» »

KKS online - pohvale/pripombe

KKS online - pohvale/pripombe

billy ::

Mnja ..... zanjima me kake prigode ... dobre ali slabe imate z KKS online ... pri nas bodo v kratkem zaceli z ponujanjem kabelskega interneta pa me zanjimajo izkusnje uporabnikov ki so ze na KKS online .... hvala .....
vem da je podobna zadeva ze bila na forumu, vendar je ni vec nikjer za najti

Soprano ::

Njihov naročnik sem že skoraj 2 leti in sem zelo zadovoljen. Download 256kbit/s, statični IP, zanesljiva povezava, uporabniška podpora (če jo boš sploh potreboval) je več kot na nivoju.

Soprano

NoUse4AName ::

ni ravno tak idealno. Sicer se je zadnje case zelo popravlo ker so iz 64/64 dvignili prenos na 256/64 ampak jim vseen tu pa tam izpade povezava. Ce bos kaj igral igre prek interneta pol je kks zelo dober, sam kar se pa tice hitrosti je pa pri totem kablu res nekaj cudnega. Ce kaj uploadas se ti download prakticno ustavi, upload pa sploh nebi smel vplivat na hitrost downloadanja. Razen tega deluje zdaj vredu vcasih je pa bil tale kabl naravnost grozen kar se tice prenosov in pingov(za igre).

SasoS ::

Upload še kako vpliva na hitrost downloadanja. Resda je kabel full duplex, sam ko ti downloadaš tvoja mašina pošilja ACKje (potrdila) serverju nazaj. Če imaš upload zaseden pač ACKji čakajo - čaka pa tudi server, ki ti podatke pošilja :))

[BISI] ::

Ok, potem bom pa se tukaj napisal. Placal sem najprej 32.000 za instalacijo in vse potrebno (modem, mrezna, kabli...), potem pa placujem se 4100 pa nekaj na mesec (Arnes). Ko sem si dal mrezno v racunalnik, sem ostal en teden brez racunalnika, ker nisem skapiral, da mi je zmrdala mrezna pci reze. In za ceno 7.000 dobis na zahodu drzavce ze 128 bitno povezavo!!! ;(
In se to: v poletnih mesecih so se odlocli, da se bodo malo "igrali" z omrezjem. Slabo!

Ziga

[BISI] ::

Ze en mesec se ni nic hudega zgodilo. Cudno.8-O


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KKS Online dvig hitrosti povezav ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
27819736 (12769) darkolord
»

ADSL, hitrost DL pade zaradi ULja

Oddelek: Omrežja in internet
101903 (1687) pivmik
»

2mbit ADSL in hitrostni problemi????

Oddelek: Omrežja in internet
121796 (1258) Hux
»

siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1379742 (6801) AlienRex
»

končno sem dobil KABEL!!!

Oddelek: Omrežja in internet
331559 (1031) Tomi

Več podobnih tem