Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje dobiti BIOS za DVDpekač NEC
Kje dobiti BIOS za DVDpekač NEC
WinsuckeR ::
Zanima me kje dobiti bios za Necov dvd pekač. Vem da je bila finta kako si lahko 8xnega NECa slashal na Dvoslojneža...
Samo kaj ko se ne spomnm kje
Če je kdo kaj podobnega že delal... opisi postopka dobrodošli
Samo kaj ko se ne spomnm kje
Če je kdo kaj podobnega že delal... opisi postopka dobrodošli
Najnovejši Firmware sem flashal... pa včitno ni čisto vradno podprto, da bi bil pekač lahko predelan na dvoslojca.
Vem pa da se da... mislim še celo da se pisalo v Jokeru- samo nimam pojma kje in sploh nimam volje da bi brskal po celotni zbirki revij (ker jih res ni malo )
Aja moja peč je ND-2500A (Nec seveda ... aja pa ne pokuri veliko olja )
Vem pa da se da... mislim še celo da se pisalo v Jokeru- samo nimam pojma kje in sploh nimam volje da bi brskal po celotni zbirki revij (ker jih res ni malo )
Aja moja peč je ND-2500A (Nec seveda ... aja pa ne pokuri veliko olja )
Quikee@ res hvala
Naložil bom pa tale Frim Klik za download
Seveda dobite poročilo v kakovosri
Še nekaj podatkov:
2xx0v3-2.rar NEC ND-25x0A 2.18 v3 Final Test 2, supports +R(W) and +R DL bitsetting and DL burning for both 2500 & 2510!
(Bog pomagi moji pečki )
Naložil bom pa tale Frim Klik za download
Seveda dobite poročilo v kakovosri
Še nekaj podatkov:
2xx0v3-2.rar NEC ND-25x0A 2.18 v3 Final Test 2, supports +R(W) and +R DL bitsetting and DL burning for both 2500 & 2510!
(Bog pomagi moji pečki )
Done...
Slike postopka:
(se opravičujem vsem Dialovcem)
Takole izgleda program, ki ga dobite v raru.
Vaša naloga je samo, da izberete pravi pogon, če ste premalo zaupljivi kliknite še Dupmp(vaš sedanji Bios bo prekopiralo na disk). Pritisnete Falsh- izberete pravi BIOS (na izbiro imate 2500A in 2510A) in pritisnete ok.
Slika bo po falshanju izgledala nekako takole:
Tole pa so razultati.
Testi kako tole resnično deluje še pridejo... ko nekje zvoham dvoslojni DVD.
Ps: ... na desni strani si lahko ogledate še razne podatke o moji škatli... vem da je pametno ja
Slike postopka:
(se opravičujem vsem Dialovcem)
Takole izgleda program, ki ga dobite v raru.
Vaša naloga je samo, da izberete pravi pogon, če ste premalo zaupljivi kliknite še Dupmp(vaš sedanji Bios bo prekopiralo na disk). Pritisnete Falsh- izberete pravi BIOS (na izbiro imate 2500A in 2510A) in pritisnete ok.
Slika bo po falshanju izgledala nekako takole:
Tole pa so razultati.
Testi kako tole resnično deluje še pridejo... ko nekje zvoham dvoslojni DVD.
Ps: ... na desni strani si lahko ogledate še razne podatke o moji škatli... vem da je pametno ja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102922 (27431) | nuclear |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28522 (18839) | Mitko_R |
» | Pekač NEC 3500 ne mara Verbatim DVD-ROddelek: Pomoč in nasveti | 1065 (950) | jan01 |
» | DVD pekačOddelek: Strojna oprema | 1227 (998) | Han |
» | Nec nd 2500aOddelek: Strojna oprema | 844 (725) | salik |