Forum » Zvok in slika » Logitech 5500 - Digitalni piklop ne dela!!!
Logitech 5500 - Digitalni piklop ne dela!!!
zbogi ::
Mam omenjene zvočnike in zvočno kartico Audigy2, zvočniki na analognem priklopu delajo BP, pri digitalnem pa nočejo spustiti niti piska.
Kupil sem coax kabel "Vivanco SPDIF digital audio cable 3.5mm jack to phono plug" v Big Bangu, po priporočilu prodajalca, priklopil kabel v digitalni priklop na zvočni in coax priklop na zvočnikih, označil v nastavitvah za speaker settings "Digital Output Only" in nič, ni zvoka, na LCDju od zvočnikov piše "No Digital Signal".
Zdej me pa zanima zakaj stvar ne deluje in če mi lahko kdo pomaga, a kabel ni pravi, a sem kej narobe naredil oz kej pozabil naredit?
Kupil sem coax kabel "Vivanco SPDIF digital audio cable 3.5mm jack to phono plug" v Big Bangu, po priporočilu prodajalca, priklopil kabel v digitalni priklop na zvočni in coax priklop na zvočnikih, označil v nastavitvah za speaker settings "Digital Output Only" in nič, ni zvoka, na LCDju od zvočnikov piše "No Digital Signal".
Zdej me pa zanima zakaj stvar ne deluje in če mi lahko kdo pomaga, a kabel ni pravi, a sem kej narobe naredil oz kej pozabil naredit?
bastadu ::
Kupil sem coax kabel "Vivanco SPDIF digital audio cable 3.5mm jack to phono plug" v Big Bangu...Tudi sam sem kupil ta kabel in preverjeno ne dela (kabel mislim) v kombinaciji Z-5500 in Audigy... Probaj najt tak kabel, ki ima mono 3,5mm jack in ne stereo, kot ga ima ta kabel iz BB. Mislim, da ga majo v BOFu, ampak ne krajšega od 5m ki stane ilim da 2kSIT)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
zbogi ::
aha, pol si ti zadevo zrihtal s tem da si zamenjal kabel. no bom nazaj nesel ta kabel in šel kupit drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49968 (18462) | Matej_K |
» | USB v avtuOddelek: Zvok in slika | 1852 (1486) | T-Mac |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10366 (9294) | axee |
» | PC na ReceiverOddelek: Zvok in slika | 3340 (1852) | RazzorX |
» | Kje kupiti SP/DIF kabel CD-ROM ---> zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 1472 (1375) | bastadu |