Forum » Operacijski sistemi » Kaj se dogaja z mojim linuxom?
Kaj se dogaja z mojim linuxom?
Uranij ::
Pozdravljeni!
Nekaj dni nazaj mi je delovalo vse tako kot mora. Včeraj pa sem vžgal računalnik in stvari so bile spremenjene. mplayer ni vec delal pod gui-em, sicer je pa dlje nalagal film, v konzoli je bila angleska tipkovnica(katere mi se ni uspelo zamenjat), ohranjevalnik zaslona se mi je spremenil. Sedaj pa ne vem. Sumim, da mi je kdo vdru v računalinik, ker druge stvari si ne znam predstavljati. Je imel ze kdo kdaj podoben problem? Nekaj sem gledal po logih vendar nisem nikjer zasledil da bi se mi kdo povezal gor.
Nekaj dni nazaj mi je delovalo vse tako kot mora. Včeraj pa sem vžgal računalnik in stvari so bile spremenjene. mplayer ni vec delal pod gui-em, sicer je pa dlje nalagal film, v konzoli je bila angleska tipkovnica(katere mi se ni uspelo zamenjat), ohranjevalnik zaslona se mi je spremenil. Sedaj pa ne vem. Sumim, da mi je kdo vdru v računalinik, ker druge stvari si ne znam predstavljati. Je imel ze kdo kdaj podoben problem? Nekaj sem gledal po logih vendar nisem nikjer zasledil da bi se mi kdo povezal gor.
Brane2 ::
Reku bi, da si kaj spremenil v kakih startup skriptih.
Ker se ti izvedejo ob štartu sistema, si šele takrat zaznal napako.
Poglej si kak /etc/rc.conf file itd.
Ker se ti izvedejo ob štartu sistema, si šele takrat zaznal napako.
Poglej si kak /etc/rc.conf file itd.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20152 (6168) | galu |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47604 (21281) | R33D3M33R |
» | GeForce4 Ti 4200 128MB (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4533 (3446) | Sami |
» | Slo-Tech (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5058 (3931) | upirna |
» | Vse najboljše za meOddelek: Loža | 2171 (1646) | rc-car |