Forum » Pomoč in nasveti » polil se mi je prenosnik s sokom ne dela lcd :S
polil se mi je prenosnik s sokom ne dela lcd :S
murphyboy11 ::
živjo mene zanima če se da kj narest oz kaj se da narest prenosnik se je polil s sokom ne da bi to vedel po enmu tednu sem ga hotu prižgat in se je pržgal samo lcd ne dela je čist črn potem sem šele upazu da da je neki lepliv in da se je neki polilo po njemu uglavnem kaj narediti . ni več v garanciji pa tudi če bi bil mislim da nebi pomagalo. :) a se mi splača to sploh na servis nest al kaj nj naredim aja če pa priklopim ekran pa dela samo to ni to.
Backup22 ::
Jaz bi ga nesel na servis in vprašal kako je s tem, lahko da ni kake večje napake... LCD je ziher ok, pomoje je neko vezje zjeb. (short cut) in se maybe da popravit.. Vprašat ni greh!
//
Tomay ::
Odvisno od tega kateri prenosnik je. V googla vpiši ime proizvajalca + service manual, pa boš mogoče dobil navodila kako razstavit prenosnik.
To naj dela nekdo, ki je bolj tehničen tip. V skrajnem primeru pa servis.
To naj dela nekdo, ki je bolj tehničen tip. V skrajnem primeru pa servis.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica prenosnika polita z vodo- menjavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2488 (2015) | radmannsdorf |
» | Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8362 (6533) | galu |
» | prenosnik polit z kavoOddelek: Pomoč in nasveti | 3926 (3074) | Limona |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16858 (14101) | _koki_ |
» | prenosnik,ni moj polit sok.. NUNJOOddelek: Pomoč in nasveti | 5090 (4671) | Tilen |