Forum » Izdelava spletišč » Apache
Apache
Egii ::
Lp
Mam samo eno vprašanje kako bi nastavil service na Apache2 da bi lahko potem lahko dal spletno stran gor.Ker ko hočem zagnati server mi napiše da ni mogoče najti navedene datoteke in kao neki ip mi napiše 0.0.0.0 tako da mislim da še ga nekje morem noter vpisati.pa tam ko grem naredim OPEN APACHE MONITOR ne vem kaj naj tam pod service zaženem ko so "serveri".Pa ko je conect ne vem kaj naj tam za rač izberem al zakaj sploh je tisto. Prosim če kdo ve da mi pomaga.Že v naprej najlepša hvala
Lp Egii
Mam samo eno vprašanje kako bi nastavil service na Apache2 da bi lahko potem lahko dal spletno stran gor.Ker ko hočem zagnati server mi napiše da ni mogoče najti navedene datoteke in kao neki ip mi napiše 0.0.0.0 tako da mislim da še ga nekje morem noter vpisati.pa tam ko grem naredim OPEN APACHE MONITOR ne vem kaj naj tam pod service zaženem ko so "serveri".Pa ko je conect ne vem kaj naj tam za rač izberem al zakaj sploh je tisto. Prosim če kdo ve da mi pomaga.Že v naprej najlepša hvala
Lp Egii
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252496 (27161) | miko22 |
» | IL-2 sturmovik&hyperLobbyOddelek: Igre | 1986 (790) | Moonchild |
» | Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6792 (3789) | hunter01 |
» | kako usposobim mysqlOddelek: Izdelava spletišč | 2363 (2211) | rc-car |
» | Jebela cesta PHP?Oddelek: Na cesti | 1325 (1117) | ilanium |