se pol nisem kej preveč s tem ukvarjal
Se prav ti spremeniš tag, zapreš WinAMP, odperš WinAMP takoj za tem in zadnja črka zgine?
Live long and prosper!
skori tako
jst dam file info in neki napišem v polja. pol kliknem update in zadnja črka izgine v vsakem polju izgine.
sprememba je vidna takoj, že v playlisti.
jst dam file info in neki napišem v polja. pol kliknem update in zadnja črka izgine v vsakem polju izgine.
sprememba je vidna takoj, že v playlisti.
Hm čudn to. jest tega nism nč opazu da bi tko delal. Bl se mi sliš k napaka u WinMPu. A maš tazadno verzijo 2.76?
Live long and prosper!
ma ne, ne more bit, ker mi je to dela tud če spreminjam tag direkt iz explorerja (properties->summary...). je blo tko prej ko sem sploh inštaliru winamp
ok, pardon. Se popravljam. Sem še enkrat pogledu in sm udotovu, da sam winamp neki muti:
Če u winampi neki napišem mi v explorerji pokaže prov, u winampi pa narobe, tko v playlisti kot file info okni.
Aja pa winamp je tazaden 2.76
Če u winampi neki napišem mi v explorerji pokaže prov, u winampi pa narobe, tko v playlisti kot file info okni.
Aja pa winamp je tazaden 2.76
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Winamp in čOddelek: Programska oprema | 1281 (912) | MrStein |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27399 (18376) | Hayabusa |
» | Nova verzija vs stara verzijaOddelek: Loža | 1779 (1471) | ahac |
» | Sonique vs. WinampOddelek: Programska oprema | 1892 (1686) | JLP |
» | WinAmpOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (962) | LojzePek |