Forum » Mobilne tehnologije » TELEKOM SLOVENIJE
TELEKOM SLOVENIJE
mikki ::
Danes sem poskušal na straneh telekoma slovenije popraviti svoj naslov, ker ga imajo nepravilno vnešenega že vsaj 2 leti. Seveda sem to poskušal popraviti elektronsko( kot se danes spodobi) preko njihovega obrazca, ki je namenjen temu. Končno izpolnim cel obrazec, ko pa bi jim moralo obrazec odposlati pa mi vrže ven error z imenom jkljkf. Ja telekom slovenije, ki je tako velika firma bi si pa menda ja lahko privoščila vsaj stran, ki bi jim normalno delovala brez takšnih glupih errorov. SRAMOTA!!!!!
:) Bavarski pingvini so najbolbolši :)
BluPhenix ::
Tudi M$ Windows so produkt gromozanske firme, pa se vseeno kdaj pa kdaj obesijo.
Možnosti za napako je ogromno. Pač izpolneš še enkrat in se ne sekiraš, če ti spet ne dela pa počakaš par dni, če si čakal 2 leti lahko še 1 teden a?
Možnosti za napako je ogromno. Pač izpolneš še enkrat in se ne sekiraš, če ti spet ne dela pa počakaš par dni, če si čakal 2 leti lahko še 1 teden a?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 92089 (11557) | Jerry000 |
» | Mobitel Moneta - Naročnina za uporabnikeOddelek: Mobilne tehnologije | 18377 (16419) | stb |
» | Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 57182 (45741) | Senitel |
⊘ | T-2 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 88850 (46570) | T-2 Info |
» | Adsl - v našem kraju sploh ne nikoliOddelek: Omrežja in internet | 2385 (1387) | JeRcO |