Forum » Loža » Vse najboljše za me
Vse najboljše za me
Pretorijanec ::
Ok, vedn topic, ampak glejte datum na levi. Zdaj sem že eno leto in dva dneva član Slo-techa. Pa vi? Kako ste slišal za Slo-tech, kok časa ste že gor. Po kok časa ste gor na dan, a ste komu povedal za slo-tech...
Na opombo spodaj sm ugotovil, da sem se zatipkal...Majko ti tipkarski škrat!
Na opombo spodaj sm ugotovil, da sem se zatipkal...Majko ti tipkarski škrat!
- spremenil: Tomi ()
R0K ::
protirijanec : vrjetno misliš eno leto in dva dni
hmm.....jst mam v prfilu zapisan tkole :
Datum prijave: 13.04.2001 17:12:23 ...... tko da bo tm 7 mescev pa pol......uzam si pa vedno tm okol 0,5-2 h (odvisn kok kej šola mori) na dan za s-t.....
......zvedu sm pa od bratranca (Monster) povedu pa nism skor nobenmu ker že itaq vsi vejo za s-t tisti ki pa še ne pa itaq niso moji kolegi :)
hmm.....jst mam v prfilu zapisan tkole :
Datum prijave: 13.04.2001 17:12:23 ...... tko da bo tm 7 mescev pa pol......uzam si pa vedno tm okol 0,5-2 h (odvisn kok kej šola mori) na dan za s-t.....
......zvedu sm pa od bratranca (Monster) povedu pa nism skor nobenmu ker že itaq vsi vejo za s-t tisti ki pa še ne pa itaq niso moji kolegi :)
Elemen_T ::
Slabo leto kot sami vidite :-)
za tech namenim recimo 45 minut dnevno
Spisal pa sem dobrih 1300 sporočil
za tech namenim recimo 45 minut dnevno
Spisal pa sem dobrih 1300 sporočil
BC3 ::
datum prijave: 18.01.2001 23:25:05
prjavljen sm torej >10 mesecev
sm pa že prej brau novice, članke itd. tko da že okol enga leta "sm tuki"
povedu mi je pa frend
prjavljen sm torej >10 mesecev
sm pa že prej brau novice, članke itd. tko da že okol enga leta "sm tuki"
povedu mi je pa frend
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
Tomi ::
Nekje malo manj kot leto..
Sem pa gor kar veliko, med počitnicami, ko sem bil na kablu, po par ur, sedaj med vikendom bolj malo, med tednom pa odvisno od časa, ker me ne skrbi ravno povezava.. Nekje uro na dan..
Sem pa gor kar veliko, med počitnicami, ko sem bil na kablu, po par ur, sedaj med vikendom bolj malo, med tednom pa odvisno od časa, ker me ne skrbi ravno povezava.. Nekje uro na dan..
metrodusa.blogspot.com
R0K ::
protirijanec : najdu sem še enga škrata :) in to v naslovu topica "Vse najbloše za me" ;))......sam tko ......
......kok mate pa kaj povprečje postov dnevno ? .....men je tm okl 8-9 padlo zej na 5 in tu se pol mocno vid da se je sola zacela in da ni vec pocitnc.....
......kok mate pa kaj povprečje postov dnevno ? .....men je tm okl 8-9 padlo zej na 5 in tu se pol mocno vid da se je sola zacela in da ni vec pocitnc.....
ChiefThunder ::
na slo-techu sem slabo leto, zanj pa sem zvedel čist po naključju... zarad slo-techa se je tud drastično povečalo moje zanimanje za kompjutere... v povprečju sem okol pol do ene ure gor. ja, ja kr gud...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
abcde7 ::
Ahhh... Men je pa to dobr, ce kj ne vem, so kle sami strokovnjaki! Drgac pa mal za fun pisem)!
DrSergioDJ ::
haha..men pa se dva dneva manjkata do enga leta
drgac pa povprecno po ene 2 urci na slo-techu ( no ja...ni nujn da surfa, po njem, lahko je sam index stran odprta, pa lih pozabm...pac prednost kabla ), pa cca. 1,5 sporocil na dan ( mel vcasih celo dva, ma, sola prevec cajta vzame, pa recenzije...pa take stvari)
zvedu...hummm....sam najdu, ko sm isku mal po netu, kako takrat navit d600, pa hladit vse skupi ( proc inu ohisje ), pa pac najdu S-T
drgac pa povprecno po ene 2 urci na slo-techu ( no ja...ni nujn da surfa, po njem, lahko je sam index stran odprta, pa lih pozabm...pac prednost kabla ), pa cca. 1,5 sporocil na dan ( mel vcasih celo dva, ma, sola prevec cajta vzame, pa recenzije...pa take stvari)
zvedu...hummm....sam najdu, ko sm isku mal po netu, kako takrat navit d600, pa hladit vse skupi ( proc inu ohisje ), pa pac najdu S-T
...
tejo ::
Datum prijave: 31.12.2000 13:08:03 <--- še malo, pa bo minilo eno leto od mojega prvega obiska in prijave v forum!
Sploh ne vem, zakaj sem šel 11 ur pred novim letom na internet...
Sploh ne vem, zakaj sem šel 11 ur pred novim letom na internet...
cahahopie ::
Kak sem zvedu? Iz PCG - "Šola navijanja" (avtor: Goran Anders ali luni), ko je pisal, da ma eden na slo-tech ohlajen proc. pod -10°C, pa me je zanimal in sem obiskal pejđ. Sicer sem se šele po 2-3 mescih šele včlanil, prej pa non-stop redno spremljal novice, ki pa so vsem pisunom v čast ... v obilnem številu.
Jebiveter ::
Ja, jest sem se sicer prijavu prvi dan prenove S-Tja (06.10.2000) sam sem ze vec kot eno leto prej spremljal S-T in se udeleževal pogovorov na takratnem forumu. Takrat sem bil dosti bolj aktiven!
Drugace pa sem na S-Tju cca. 1-1.5 uro na dan, odvisno od sole in cajta!
Za S-T pa sem zvedu cisto po nakljucju! Enkrat sem na SPIDu (sej ne vem ce se obstaja) v enem clanku zasledil link do S-Tja in sem kr kliknu! In kaj se je zgodilo potem? Ta klik mi je popolnoma spremenil zivljenje!! Totalno!
Drugace pa sem na S-Tju cca. 1-1.5 uro na dan, odvisno od sole in cajta!
Za S-T pa sem zvedu cisto po nakljucju! Enkrat sem na SPIDu (sej ne vem ce se obstaja) v enem clanku zasledil link do S-Tja in sem kr kliknu! In kaj se je zgodilo potem? Ta klik mi je popolnoma spremenil zivljenje!! Totalno!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
BaRtMaN ::
Jst sm član šele 4 tedne (ne vem točn, poglej levo), gor sm pa okol 2 ure dnevno. Vsak dan pregledujem novice pa nujno obiščem forum.
Kako sm najdu Slo-tech? Mislm, da po linku na Mobisuxu (ki pa mi zdej suxa).
Kako sm najdu Slo-tech? Mislm, da po linku na Mobisuxu (ki pa mi zdej suxa).
undefined ::
Datum prijave: 12.11.2000
Se pravi, eno leto in 16 dni, obiskoval sem ga pa že veliko prej.
Se pravi, eno leto in 16 dni, obiskoval sem ga pa že veliko prej.
Mercier ::
mi njubi.
Na šiktu imamo kabel, pa sem tu, tako, namesto čikpavze.
Našel sem pa slo-tech med brskanjem, čisto slučajno.
Povedal zanj nisem nikomur, nimam komu.
Na šiktu imamo kabel, pa sem tu, tako, namesto čikpavze.
Našel sem pa slo-tech med brskanjem, čisto slučajno.
Povedal zanj nisem nikomur, nimam komu.
luni ::
Hm ok pa se jaz :)
Prijavljen sem 6.11. kar pomeni da je ze bilo eno leto, drugace pa sem na Slo-Techu ze od samega zacetka (dobesedno). Vcasih sem za njega porabil tudi do 10 ur na dan, ampak zadnje case orenk manj, recimo kaksni dve urci vkljucno z ircom. Mi je pa res spremenil zivljenje.
Prijavljen sem 6.11. kar pomeni da je ze bilo eno leto, drugace pa sem na Slo-Techu ze od samega zacetka (dobesedno). Vcasih sem za njega porabil tudi do 10 ur na dan, ampak zadnje case orenk manj, recimo kaksni dve urci vkljucno z ircom. Mi je pa res spremenil zivljenje.
Artificial Intelligentia
>Prijavljen sem 6.11. kar pomeni da je ze bilo eno leto, drugace pa sem na Slo-Techu ze od samega zacetka (dobesedno).
Ja, res čudno, ko si bil ravno ti ustanovitelj Slo-Techa.
Ja, res čudno, ko si bil ravno ti ustanovitelj Slo-Techa.
Za|Bon ::
Vec kot eno leto , odkar je bil forum "resetiran". Drugace pa ze od samega zacetka....
Lp, Za|Bon
Matek ::
Jest sem tudi že skor eno leto. Taki bol middle-age član torej.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
>jst sm gor cca. 1 leto & 1,5 mesca:)
1 leto in 21 dni pa še res. Vem, matematka je hudič.
1 leto in 21 dni pa še res. Vem, matematka je hudič.
Sergio ::
No, ce je ze luni, pa se jaz:
Na Slo-Tech sem prišel slučajno, enkrat med gledanjem Jokerjevega Mnenjalnika, kjer je nek "luni" oddal spam sporočilo ter rekel, naj obiščemo Slo-Tech na naslovu slo-tech.robas.si. V bistvu sem kliknil link le zato ker se mi je zdel kul njegov podpis (Artificial Intelligentia). Not sm padu, bil sm zasvojen, konc je blo z mano. Ko se je odprl forum, še bolj. No, pol sm postal moderator oddelka, začel pisat teste, občasne novice in - pristal tule. Slo-Tech je tudi meni spremenil življenje. U nulo. Odkar sem na Slo-Techu, sem boljši ljubimec
Na Slo-Tech sem prišel slučajno, enkrat med gledanjem Jokerjevega Mnenjalnika, kjer je nek "luni" oddal spam sporočilo ter rekel, naj obiščemo Slo-Tech na naslovu slo-tech.robas.si. V bistvu sem kliknil link le zato ker se mi je zdel kul njegov podpis (Artificial Intelligentia). Not sm padu, bil sm zasvojen, konc je blo z mano. Ko se je odprl forum, še bolj. No, pol sm postal moderator oddelka, začel pisat teste, občasne novice in - pristal tule. Slo-Tech je tudi meni spremenil življenje. U nulo. Odkar sem na Slo-Techu, sem boljši ljubimec
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
>Slo-Tech je tudi meni spremenil življenje. U nulo.
>Odkar sem na Slo-Techu, sem boljši ljubimec
Ti dve izjavi sta pa protislovni.
>Odkar sem na Slo-Techu, sem boljši ljubimec
Ti dve izjavi sta pa protislovni.
spremenil "u nulo" pomeni "popolnoma spremenil". prosim te lepo, to NI protislovno. before slo-tech i wasn't getting any
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Matek ::
Ej Sergio, zdej boste lahko promovirali to.
Are you not getting any love? Do girls hate you? Don't enlarge your penis, visit Slo-Tech
Drgač pa, I still didn't get any. Sicer sem pa itak komaj 14, je še čas. Je pa res, da sem, odkar sem na Slo-Techu bolj popularen pri puncah, pa tudi hair cut se mi je spremenil na bolj cool.
Ja, zanimive stranske učinke ima ta Slo-Tech.
Are you not getting any love? Do girls hate you? Don't enlarge your penis, visit Slo-Tech
Drgač pa, I still didn't get any. Sicer sem pa itak komaj 14, je še čas. Je pa res, da sem, odkar sem na Slo-Techu bolj popularen pri puncah, pa tudi hair cut se mi je spremenil na bolj cool.
Ja, zanimive stranske učinke ima ta Slo-Tech.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
eh, IceMan, we're jokin'... go wit da flow
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
fictionel ::
1 leto pa 3 dni ce se ne motm...
zvedu sm pa tut na jokerjevem forumu, k je mensezdi luni neki oglasvov
Odkar obiskujem Slo-tech je racun za telefon ... prevelik
zvedu sm pa tut na jokerjevem forumu, k je mensezdi luni neki oglasvov
Odkar obiskujem Slo-tech je racun za telefon ... prevelik
Ziga Dolhar ::
Da vidmo, kolk časa sem jaz.. ne vem, zato tukaj postam reply, da vidim :]
https://dolhar.si/
Ziga Dolhar ::
Uuuuh... že dolg cajta. Hey, Sergio, na isti dan sva se registrirala
https://dolhar.si/
PaJo ::
Te pa se jaz
No tak en dan sem slucajno naletel na link slotech.robas.si, mislim da je bil na matkurji ali kjerkoli, pa mislim da je bilo to kar prvi dan ko je to zacelo obstjat Nato smo spoznali "nekega" luni-ja ki je to stran urejav in mu predlagal da bi lahko registrirali domeno .com in nato uresnicil se njegovo zeljo o postavitvi lasntega foruma, seveda na mojo bogi "makini" In tako se je vse skup zacelo, stvar je pa tudi meni dodobra spremila dnevni red opravil
Se pravi da sem registriran ze od prvega foruma naprej, mislim celo da sem bil prvi regstriran user na strem forumu, samo kaj ko je od tega ze skoraj 2 leti
No tak en dan sem slucajno naletel na link slotech.robas.si, mislim da je bil na matkurji ali kjerkoli, pa mislim da je bilo to kar prvi dan ko je to zacelo obstjat Nato smo spoznali "nekega" luni-ja ki je to stran urejav in mu predlagal da bi lahko registrirali domeno .com in nato uresnicil se njegovo zeljo o postavitvi lasntega foruma, seveda na mojo bogi "makini" In tako se je vse skup zacelo, stvar je pa tudi meni dodobra spremila dnevni red opravil
Se pravi da sem registriran ze od prvega foruma naprej, mislim celo da sem bil prvi regstriran user na strem forumu, samo kaj ko je od tega ze skoraj 2 leti
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
TinkaPinka ::
Tudi jaz bom kmalu eno leto na ST-ju.
Iskala pa sem kakšen slovenski računalniški forum (prej sem se udeleževala le tujih, angleško govorečih povečini). In našla slo-tech.
Vendar sem dobila mnogo več, kot sem iskala - dobila sem še nekaj dobrih prijateljev...
Iskala pa sem kakšen slovenski računalniški forum (prej sem se udeleževala le tujih, angleško govorečih povečini). In našla slo-tech.
Vendar sem dobila mnogo več, kot sem iskala - dobila sem še nekaj dobrih prijateljev...
I am easy to please as long as I get my way.
trillian ::
02.12.2000 00:26:31
huh.. jutri... oz. malo cez polnoc bo eno leto kar sem na slotechu. kaj vse se je zgodilo v tem letu. shish.
kdo mi je povedal zanj? :))) sosolci.
kdo so moji sosolci? :)
eden je primoz, drugi sergio, tretji mate, cetrti zelenc, peti reso.. :)
ocitno je, da je nemogoce, da ne bi prisla na slotech. v taki druzbi.
ahh, postajam nostalgicna.
zacela sem kot coprnica ursula (witch_ursula). zakaj sem ga spremenila? ne spomnim se vec.
love, trillian
huh.. jutri... oz. malo cez polnoc bo eno leto kar sem na slotechu. kaj vse se je zgodilo v tem letu. shish.
kdo mi je povedal zanj? :))) sosolci.
kdo so moji sosolci? :)
eden je primoz, drugi sergio, tretji mate, cetrti zelenc, peti reso.. :)
ocitno je, da je nemogoce, da ne bi prisla na slotech. v taki druzbi.
ahh, postajam nostalgicna.
zacela sem kot coprnica ursula (witch_ursula). zakaj sem ga spremenila? ne spomnim se vec.
love, trillian
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
stoparja se nikoli ne da prebirat prevec. :)
love, trillian.
love, trillian.
Marjan ::
trillian: ziher se spomniš, vsaj jaz se (štopanje, galaksija ... )
Ajaa, mogoče se pa nočeš spomnit, pa ti jaz samo hude spomine vlečem na plano. Sorry.
Jaz sem tud že od nekdaj na Slo-techu. Bil sem že na stari obliki foruma, na zdajšnji pa sem popolnoma od začetka - 6.11. 2000
Sem bolj zmeren pisec; v povprečju napišem okoli 1 sporočilo na dan, še malo manj zadnje čase.
Je pa Slo-tech zakon. Všeč mi je ker je na rahlo višjem nivoju od drugih v Slo. Verjetno, ker nima (več) zvezdic, katerih ukinitev sem predlagal sam, že dolgo nazaj.
Tudi smo bli že na kavi z nekaterimi tukaj.
Zakon !
Ajaa, mogoče se pa nočeš spomnit, pa ti jaz samo hude spomine vlečem na plano. Sorry.
Jaz sem tud že od nekdaj na Slo-techu. Bil sem že na stari obliki foruma, na zdajšnji pa sem popolnoma od začetka - 6.11. 2000
Sem bolj zmeren pisec; v povprečju napišem okoli 1 sporočilo na dan, še malo manj zadnje čase.
Je pa Slo-tech zakon. Všeč mi je ker je na rahlo višjem nivoju od drugih v Slo. Verjetno, ker nima (več) zvezdic, katerih ukinitev sem predlagal sam, že dolgo nazaj.
Tudi smo bli že na kavi z nekaterimi tukaj.
Zakon !
marjan, srce....
jasno, da sem pod velikim vplivom stoparja. it's my bible. kako ne bi bila.
in vem, da me je tricia mcmilan v nekem dolocenem trenutku knjige ocarala.
ni travm. le spomini.
samo kaj me je prijelo, da sem sla tako dalec, da sem celo zamenjala meni zelo ljubo ime, ne vem.
love, trillian
jasno, da sem pod velikim vplivom stoparja. it's my bible. kako ne bi bila.
in vem, da me je tricia mcmilan v nekem dolocenem trenutku knjige ocarala.
ni travm. le spomini.
samo kaj me je prijelo, da sem sla tako dalec, da sem celo zamenjala meni zelo ljubo ime, ne vem.
love, trillian
Predator ::
06.11.2000 20:21:33
zraven pa že prej se razume
zraven pa že prej se razume
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
rc-car ::
Registriral sem se 08.02.2001, torej sem tu dobrih deset mesecev.
Zelo je lepo
Zelo je lepo
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 10 let na slo-tech (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13230 (8778) | Janac |
» | Slo-Tech (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5019 (3892) | upirna |
» | Slo Tech Birthday!Oddelek: Slo-Tech | 1700 (1188) | Tomi |
» | Dvesto tisoč (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6274 (6274) | Sergio |