Forum » Pomoč in nasveti » KVA JE TO ??? PLATA? kr neki !
KVA JE TO ??? PLATA? kr neki !
mrTwelveTrees ::
Mam plato QDI Briliant X1 ( slot 1 ), prej sem mel gor celerona 266, delal normalno ( POCASI :) ), zdej pa sem gor dal Celerona 800 BOX ! ( adapter za slot 1 )pa je stvar delala 1 mesec ...stvar mam prizgano vsak dan in zmeri delam na njem.... POTEM PA NEKEKAJ > kr neki ! zvecer lepo normalno ugasnem racunalnik, ga drugi dan prizgem... ZA FORO potipam cooler in se specem !!! ajs - hitr ugasnem --- in ugotovim da ventilator nima stroma - kr neki , probam na konektor za drugi ventilator (za ohisje ) tudi nic ! res ne vem, potem sem pa zvezal napajanje iz napajanja za diketnik + 12 V ... in je ventilator zacel delat .... kva je to ?!?!? cez noc - PS; imam UPS, zato naj ne kdo misli da je prislo do visje napetosti ali kaj takega....
zdej celeron dela normalno... ampak napajanja za ventilatorje ni !
v biosu nimam nic za stelat glede tega....
ram:160
riva tnt 2 16mb
Zanima me, kako bi zvezal IDE kable, mam dva diska 10, 8.4 in cd-rom + cd-r ... zdej mam na PRIMARY master disk 10 giga, sek. master cd-rom, drugi IDE pa DISK + cd-r ...
zdej celeron dela normalno... ampak napajanja za ventilatorje ni !
v biosu nimam nic za stelat glede tega....
ram:160
riva tnt 2 16mb
Zanima me, kako bi zvezal IDE kable, mam dva diska 10, 8.4 in cd-rom + cd-r ... zdej mam na PRIMARY master disk 10 giga, sek. master cd-rom, drugi IDE pa DISK + cd-r ...
frudi ::
glede priključkov za ventilator na plati - nimam pojma :)
meni je tud en crknil kar na lepem, brez očitnega vzroka, ampak mam še dva na plati. če sta ti pa oba crknila naenkrat - smola :( mogoče je ta drugi crknil že kdaj prej pa sploh nisi opazil, zdaj pa je odpovedal še drugi...
glede konfiguracije pogonov - jaz imam glavni disk + DVD na IDE1 in drugi disk + CDRW na IDE2.
meni je tud en crknil kar na lepem, brez očitnega vzroka, ampak mam še dva na plati. če sta ti pa oba crknila naenkrat - smola :( mogoče je ta drugi crknil že kdaj prej pa sploh nisi opazil, zdaj pa je odpovedal še drugi...
glede konfiguracije pogonov - jaz imam glavni disk + DVD na IDE1 in drugi disk + CDRW na IDE2.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
ABX ::
Pač crkne.
Osebno mi je tudi eno napajanje za vant crknilo.
Osebno mi je tudi eno napajanje za vant crknilo.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17815 (13938) | G_mAn |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11379 (7717) | Spajky |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1781 (1417) | Pyr0Beast |
» | kje je se kako napajanje za ventilatorjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (937) | kuglvinkl |
» | Koliko stvari ste že uničili?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1682 (1163) | Tic |