Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem zbrisat filma
Ne morem zbrisat filma
Serial ::
No pred nekaj časa sm pobral z programom BitLord film Final destination 3...
in ko mi g aje pobralo sm ga dal na drugi lokalni disk...(doro sej to nima veze)...
Ugl. ko sm probaw strtat film mi je prišla neka napaka ne more predvajat itn...
Pol sm probaw zbrisat film in mi ga ne pusti..pravi da uporablja to neka druga oseba blablala...dobro sm ugasnu možne programe še vedno isto...sm reštartaw Pc še vedno isto...
Sem formatiraw lokalni disk C...to je na D...daw na novo gor Windowse..in še VEDNO NE MOREM ZBRISAT UNEGA...
in ko mi g aje pobralo sm ga dal na drugi lokalni disk...(doro sej to nima veze)...
Ugl. ko sm probaw strtat film mi je prišla neka napaka ne more predvajat itn...
Pol sm probaw zbrisat film in mi ga ne pusti..pravi da uporablja to neka druga oseba blablala...dobro sm ugasnu možne programe še vedno isto...sm reštartaw Pc še vedno isto...
Sem formatiraw lokalni disk C...to je na D...daw na novo gor Windowse..in še VEDNO NE MOREM ZBRISAT UNEGA...
karafeka ::
Si probo it v varnostni zagon (safe mode), pa od tam zbrisat?
Si probal z win98 zagonsko disketo, pa iz dosa zbrisat? Če maš D na fat32 particij, za ntfs to ne pride v poštev.
Lahk probaš tudi z kakšnim linux liveCD. Ampak moraš spet imet fat32 particijo.
Si probal z win98 zagonsko disketo, pa iz dosa zbrisat? Če maš D na fat32 particij, za ntfs to ne pride v poštev.
Lahk probaš tudi z kakšnim linux liveCD. Ampak moraš spet imet fat32 particijo.
-Techo- ::
am nevem točno toda mislim da bi slo tudi u regeditu...
start>run>regedit potem pa gres pod Edit>Find ali pa pritisnes kar Ctrl F in utipkas točni naslov filma in ga potem seveda izbrises to se sam nisem probov ampak mislm da bi delal
start>run>regedit potem pa gres pod Edit>Find ali pa pritisnes kar Ctrl F in utipkas točni naslov filma in ga potem seveda izbrises to se sam nisem probov ampak mislm da bi delal
One for all, all for one
AngelOfDeath ::
če imaš WinXP se bo treba malo po registru poigrat:
1. Odpri regedit
2. idi do: HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler
3. izbriši "Default" vrednost ki bi naj bila "{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}"
1. Odpri regedit
2. idi do: HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler
3. izbriši "Default" vrednost ki bi naj bila "{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}"
edit: Slovnica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne gre formatirat micro SDHC 32GB karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 3390 (3050) | ender |
» | datoteka presega dovoljeno velikost datotečnega sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 3323 (2955) | jRk0 |
» | NTFS ali FAT32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2795 (2348) | bluefish |
» | Freedos in hard diskiOddelek: Operacijski sistemi | 1473 (1366) | Recordman |
» | Router ne dela več??Oddelek: Omrežja in internet | 1263 (1109) | Neon87 |