» »

V izdelavi prvi slovenski portal za mobilne igre - vabljeni

V izdelavi prvi slovenski portal za mobilne igre - vabljeni

Gorky ::

Pozdravljeni,

Ker mobilni telefoni postajajo venomer zmoglivejči, temu trendu vstrajno sledijo tudi igre za le-te. Zaradi tega dejstva sem se odločil, da je skrajni čas, da dobimo spletni portal namenjen tem temam.

Izdelava strani je zdaj že globoko v delu in bo predvideno končana v roku enega do dveh mesecev, tako da to vsekakor ni in NE bo muha enodnevnica saj so cilji jasno začrtani in prirpave na obstranske reči tudi že potekajo.

Razlog za mojo tokranje pisanje pa je iskanje nadebudnežev, ki bi bili pripravljeni pomagati pri tovrstnem portalu. Iščem vse vrste pomagačev, v danem trenutku pa predvsem testerje foruma in strani in poznavalce kode (sicer portal nastaja od mojega znanja php-ja, in precej lepo napreduje, vendar bi kakšna pomoč mojstra phpja prav prišla predvsem v finiširanju zadeve). Prav tako sporočam vsem, ki bi radi pomagali pri vsebini strani s strani člankov, opisov, novic, itd., da mi prav tako sporočijo, saj pripravljam bazo člankov še pred začetkom obratovanja strani.

Predvsem iščem zaneseljake in ne nedeljčarje, ki bi prišli pomagati samo iz zanimanja potem pa takoj odšli.

Torej vsak, ki ga zanima tovrstno udejstvovanje in pomaganje pri portalu, naj mi pošlje e-mail na: me@gorky.info ali kontaktira preko ICQ: 96924136 oz MSN-ja: me@gorky.info.

Lep pozdrav,
Gorky
Jutri pa je že nov dan.

Gandalfar ::

zakaj programiras yet-another-CMS?

Gorky ::

Ker mi bo isto časa vzelo sprogramirat svoj CMS, kakor pa se naučit uporabljat nekega že narejenega.

Lp,
Gorky
Jutri pa je že nov dan.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prihaja Dan iger 08

Oddelek: Novice / Igre
175232 (3073) Gorky
»

mysql baza + šumniki