» »

Republiški testi !

Republiški testi !

ChraseR ::

Pozdravljeni
A ma mogoče kdo kak link, kjer bi ble rešitve od republiških testov, ali pa vaje.

Hvala

OwcA ::

Republiški testi za*
Otroška radovednost - gonilo napredka.

ChraseR ::

aja
republiški testi za B kategorijo .

Bojevnik ::

matjash ::

Zdravo mene zanima če lahko kje dobim verzijo za sprintat, ker bi jih rablo par prijateljev.
Zanimajo se za kategorija A in B - nove pole.

LP
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjash ()

Bimbo123 ::

kje bi dobil republiške teste za b kategorijo

error7891 ::

Sem ravno danes v šoli našel listek:
Simulacija izpita na
www.avtosole.com
Uporabniško ime: amdsgr037
Geslo: zlulnoji

Baje so prave pole za izpit. :)

SkIDiver ::

Al pa če bi se naučil pravila CPP-ja, da ne boste pol toplo vodo odkrival po cesti, ker eni ne znajo brat tabl in jih preseneti novo postavljeno krožišče katerega znajo potem prevozit kar prek sredine, ker vožnja naokoli zaradi hitrosti in presenečanja ne znese. Pa še podobni padalci, ki na gradbišču bodoče AC ne znajo prebrat table, da je na tem mestu izhod iz ceste, itd...

OldSkul ::

Ja že, samo pole so tako zajebane ratale, da moraš malo povadit s temi simulacijami. Jst sm in mi je ogromno pomagalo. Brez tega ne bi naredu.

Jan987 ::

No jest glih delam itpit za H kategorijo pa sm odpisov teste od avtošole 100% tako da ni problem. zdej pa me zanima, kaj se te testi od avtošole tazlikujejo od unih občinskih k še zdej pridejo. Pa če ma kdo kakšno polo teh občinskih tud če je bl stara v el. obliki naj mi jo prosim pošlje na mail da saj malo vidim koko to izgleda

Vikking ::

Test iz avtošole se razlikuje od "republiških" po tem da je več križišč, vprašanj z več možnimi odgovori, kakšno dvoumno vprašanje več.

Knjigo v roke pa si enkrat prebrati. Znaki pa križišča (osnovna pravila veš potem je preprosto ne glede na križišče) so itak lahka. Vse je v knjigi sam prebrat si je treba. Ko boš šel na cesto z avtom da se ne boš peljal v kontra smeri po rondoju.

Kar se tiče za a kategorijo, zelo priporočam poleg standardne knjige še knjigo OSNOVE VARNE VOŽNJE Z MOTORNIM KOLESOM (Borut Bitner). Na "republiških" testih se zna zgodit da bo nekaj vprašanj prav iz te knjige. Iz te knjige je pomebno besedilo označeno z POMNI!.

SanAndreas ::

Pozdravljeni!

Kje bi lahko mogoče dobil republiške teste za b kategorijo?

Hvala za odgovor

Lp ,Aleš
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)

Pegaz ::

http://www.tecajcpp.com/baza/index.php?...

Tukaj imaš link. To so cpp-ji, republiški so verjetno zelo podobni.

hotlips ::

KO sem jaz, pred parimi mesci opravlu zadevo, se mi pole na republiškem in pa v avtošoli niso zdele kej dost različne, v vsakem primeru pa je dobr cpp poznat ;).
Če znaš tole: http://cpp.avtosole.com/findex.php?nStr... 100% nardiš tud cpp na roški.
Drugač pa mislim da se na partisu dobi en kup pol.

bluefish ::

eh, sem naredil pol leta nazaj izpit in je vse skupaj bolj enostavno, kot pa strašijo nekateri, ki v življenju še knjige niso držali v rokah.
Dejansko si je le potrebno ogledati tisto knjigo za CPP, razumeti pravila v križišču, znaki so precej trivialni,...

Na društvenem sem naredil v prvo s pomoto v dveh nalogah (7 pik, če se ne motim), na Roški pa celo brez napak.

xlower ::

Ja že, samo pole so tako zajebane ratale, da moraš malo povadit s temi simulacijami. Jst sm in mi je ogromno pomagalo. Brez tega ne bi naredu.

kje si jih pa dobil?

Zeberdee ::

jaz jih imam doma, sam skeniral jih pa ne bom.

MeGreat ::

na partisu jih maš npr

krucymucy ::

V bistvu jih ne rabiš. Če ne znaš, nimaš kaj iskat na cesti.

M-XXXX ::

V bistvu jih ne rabiš. Če ne znaš, nimaš kaj iskat na cesti.

+1

Kot sem že rekel- tako otroške lahke teste mora naredit vsak, ki je na cesti... Ajde nič ne rečem za kašne bedaste razlike (kolo z motorjem, moped, motorno kolo,...) Ostale pomembne zadeve boš pa celo življenje koristil tako tako da RABIŠ vedet

alexa-lol ::

Ucer sm biu v BTCju in v 5 minutah vidm enga k brez zmigouca zavija leva in pa enga k iz kroznga prometa ne da zmigouca...mi ni jasn kako te ljudje dobijo izpit. Verjetn ga delajo kje v okolici ljubljane k so te komsije bolj ljudske.

mastah ::

smeh. pa tud pr stop znaku ne stojijo 3 sekunde ane? hehe

TekO ::

Ja generalno gledano če ne znaš, nimaš kaj iskati na cesti, ampak nekatera vprašanja tam notri so (oz vsaj ko sem jaz delal so bila) zelo dvomljiva. Na primer eno vprašanje o majhnem otroku z žogo na pločniku.. ni bilo dovolj, da si le zmanjšal in peljal počasi naprej, ampak si moral še pohupati.. ja u realnem življenju bomo res hupali usakemu z žogo zraven ceste ane.
Ali pa, ko sem imel kaj vse je nevarno za motor.. listje na cesti, mokro cestišče ipd. in je bilo takrat še tako, da so bile lahko vse možnosti pravilne (ne vem kako je sedaj), in tu so tudi bile..in ker sem enega pozabil obkrožit je šlo 4 ali 5 pik..

Zarad takih stvari se mi zdi dobro da pogledaš te CPP pole, za razna križišča in takšne stvari je pa druga stvar. Tu je pa treba poznat stvari do potankosti.
Ideas are bulletproof.

Ucer sm biu v BTCju in v 5 minutah vidm enga k brez zmigouca zavija leva in pa enga k iz kroznga prometa ne da zmigouca...mi ni jasn kako te ljudje dobijo izpit. Verjetn ga delajo kje v okolici ljubljane k so te komsije bolj ljudske.

Ti se ne voziš kaj dosti? Ljudje, ki pravilno dajo žmigovce na krožišču so zelo redki. Enim laufa kar čez celo krožišče, spet drugi ga dajo že dva izhoda prej, eni ga sploh ne.

Zeberdee ::

Ma nekatera vprašanja so butasta. Kaj mene briga, koliko morajo biti nafilane pnevmatike. Avto dvakrat letno odpeljem k vulkanizerju, pa naj zrihta, poleg tega pa še vsaj enkrat letno na servis. Nekaj vprašanj je v isti kategoriji. Glede stvari v prtljažniku, števila pripomočkov v prvi pomoči (pa kaj to mene briga, to se kupi, če pa prevažam deblo, bom pa že pogledal ali rabim odsevnik, ali rumene lučke ali karkoli).

Sploh pa, dejstvo je, da je prepustnost na teh izpitih noro zrasla, ker že dve leti niso zamenjali pol. Ko sem izpit delal prvič je bila prepustnost 50%, sedaj je okoli 75%. Vsaj takrat, ko sem delal sem to zapazil v izpitnem centru.

Padejo večinoma debili, ki se niso sposobni naučiti po polah in starejše osebe, ki imajo ogromne probleme potem tudi na vožnji.

Ma nekatera vprašanja so butasta. Kaj mene briga, koliko morajo biti nafilane pnevmatike.

To je pa res tako splošno vprašanje... Da ne omenjam da če boš napumpal na 2 bara veliko ne boš zgrešiš (pravzaprav v večina avtomobilih to tudi piše (navodila, oziroma meni na vratih (Megane)).

Glede stvari v prtljažniku

Če si s tem ciljal na zahtevano opremo? To rabiš vedt, drugače bi se brez prve pomoči fural, ali pa brez žarnic, trikotnika?

števila pripomočkov v prvi pomoči

Od kdaj se pa to rabi vedt?:D

Boš videl da se bo tudi tebi kdaj kaj takega zgodilo:D Saj jaz sem tak, da če sem sam na cesti ne dajem žmigavcev (jih pa seveda dajem, če je kdor koli v bližini).

Ko že ravno pljuvamo čez predpise: moje mnenje je, da bi se ukinilo STOP znake in uvedlo le take z prednostno cesto. Sicer ne da bi upošteval stop znake, se bi pa se zaradi tega bolje počutil. Ker ni večje bedarije, kot stat na cesti, kjer vidiš pol kilometra levo, ter kilometer desno ter vse prazno. V vsakem primeru (tako kot pri STOP znako, kot pri prednostni cesti) moraš pripeljat s tako hitrostjo, da lahko kadarkoli ustaviš ter se pravilno odzoveš!

saj kdo pa stoji pri stop znaku. samo avtošole ;)

saj kdo pa stoji pri stop znaku. samo avtošole ;)

Zase govor>:D Jaz sem še na probni enega prevozu>:D

T0RN4D0 ::

Ja edini problem je v tem, da ma folk te znake že kr downgradeane za eno stopnjo, čez stop znak se pelje počasi, čez on trikotnik pa nekateri sploh ne skušajo upočasnit, ker itak ni stop znak. :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

;-) ::

Ja edini problem je v tem, da ma folk te znake že kr downgradeane za eno stopnjo, čez stop znak se pelje počasi, čez on trikotnik pa nekateri sploh ne skušajo upočasnit, ker itak ni stop znak. :)

Problem je včasih ker so znaki čudno postavljeni. Tam ko bi res moral biti stop je odvzem prednosti, tam ko pa itak nemoreš druač ko da ustaviš pa je stop. V našem kraju je veliko križišč, ki so lepo pregledna in bi bil lahko komot odvzem prednosti namesto stop znaka, itak pa je vseeno kak je znak, ker večina ko opravi izpit začne vozit "po svoje".

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Komu se pritožiti? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19641921 (36328) St235
»

Republiški testi

Oddelek: Loža
246039 (5296) St235
»

Ponovno opravljanje vozniškega izpita- povratniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7611218 (8864) nikolinika
»

CPP - nove pole na občinskem izpitu (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27494568 (43291) KTr1sk
»

izpit za avto (strani: 1 2 )

758107 (6463) amda

Več podobnih tem