Forum » Strojna oprema » Nov Enermaxov napajalnik crknu?!?
Nov Enermaxov napajalnik crknu?!?
Witboy ::
Kako je to mogoče?!? Met ni to čist nič jasn... Sm mel en napajalnik mercury za 5k sit in mi je masina delala brez problemov. Kupim nov napajalnik za 25k sit... tm nekje... ga priklopim, pritisnem power gumb... mi zabliska, se pokadi... tadaaaaaaa in ne dela vec
Ves zivcen prklopm nazaj stari napajalnik... ok komponente neposkodovane hvala bogu!
Sam to je pa res cist mim no... mislm... noooov, pa se draaag, pa kao neka kvaliteta?!?
V pondelk ga grem sam se zamenat... upam da mi ne bodo kej tezil
Ves zivcen prklopm nazaj stari napajalnik... ok komponente neposkodovane hvala bogu!
Sam to je pa res cist mim no... mislm... noooov, pa se draaag, pa kao neka kvaliteta?!?
V pondelk ga grem sam se zamenat... upam da mi ne bodo kej tezil
ČIP 008 ::
Kaj češ, pač nisi rojen pod srečno zvezdo. Vidiš da pa ti ni crknila nobena komponenta pa se lahko zahvališ Enermaxu. Pa saj maš garancijo in če si ga vredu priklopu dobiš novega.
nodes ::
se zgodi, da včasih po nerodnosti v napajalc pade vijak...včasih so nekateri napajalci imeli zadaj stilkalo, če je bilo nastavljeno na ameriško napetost je tudi povzročilo marsikatero "eksplozijo"
Čist možno, da nisi pravilno nastavil napetost na stikalu zadaj
Čist možno, da nisi pravilno nastavil napetost na stikalu zadaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nodes ()
Ta vrsta napajlnikov nima nic za stelat zadaj, ker ma na universal narejen... kar pomeni da se prilagaja napetosti. Vijak mi pa tudi sigurno ni padel not... to pa vedno fulll gledam
PM, Mlacomu... Odnesem napajalnik tja... serviser me vs čukast gleda pa pravi da ne razume kak se je to lahko zgodil... pa da bodo stestiral in da rabijo kak dan al pa dva... PM ne me j**at, kaj majo za testirat ce ne dela!!!! In pol pravi ja, bomo pogledal pa te poklicemo ko bomo kaj ugotovil... pol pa ce ti bomo zamenal pa ne vem se kdaj ker ne ve ce majo kej tazga na zalogi... Jebeni Mlacom!!! Nkol vec ne kupujem pr njih!!!! Pr JAE nnkol ni blo problema ce je bil kak taki problem... so sam vzeli pa zamenjali
boštjan ::
Witboy,ja malo morajo pogledat,da se prepričajo,da ga nisi kaj sam gor odpiro in šaro po njem
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Ma to itak vidjo po nalepkah... k ce bi karkol šaru, bi jo mogu strgat... da bi se pa ne vem kok ubadu s tem se mi pa tui ne da. Ce nekaj kupim hocem da dela ne da jst pol toplovodo odkrivam
Pa da mi reče da bodo pogledal ce se da popravit... ja zihr se da... pac kondenzator zamenja... sam jst nism dal 30k sit zato da mi bo en serviser v Mlacomu saru po neki krs robi k mi jo prodajo in zamenjal nek kondizator. Za ta dnar pricakujem da dobim novega in delujocega!!!!
Pa da mi reče da bodo pogledal ce se da popravit... ja zihr se da... pac kondenzator zamenja... sam jst nism dal 30k sit zato da mi bo en serviser v Mlacomu saru po neki krs robi k mi jo prodajo in zamenjal nek kondizator. Za ta dnar pricakujem da dobim novega in delujocega!!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Witboy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | negativne izkušnje z slovenskimi trgovci (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 35575 (31895) | Dr_M |
» | Kriminalne zahteve serviserjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5471 (3845) | flipflop |
» | Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5772 (4065) | Roadkill |
» | MLACOM!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5905 (3110) | Mr.B |
⊘ | NE KUPUJTE PRI MLACOMU (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5339 (3639) | Primoz |