» »

Rise of Nations multiplayer vprašanje

Rise of Nations multiplayer vprašanje

Business ::

Pozdravljeni mojstri iger.

Zelo redko imam možnost in čas igrati kakšno igro in danes je bil prav primeren dan za te hece. No pa sem naložil omenjeno igro na domači pc in laptop in sem hotel igrati prek mreže ( router in mrežne kartice) omenjeno igro. Vse lepo in igra dela normalno nekaj časa in potem ko je vedno več stvari pa začne laptop zaostajat in ga je potrebno vedno čakati. Naj pa povem, da imam v laptopu 1GB RAMa in procesor 2,6GHz. In če igram samo na laptop brez multi player igra dela normalno. Na domači pc pa je 2,4GHz procesor in 1GB RAMa . Kaj bi bil lahko vzrok za to?

Aja še to, izklopil sem firewall pa tudi ni bilo uspeha! Povezal sem preko routerja im mrežnih kartic. In poukusil sem tudi, da sem zamenjati da je bil en host potem pa drugi. Imam kdo kakšno rešitev, da bi to letelo hitreje?

Hojla! Sem mogoče preslabo opisal problem ali res noben ne ve v čem problem? :O

Matek ::

Za začetek bi jaz poskusil downloadat popravke, čisto možno da gre za kak bug oziroma neoptmizirano mrežno kodo. Poskusi in povej če bo kaj boljše.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Sem naložil, pa še vedno isto. Kaj mislite je kaj narobe z laptopom ali je v igri bug?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need for speed Shift vprašanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
936271 (2752) Seljak
»

Metro: Last Light (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8417000 (12473) [D]emon
»

Prenosnik in integrirana grafična kartica

Oddelek: Pomoč in nasveti
173824 (3593) Gutjerez
»

računalnik med igranjem igric šteka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
1058084 (6691) klkkkkkkkkkk
»

Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
15810925 (7395) ___

Več podobnih tem