Forum » Zvok in slika » Zvok pri XP sp2
Zvok pri XP sp2
gibo79 ::
Pozdravljeni!
Po ostranitvi virusa in spyware-ov z racunalnika sem ponovno namestil Windowse XP in sicer Service pack 2,do sedaj pa sem imel enko.Win-i mi sploh ne prepoznajo zvocne kartice oz. pise da ni sound device-ja,kot da sound sploh ne obstaja.Vse sem probal pa ne vem vec kaj bi bilo.Mogoce kdo ve kako resiti to?Sam da mi ne bo kdo prdlagal naj instaliram sound driverje To sem itak prvo,pa sploh ne najde device-ja!
Po ostranitvi virusa in spyware-ov z racunalnika sem ponovno namestil Windowse XP in sicer Service pack 2,do sedaj pa sem imel enko.Win-i mi sploh ne prepoznajo zvocne kartice oz. pise da ni sound device-ja,kot da sound sploh ne obstaja.Vse sem probal pa ne vem vec kaj bi bilo.Mogoce kdo ve kako resiti to?Sam da mi ne bo kdo prdlagal naj instaliram sound driverje To sem itak prvo,pa sploh ne najde device-ja!
Brudol ::
Kaj zvočno kartico maš posebi al že matični ? Če jo maš na matični je lahko problem v tem de si jo BIOSu izklopu.
LP Brudol
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z bootomOddelek: Pomoč in nasveti | 577 (510) | Hayabusa |
» | Zvočna šla na dopust ?Oddelek: Zvok in slika | 1841 (1535) | iNooby |
⊘ | please helpOddelek: Pomoč in nasveti | 815 (690) | Gray_Warden |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5058 (3700) | skyspy |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |