Forum » Omrežja in internet » 3 x adsl kot en priključek
3 x adsl kot en priključek
pirpy ::
LP
V domači vasi smo se odločili da naredimo wlan povezavo med compi in od vseh udeleženih imamo trije že adsl .Zanima me če je možno te 3 adsl-e povezat da bi delovali kot 1( 3x4mb pakete torej 12 mbit dl)
Hvala
V domači vasi smo se odločili da naredimo wlan povezavo med compi in od vseh udeleženih imamo trije že adsl .Zanima me če je možno te 3 adsl-e povezat da bi delovali kot 1( 3x4mb pakete torej 12 mbit dl)
Hvala
zehanje je nalezljivo
sash ::
Da se, rešitev do tega pa je več, najlažja je nakup usmerjevalnika z več WAN porti in stvar rešena, problem je edino cena . Druga možnost je domača izdelava s pomočjo linx routerja, zadeve zagotovo delajo, saj o tem piše več ljudi na raznih forumih, vendar se sam neke trudim doma pa mi ne laufa nekak najboljš ... ampak bo
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
SubOrbit ::
Downloada brez pomoči ISPja ne boš uspel združiti. Uploada pa tudi ne, vsaj ne tako, da bo zadovoljivo delovalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL ali Domači internetOddelek: Omrežja in internet | 3717 (2749) | beta1 |
» | prekinitev pogodbe z SIOL-omOddelek: Pomoč in nasveti | 2924 (2459) | wooted |
» | Kateri adsl al raje kabl??Oddelek: Omrežja in internet | 1777 (1265) | Tear_DR0P |
» | Kdaj pride vdsl? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6302 (4648) | Hux |