» »

Tropico

Tropico

cahahopie ::

Eee... mi lahko kdo pove, kako se zrihta elektrika?
Postavu sem že 3 Power Plant-e. Nikjer ni nobenih daljnovodov za gradit. A je potrebno, da folk dela v njih v Power Plantih? V nobeni od mojih Power Plantov ni niti enga ludiča. Plačo sem nabil do vrha, do konca... pa vseeno nič!!! AAA!!! Polovico turističnih bajt in lokalov rabi elektriko.! Zelo.. smešno... bolnica in radio pa jo že imata... od kje?!

Tjulenj ::

ja notri morajo biti delavci. pa ne navadni ampak izobrazeni, zato ce placo nabijes pa nimas sol, ne bo nic, moras najeti enega da pride z barkico. vmes pa naredi navadno solo pa se colege. potem pa glede na stevilo delavcev dobis doloceno kolicino stroma lahko ven. ampak samo v dolocenem obmocju (kliknes na elektrarno, v zelenem krogu bo strom, rdece okoli - ni stroma)... krog lahko povecas z gradnjo elektrarne na drugem koncu otoka ali pa s postavljanjem vmesnih postaj (power substation al kaj so ze... malo poisci) ki pa ne zahtevajo delavcev ampak ne proizvajajo dodatnega stroma ampak samo razsirijo krog dosegljivosti prvotne elektrarne

cahahopie ::

Thanks dude!
O.k. sam... hmm... collage že imam, pa dve šoli že (osnovna in vojaška izobrazba). Napisu sem že tud, da iščem zunanjega delavca, pa nič haska. Je pa res, da ni nobenga radnika v collage. O.k. Bom nabil plačo do konca. See you!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

So prihodnost "betonske baterije"? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
9725118 (20732) vostok_1
»

Svet po Nikoli Tesli (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7410753 (8508) Utk
»

Japonska se vrača k jedrski energiji (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
8735746 (30716) SaXsIm
»

Potres na japonskem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
432186433 (151045) Mipe
»

Japonska po dobrem mesecu ponovno z jedrsko energijo

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3515330 (13142) AtaStrudl

Več podobnih tem