Forum » Zvok in slika » Popačenje A kanala pri močni osvetlitvi in izguba zvoka pri tem!
Popačenje A kanala pri močni osvetlitvi in izguba zvoka pri tem!
cortez ::
Popačenje A kanala pri močni osvetlitvi in izguba zvoka pri tem!
Imam problem tako na TV-ju kot na TV kartici pri programu kanal A, ker mi pri bleščeči sliki zvije sliko(pridejo vodoravne črne črte po polovici ekrana) pri tem pa zgine tudi zvok
Najbolj se to opazi pri tistih rumenih reklamah za kanal A.
Ima še kdo takšne probleme in kako jih je rešil?
Hvala za odgovore.
Imam problem tako na TV-ju kot na TV kartici pri programu kanal A, ker mi pri bleščeči sliki zvije sliko(pridejo vodoravne črne črte po polovici ekrana) pri tem pa zgine tudi zvok
Najbolj se to opazi pri tistih rumenih reklamah za kanal A.
Ima še kdo takšne probleme in kako jih je rešil?
Hvala za odgovore.
rkb2 ::
Ja, ko nastopijo reklame se slika vsako toliko čudno popači. Zvok ostane ok, samo sliko pa kot da bi kdo obrnil anteno v napačno smer. Po mojem so v signalu za reklame neke frekvence, ki jih tv sprejemnik ne prebavlja (nekaj v stilu macrovision).
Spajky ::
Tudi pri meni (Portorož) so podobni problemi, pa tudi z Slo1; zgleda, da jim hodijo v overdrive link ali repetitor oddajniki ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
CaqKa ::
ma kaj pa gledate slovenske programe...
poleg tega da so kabelski operaterji tako nesposobni da ne znajo vseh nivojev poštimat na enake jakosti...
kliči operaterja pa mu povej kaj se ti dogaja. je zadolžen zato da pošlihta.. sej mu plačuješ račune.
poleg tega da so kabelski operaterji tako nesposobni da ne znajo vseh nivojev poštimat na enake jakosti...
kliči operaterja pa mu povej kaj se ti dogaja. je zadolžen zato da pošlihta.. sej mu plačuješ račune.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 603250 (55546) | BorutK-73 |
» | Porazne izkušnje z kabelsko KRS.siOddelek: Loža | 6389 (5398) | Vice |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58543 (35255) | Alexius Heristalski |
» | DVB-T MuxA zopet polnOddelek: Zvok in slika | 4606 (3244) | Alexius Heristalski |
» | Ukinitev tujih programov med prenosom SP 2006 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21810 (16549) | lufthammer |