Forum » Pomoč in nasveti » Qake + Win 2000
Qake + Win 2000
Viper Neo ::
Jst mam pa tale problem!
V Win2000 sm instaliral Quake3! K ga zalaufam je vse ful temno.
Če grem pod Options pa Disply tam k naštimaš Svetlost se mi sam mal bol posvetli ampak tut prbližn ne tko k treba! PA tut ene par zvokov sam piska npr. ko hodš ne slišiš da hodš ampak sam piska.
V Win 98 mi je vse dobr delal!
Mam pa piratsko kopijo Quakea, tako da ga laufam brez Cd-ja, če morda zaradi tega to!
V Win2000 sm instaliral Quake3! K ga zalaufam je vse ful temno.
Če grem pod Options pa Disply tam k naštimaš Svetlost se mi sam mal bol posvetli ampak tut prbližn ne tko k treba! PA tut ene par zvokov sam piska npr. ko hodš ne slišiš da hodš ampak sam piska.
V Win 98 mi je vse dobr delal!
Mam pa piratsko kopijo Quakea, tako da ga laufam brez Cd-ja, če morda zaradi tega to!
How is your faith these day's ?
|ViPeR| ::
Nove gonilnike za grafično si nalož pa bo bolš.
Glede zvoka pa, pravš da maš pirata pol si sigurn pozabu iz mp3jev v wav pretvort. Probej zalavfat setup.bat al pa kero drugo bat datoteko.
lp
Glede zvoka pa, pravš da maš pirata pol si sigurn pozabu iz mp3jev v wav pretvort. Probej zalavfat setup.bat al pa kero drugo bat datoteko.
lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjene plošče zaradi "zmaličenih" BIOSovOddelek: Navijanje | 3650 (966) | sbawe64 |
» | Baterija v prenosniku je prenehala delovatiOddelek: Strojna oprema | 5724 (4912) | Ahim |
» | SuSE ne vidi FAT32 particijOddelek: Operacijski sistemi | 1111 (1042) | root |
» | Vprašanje : ohišje računalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1298 (1167) | miller |
» | ATI TV Wonder & Win2kOddelek: Zvok in slika | 1255 (1075) | PIII850 |