Forum » Operacijski sistemi » problem "alt + q"
problem "alt + q"
t3hn0 ::
Imam problem! že dva dni se mi dogaja, da ko pritisnem "Alt + q" (da bi prišel do "\") se mi zaprejo vse aplikacije, vključno s tistimi v tray-u. Kako bi lahko to odpravil?
^.^
gzibret ::
A ni tako: da prideš do \, moraš pritisnit ctrl + levi Alt + q?
ali @ = ctrl + alt + v ????
ali @ = ctrl + alt + v ????
Vse je za neki dobr!
St@jler ::
mogoce bi pa tud jst moj problem zravn dau...
men pa ne prime tipka AltGr.
tko da ne morm delat @ {} ipd. Mam pa SUSE 9.2 pa slo tipkovnico naštimano..
men pa ne prime tipka AltGr.
tko da ne morm delat @ {} ipd. Mam pa SUSE 9.2 pa slo tipkovnico naštimano..
t3hn0 ::
Ok...zdej sm ugotovil, da mi je** tudi kombinacija "Alt Gr + W". Poiskusil sem tudi Ctrl + Alt + q/w, pri čemer mi tudi zapre vse aplikacije razen firewalla (ZoneAlarm). V glavnem...zdi se mi da je to zaradi Service Pack 2, ker mi tudi USB ne dela normalno! Če bo šlo tako naprej bom preklopil na linux
^.^
matvoz ::
to se je meni tudi enkrat dogajalo.. samo se ne spomnem, ali sem samo restartal masino, ali sem moral ponovno namestiti winse..
chlovechek ::
St@jler:
kolikor se spomnim, ima to nekaj opraviti z nastavitvijo tipkovnice za XFree86 streznik .... ce se ne motim, moras v datoteko /etc/X11/XFree86.conf dodati pri podrocju "keyboard" tole vrstico:
RightAlt ModeShift
LP
kolikor se spomnim, ima to nekaj opraviti z nastavitvijo tipkovnice za XFree86 streznik .... ce se ne motim, moras v datoteko /etc/X11/XFree86.conf dodati pri podrocju "keyboard" tole vrstico:
RightAlt ModeShift
LP
ToniT ::
St@jler:
Zaženi SaX2 in tam pod vhodne naprave in tipkovnico nastavi tvojo tipkovnico in izgled jezika na slovenski.
Zaženi SaX2 in tam pod vhodne naprave in tipkovnico nastavi tvojo tipkovnico in izgled jezika na slovenski.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programerji in keyboard layout. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9689 (8736) | kunigunda |
» | Prehod n akonzolni nacin v linux-u ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 961 (875) | Skrat |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5659 (4885) | marsovec gugu |
» | Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4884 (4273) | moj_nick |
» | Xwindows + tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1051 (956) | moj_nick |