» »

skurjen procesor

skurjen procesor

Dexxx ::

1. Kakšni so simptomi skurjenega proca??
2. A se zadevo lahko prekuri v cca. 5-10sek(termalna pasta+chrome orb attached)

Kupil sem namreč durona 750, ga ves vesel montiral na osnovno po vseh pravilih(se mi zdi:8)) ter zadevo pognal. Po nekaj sekundah mi je nasmeh zginil z ust. Zadeva pride do updating ESDI data...(or sth like that). Pol pa samo mrk, čist vn vrže, prow izklopi grafično (total black screen). OK, prekolnem pa ponovim vajo. podobno, po nekaj sekundah ide sve skupa ponovno v pizdu materinu. V kasnejših ponovitvah mi je že pred bios screenom(ko šteje ram) vrgu ven obvestilo, da ni sistema, če grem v BIOS setup čez en čas zamrzne.
Zdej mi na servisu hočjo prodat štorjo da je proc skurjen in nočejo priznat garancije. Če je res, BMHO krovda ni na moji strani ampak je za to kriv proizvajalec. Da se ti proc skuri pri prvem vklopu z nataknjenim hladilnikom ni ravno normalno;((
....jebi, jebi,jebi....cenzorja....

ChiefThunder ::

ne verjamem, da se je skuril, sploh pa ne s pritrjenim hladilnikom... doživel si svinarijo...;(
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

AntiC ::

Kje si kupu ta proc.

Han ::

Katera plošča?

Huey P ::

Ko je meni počilo jedro na mojem prvem D600 se PC ni niti prižgal. Tak, da če se ti računalnik prižge potem ga nisi skuril. Resetiraj CMOS pa probaj potem.

..::DOOM III: The Legacy::..

Dexxx ::

resetiral, svashta....
plata je pa kt7-raid
....jebi, jebi,jebi....cenzorja....

Han ::

Tole je bilo že nekajkrat omenjeno: nekateri KT7 biosi zahtevajo, da je ventilator od procesorskega hladilnika priklopljen na FAN1 konektor... Je (bil) "catch" v tem?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2-3 mesece star računalnik in slabši od prejšnjega (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
589136 (7690) solatko
»

računalnik se noče prižgat ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
61213 (1065) Duhec
»

Sesul sistem!

Oddelek: Navijanje
471755 (1267) blblb
»

Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )

1016692 (4883) Pyr0Beast
»

Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )

684588 (3629) rc-car

Več podobnih tem