Forum » Programska oprema » Program za VOB to MPEG2
Program za VOB to MPEG2
Climber ::
Kater je najbolši program za konvertiranje VOB fajlov v Mpeg2 al pa AVI.
Hočem da konvertira fajl in da na koncu dobim ven čimboljšo kvaliteto.
Vem pa da pri Mpeg2 zgubi malo.
Hočem da konvertira fajl in da na koncu dobim ven čimboljšo kvaliteto.
Vem pa da pri Mpeg2 zgubi malo.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
m.i.h.a. ::
Sam sem to delal z GordianKnot Rip pack, torej paketom, ki vsebuje vse potrebne programe. Ni pa stvar povsem avtomatizirana in boš moral nekaj stvari naredit ročno. Ampak iz prve roke ti povem, da so rezultati (video, zvok, podnapisi) odlični z uporabo zgoraj napisanega paketa. Pa še kakšen guide si poglej, ker sprva ti ne bo veliko jasno. Najdeš jih na doom9.
krneki ::
Uporabi vsemogočni "ren"
Samo res. .vob datoteke so kontejnerji v katerih so po posebni specifikaciji mpeg2 video stream, avdio in subtitle streami, zato lahko mirno spremeniš končnico .vob datoteke v .mpg, če je software tako mutav, da ne zna uvažati glede na header. Možno je tudi, da hoče Pinnacle imeti elementarni mpeg2 stream (samo video brez avdio in vsega drugega), v tem primeru moraš stvar demuxati z recimo vobeditom, tmpeg toolsi, dvddecrypter (če gre za dvd) oz. čim drugim.
Samo res. .vob datoteke so kontejnerji v katerih so po posebni specifikaciji mpeg2 video stream, avdio in subtitle streami, zato lahko mirno spremeniš končnico .vob datoteke v .mpg, če je software tako mutav, da ne zna uvažati glede na header. Možno je tudi, da hoče Pinnacle imeti elementarni mpeg2 stream (samo video brez avdio in vsega drugega), v tem primeru moraš stvar demuxati z recimo vobeditom, tmpeg toolsi, dvddecrypter (če gre za dvd) oz. čim drugim.
Climber ::
Ok, hvala za natančna navodila, bom probal spremenit VOB v Mpeg2 pa uvozt v Pinnacle.
Sej drugač mi pa Adobe Premiere Pro 1.5 vse normalno uvoz, VOB pa tko naprej.
Sam kdaj bi pa rad na hiter kej v Pinnaclu naredu pa ne morm uvozt.
Sej drugač mi pa Adobe Premiere Pro 1.5 vse normalno uvoz, VOB pa tko naprej.
Sam kdaj bi pa rad na hiter kej v Pinnaclu naredu pa ne morm uvozt.
smartgsm ::
Zdravo,
tudi mene to zanima.
Imam isti problem, ki ga nisem uspel rešit.
Rad bi s Pinnacle Studio-m urejeval DVD filme, ki so ze narejeni.
Pa me zanima kako bi naredil pretvorbo.
Problem je v tem da pinncle vlece zvok in sliko iz ene datoteke.
lp
Greg
tudi mene to zanima.
Imam isti problem, ki ga nisem uspel rešit.
Rad bi s Pinnacle Studio-m urejeval DVD filme, ki so ze narejeni.
Pa me zanima kako bi naredil pretvorbo.
Problem je v tem da pinncle vlece zvok in sliko iz ene datoteke.
lp
Greg
baron21 ::
jaz za to uporabljam Inter video creator, ki brez problemov uvaža vob datoteke, z Pinanacle 9 pa imam iste probleme. Ostalo delovanje je enako pri obeh programih. Zanima me pa če kdo ve kako spremeniti film ki ima 6GB ali več na velikost navadnega dvd, s tem da se ohranijo podnapisi. Samo spremembo velikosti sem že napravil in deluje, vendar - podnapisi - ? LP.
baron21
Zgodovina sprememb…
- spremenil: baron21 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalni sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9203 (6748) | 6151 |
» | Adobe Premiere Pro vsesorteOddelek: Zvok in slika | 2289 (1382) | jozekuch |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2817 (2437) | Dusan_HD |
» | razret videa (DVD) brez izgube kvalitete?Oddelek: Zvok in slika | 1682 (1466) | DominusSLO |
» | vob datotekeOddelek: Zvok in slika | 2082 (1943) | krneki |