Forum » Zvok in slika » obdelava VOB datoteke
obdelava VOB datoteke
cang ::
Preko DVD snemalnika (kmponente)sem posnel TV program in bi rad izbrisal reklame iz filma.Posnetek ima VOB datoteke.Zanima me z katerim programom lahko obdelam ta posnetek.Poizkusil sem prenest film z DVD shrink na disk.Na problem sem naletel ker Pinacle ne odpira VOB datotek.Hvala za pomoč!
CaqKa ::
z dvddecrypterom demuxaš posebej zvok in posebej video.. tako dobiš m2v in ac3/wav.
to potem zmuksaš v sistemski mpg in v enem mpeg orodju porežeš.. nisem trenutno najbolj na tekočem z temi rezači... poglej na doom9.org
še lažje pa je da na dvd recordeju daš not dvd ga še enkrat pogledaš in označiš chapter na začetku reklam in na koncu reklam.. potem pa vse tiste ki so na začetku reklam v dvddecrypteru rečeš enostavno da jih ne zripa.
to potem zmuksaš v sistemski mpg in v enem mpeg orodju porežeš.. nisem trenutno najbolj na tekočem z temi rezači... poglej na doom9.org
še lažje pa je da na dvd recordeju daš not dvd ga še enkrat pogledaš in označiš chapter na začetku reklam in na koncu reklam.. potem pa vse tiste ki so na začetku reklam v dvddecrypteru rečeš enostavno da jih ne zripa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reklame,glasnost le-tehOddelek: Zvok in slika | 6734 (5832) | revvs |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77823 (19959) | CaqKa |
» | Program za VOB to MPEG2Oddelek: Programska oprema | 1424 (1311) | baron21 |
» | razret videa (DVD) brez izgube kvalitete?Oddelek: Zvok in slika | 1682 (1466) | DominusSLO |
» | DVD ripanje??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1844 (1542) | Igor |